- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ah kiyamam
goldenlar cok hassas , bakma bizim kizin afrasi tafrasi bize yoksa sokaga cikinca bacagima yapisik yurur o kadar da tirsak ama bahcenin efendisi orda aslan kesiliyo
cok gecmis olsun ucuz atlatmissiniz
:))kıyamam.o ağzını öpüver yerime annesi.ahhaa senin de durum fenaymis :)
bende hic kizmiyorum ama eski evden tam tasinacakken son gun balkonu kemirmisti , hani o yaptigi masraf fena icime oturmustu
Ona babamla bakıyorduk ne alaka bakamamak üç kere yavruladı. Kaybolunca bakamamışmı olunuyor,!?Demek ki bakamamışsın ona da
Daha önce evde üç yıl kedi baktım sonra kayboldu çok aradık bulamadık o zmn ev çatı katıydı bilmiyorum apartmandan mı çıktı noldu nereye gitti hiç gelmedi bir dsha
yanliz goldenlarin depresyonu da agresifligi de cok fenadirBenimki de sakindir aslında egzersiz yaptırırken erkek arkadaşım topu fırlatmış, gidip getireyim derken sokak köpeği almış vermemiş bizimki de inat etmiş ver diye sonuç...Evde tek bırakamıyorduk nolur nolmaz diye, gidip içeriye duvara dönük oturuyordu falan, pansuman yaparken mızmızlanıyordu. Çok şükür atlattık, teşekkür ederiz. :)
Farkı çok fazla emin olun.
Evin içinde bi köpek istemiyorum tuvalet sorunlarından dolayı ama bahçede gayet uygun benim için.
Ayrıca öyle bir yazmışsınız ki bi önceki köpeği sanki hevesle alıp sokağa bırakmışım gibi.
Denk geldi üzüldüm haline aldım bakımlarını yapıp ücretsz düzgün birine sahiplendirdim bu kışta sokakda kalmadı hayvancağıZ. Ev içinde daha öncede bakmadığım için bKımı zor geldi bencillik edip alışmak için de beklemedim onun psikolojisini düşünüp bana alışmadan hemen sahiplendirme yoluna girdim.
Acilin acilin soyle bi. Evinde iki adet golden kopek bakan biri olarak konusuyorum. Kopegimi kayinvalidem istemedi evin icinde diye acaba disari mi koysak deyip bi ay eve almadi diye esinden bosanmayi dusunecek insanim. Cunku o golden bebek insan icin yasar insan icin ölür. Bahcede siz gunde onla iki saat (max) oyniycaksiniz diye omurunu heder eder kuzum. Ayrica bahce kopegi degildir bahceye uygun da degildir. İnsan kokusu sevgisi arar. Yilisiktir yaramazdir sapsaldir ama evlattan ayirmaz olursunuz( su an 180 e200 olan yatagimiza dordumuz sigmiyoruz degistirme planlari yapiyoruz).Zaten birtek bahcede bakılır o cins cunku çok koku yapıyor cok tuy dokuyor ve enerjsi fazla
Haha çok komiksin üç yıl sonra mı iyi gelmiştir :)Disarisi sizin evden daha iyi gelmistir belki ondan gelmemistir.
Ona babamla bakıyorduk ne alaka bakamamak üç kere yavruladı. Kaybolunca bakamamışmı olunuyor,!?
opmem mi operim tabiki de:))kıyamam.o ağzını öpüver yerime annesi.
ssstt sakin ol dogurcan simdiKaybolunca evet bakamamış olunuyor! Nasıl kaçtı? Onu bile bilmiyorsunuzdur. Evet ben böyle konularda hassasımdır. Evde bile kaybolduğu zaman her yeri didik didik arıyorum.
Bir kedinin bakımı evde daha kolaydır. Eğer kısırlaştırmadıysanız ki yazınızdan da belli kısırlaştırmamışsınız,kedi kaçmış. En doğal şey bu da zaten! Evde bakılan bir kedinin evden dışarı çıkmaması lazım ve kısırlaştırılmalı sağlığı için. Sokağa salıyorsunhz çeşit çeşit hastalık kapıyorlar çifleştiklerinde. Bebekleri ne oldu 3 kere yavrulamış madem? Onlara da bakabildiniz mı yoksa bıraktınız mı sokağa?
yanliz goldenlarin depresyonu da agresifligi de cok fenadir
kiyamam gururuna yedirememis o
bide inatcilar hemde cok inatcilar
ama o kadar cok iyi huylari var ki , varsin inatci ve depresif olsun sapsikler
Haha çok komiksin üç yıl sonra mı iyi gelmiştir :)
valla helal olsun ama bahceye de cok fena giydirmissiniz :)Acilin acilin soyle bi. Evinde iki adet golden kopek bakan biri olarak konusuyorum. Kopegimi kayinvalidem istemedi evin icinde diye acaba disari mi koysak dedi diye esinden bosanmayi dusunecek insanim. Cunku o golden bebek insan icin yasar insan icin ölür. Bahcede siz gunde onla iki saat (max) oyniycaksiniz diye omurunu heder eder kuzum. Ayrica bahce kopegi degildir bahceye uygun da degildir. İnsan kokusu sevgisi arar. Yilisiktir yaramazdir sapsaldir ama evlattan ayirmaz olursunuz( su an 180 e200 olan yatagimiza dordumuz sigmiyoruz degistirme planlari yapiyoruz).
Nasil onlarla ayni yerde yatiyorum?? Cok mu pisim? O kokan kopekleri sahipleri sallamadigi icin kokuyor bebisler. Biz yazin onbes gune bir kisin ayda bir banyo yapariz. Surekli taranir veya kuru sampuan kullaniriz. Disardan her geliste patiler silinir. Ev en gec iki gune bir supurulur.supurgede paraya kiyilip ikinci el araba parasi dokulur. Ama kahvalti masamin altindan kafasini uzatip peynir dilenen maymunlarla nese icinde gune baslanir. Ayrica tuvalet sorunu demissiniz afedersiniz ama bu hayvar ogreniyor bunu. Max 3 ayda ogrenir tutmaya calisir kazalar olur ama yas ilerledikce azalir. Guzellikle ogrete ogrete oluyo bunlar. Ben cok cis temizledim yikadim ama gocunmadim. 4 yasina kadar cocuklarinin boklu bezlerini degistiren insanlar kopege pis diyor ona fittiriyorum. OGRENİYORLAR!!!!!
İlk buyuk ve bahceli evimize gecince kayinvalidemin baskisiyla esim bir ay eve almadi kuzumu.(o zaman tekti) o bahcede agliyordu ben icerde en son anan da senin olsun evin de ben kuzumu alip gidiyorum dedim. Razi geldi( dunden hazirdi galiba zaten).
Kardesim deli gibi korkuyor sadece o geldiginde baska odaya aliyorum. Onun disinda korkmayan herkes evimde kopek oldugunj bilerek gelsjn diyorum. Ustunuz tuy de olur bu hayvanlar sevmek icin size de yanasir. Kimse icin onlarin rahatini bozmuyorum. Cunku burda herkesin cemkirdigi gorumce kaynana eniste teyze vs den coooook daha kiymet bilen canlilar.
O melek insan yavrulari istedigi oyuncagi almayin bakayim ne hale sokuyorlar sizi avm ortasinda.
Allah ve peygamber askina, bahcede bakmak icin kopek alip gunahina girmeyin kuzunun. Yaziktir.
Kaybolunca evet bakamamış olunuyor! Nasıl kaçtı? Onu bile bilmiyorsunuzdur. Evet ben böyle konularda hassasımdır. Evde bile kaybolduğu zaman her yeri didik didik arıyorum.
Bir kedinin bakımı evde daha kolaydır. Eğer kısırlaştırmadıysanız ki yazınızdan da belli kısırlaştırmamışsınız,kedi kaçmış. En doğal şey bu da zaten! Evde bakılan bir kedinin evden dışarı çıkmaması lazım ve kısırlaştırılmalı sağlığı için. Sokağa salıyorsunhz çeşit çeşit hastalık kapıyorlar çifleştiklerinde. Bebekleri ne oldu 3 kere yavrulamış madem? Onlara da bakabildiniz mı yoksa bıraktınız mı sokağa?
Arkadaş kavgaya gelmiş biz hala kayboldu diye üzüntü yaşıyoruz maşallah bi saydırmadığı kaldı. Gerçi cevabını alır orası ayrı..Kayboldu diyor amaaa
sokaktakiler cok fena , kiyamam hicbirineAynen öyleymiş, keşke bu şekilde tecrübe etmeseydik tabi. :) Ama bir kere bile pişman olmadım, erkek arkadaşımı biraz (biraz değil aslında baya) kıskanıyor, erkek arkadaşım "Vallahi seni barınağa veririm hee" diye espri yapsa bile sinirim oynuyor. Tıpkı evlat sahibi olmak gibi işte, tek fark evladı kolay kolay cami avlusuna bırakamazken bunları çok rahat sahiplendiriyorlar ya da atıyorlar, oysa ne farkı var ki? Çok yazık, günah, içim acıyor sokaktaki canları gördükçe.
buyuk ihtimalle gittiginde araba falan carpti yoksa kedi kaybolmazKayboldu diyor amaaa
Anca kaçabilmistir. Hayvani kaybedebiliyorsan bakamamissindir. Kisirlastirmama sorumsuzlugu yapmissindir... :)))) Kizisinca sokaga saliyorsundur hamile kalip geliyordur yavrularida dagitiyorsundur. Bidahaki sefer gittiginde gelmemistir. Dimi?
sokaktakiler cok fena , kiyamam hicbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?