- 5 Nisan 2011

- 3.251

- 4.572

- 133

- Konu Sahibi GoldenVenus
 - 

Herkese Merhaba
Yıllardır buraya üyeyim ama ilk konumu açmak bugüne kısmetmiş.5 yıl önce düğünüm öncesi dukan diyetini yaptığımda burada çok güzel zayıflamıştım ve şimdi 9 aylık kızı olan emziren bir anneyim.Hamilelikte gebelik şekeri çıkınca son 3,5-4 ayım diyet demeyimde çok güzel sağlıklı beslenerek geçti öyle olunca da doğum sonrası hamile kaldığım kiloya 1 hafta içinde düştüm ama gel gelelim o 4 ayda yiyemediklerimi emzirirken abartınca 5-6 kilo kadar aldım ve Cuma zayıflama yarışmalarıyla bu fazlalığı verdim.Şimdi geldik hamile kalmadan var olan fazlalıklarıma.Şuan 67 kiloyum boyum 1.62 cm ve 29 yaşındayım.Zayıflama serüvenime başta45derya45 olmak üzere bizlerle birlikte olmak isteyen eski yeni bütün arkadaşları bekliyorum 
Sağol Kaptanım diyesim geliyobitanemmm hayırlı olsun inşallah... nasip bugüneymiş... tez vakitte gitsin bütün fazlalıklarımız...
Merhaba canım hoş geldin haydi bakalım gitsin kilocuklarBende size katilmak istiyoruuuum
Boy 1.70 kilo 59.5
Hedef 50
Yoğunluktan buraya yazamadım ya
Yoğunluktan buraya yazamadım ya
Bu hafta değişik bi menüye geçtim şuan artıdayım ama şişkinlik var gibi geliyo bakalım cumaya görücez farkıCuma günü tartı günüuuu kızlar gitti mi biraz kilolar ne hissediyosunuz
Bekliyorum menüleri meraklabana ne demeliiii tık yok. zaten yazarsam bi daha gelme dersin.... ama söz yarınnnnnn
Herkese Merhaba
Yıllardır buraya üyeyim ama ilk konumu açmak bugüne kısmetmiş.5 yıl önce düğünüm öncesi dukan diyetini yaptığımda burada çok güzel zayıflamıştım ve şimdi 9 aylık kızı olan emziren bir anneyim.Hamilelikte gebelik şekeri çıkınca son 3,5-4 ayım diyet demeyimde çok güzel sağlıklı beslenerek geçti öyle olunca da doğum sonrası hamile kaldığım kiloya 1 hafta içinde düştüm ama gel gelelim o 4 ayda yiyemediklerimi emzirirken abartınca 5-6 kilo kadar aldım ve Cuma zayıflama yarışmalarıyla bu fazlalığı verdim ve vermeye devam ediyorum.Şimdi geldik hamile kalmadan var olan fazlalıklarıma.Şuan 67 kiloyum boyum 1.62 cm ve 29 yaşındayım.Zayıflama serüvenime başta45derya45 olmak üzere bizlerle birlikte olmak isteyen eski yeni bütün arkadaşları bekliyorum 
başlığın hayırlı olsun.
Sağolun kızlar yıllardır üyeyim bitanede başlığım olsun artık dedimcnm hayırşı olsunbende geliyim diyicem ama bu ara biraz kötü öğrenci modundayım birde inanılmaz bir iştahsızlık başladı aldığım ilaçların yan etkisi sanırım istahsızlık yazıyor çünkü ay bilemiyorum ama yinede protein almaya çalışıyorum öğünlerde haydı gitsin kiloşlar 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?