GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Pazartesi Menüm;

Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir,5 zeytin,1 yumurta,bol yeşillik
Öğle:4 köfte kadar tavuk,1 dilim çavdar ekmeği,1 kase çorba,salata,2 yk yoğurt
Ara:1 hurma 1 ceviz
Ara:1 hurma 1 ceviz
Akşam:10 yk semizotu yemeği,yeşillik,yoğurt
Ara:Chia tohumlu 1 kase yoğurt,5 fındık,5 badem

4 lt su,2 Türk kahvesi,1 rezene çayı

Dün 71 ile başladım bu sabah 70.3 ödemler gitmeye başladı sanırım
ah cnm ne güzel nasıl özledim sizleri ama giremiyorum kızımın durumu beni cok sarstı suan burs ve okul ödemeleri için uğraşıyorum inşl.okullar açılsın güzel bir düzen kurucam gelicem her öğlen inş.bende 91 cıkmıştım şükür 89 gördüm ama eskisi gibi duzenli beslenemiyorum hayırlısı önce sağlık ve kafa rahatlığı öpüyorum cok cok :)

Ay ben 56 . 5 e düştüm kaldım kaç aydır kilo falan veremiyorum . Bi diyet programı uygulamadan da geri kalanı verebilecegimi dusunmuyorum. Hangi diyet programını uygulaSam acaba

Geçen sene 50 kiloydum fiziğim gayet normaldi 1 sene sınava hazirlancam diye sürekli oturmaktan hareketsizlikten basenlerim çıktı selulitlerim çok fazla arttı üst kısmımda bi sorunum yok ama alt kısmım bana ait değil gibi çok cıvık ve cok geniş . 59 kilo olman bunu değiştirmez vücudum sıkı olmadıktan sonra çok kötü duruyor. 50 kiloya tekrar düşüp sporla sıkılasmak istiyorum .
Aman Allah sağlık versin önce

İnşallah biran önce sıkıntıları atlatır kendine zaman ayırmaya başlaybilirsin

Ay ben 56 . 5 e düştüm kaldım kaç aydır kilo falan veremiyorum . Bi diyet programı uygulamadan da geri kalanı verebilecegimi dusunmuyorum. Hangi diyet programını uygulaSam acaba

Nasıl bi vücudum var anlamıyorum ki 59.5 ile diyete başladım suan 56.5 im ve hiçbi degisiklik yok hala ayni duruyorum .
Canım aslında boyuna göre kilon normal bence çok sıkı bi diyet değilde sağlıklı beslenerek fazla karbonhidratı ve yağlı şeyleri hayatından çıkarıp protein sebzeye süt ürünlerine yüklenip bide rahatsız olduğun kısımlar için bölgesel spor hareketleri yapsan istediğin vücuda kavuşursun diye düşünüyorum

Salı Menüm;

Sabah:1 haşlama yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği,bol yeşillik
Öğle:4 köfte kadar et,2 yk kuru fasulye,1 kase çorba,cacık,salata
Ara:2 hurma,2 ceviz
Ara: 3 top dondurma(tamamen hesapta olmayan bir durum)
Akşam:1 yumurta ile bol marullu salata,1 kase yoğurt
Ara:Chia tohumlu 1 kase yoğurt

4 lt su,2 Türk kahvesi,1 rezene,1 papatya,

işte geldim burdayımmm... ben bu işte ustayımmmm... ama ben daha çok nasıl kilo alınır kısmında ustayımmm... 67 den 78 lere itina ile nasıl gelinir...

Bende kısaca kendimi tanıtayım.. 35 yaşında, evli, 1 çocuk annesi, çalışan bir bayanım... 93 ile başlayan diyat maceramda 67 ile devam edecekken kilo verebilmenin rehaveti ile 72 73 lere çabucak geri gelmiştim ki üstüne birde hormon tedavisi eklenince 3 4 gün önce 78 leri gördüm bugün.. yeni tartılmadım artık nasipse pazara tartılmayı düşünüyorum niye pazar çünkü hafta içinde yataktan kalkar kalkmaz sabah ödemini atamadan tartıya çıkmak istemiyorum ama bana belli olmaz tartı konusunda çok iradesizim... neredeyse evdeki tüm kıyafetlerimin ağırlığını biliyorum o derece

Goldenciğim günlüğün benimde kendimi dizginlememe yardımcı olur inşallah...

ben menülerimi bugünden itibaren yazayım kuzum gerçi akşama da işyerinin yemeği var ama bakalım hayırlısı...

işte geldim burdayımmm... ben bu işte ustayımmmm... ama ben daha çok nasıl kilo alınır kısmında ustayımmm... 67 den 78 lere itina ile nasıl gelinir...
Ya bana ne demeli geçen sene gruba girdiğimde de 71-72 kilo falandım kilo ver izne çık kilo ver izne çık derken aynı yerde saydım durdum inşallah bu sefer kalıcı verir ve tamamen kurtuluruz artık gerçekten insanların imalarından ya da istediklerimi alıp giyememekten psikolojik olarak yoruldum

Burda takımın sorumluluğu olmadan o yazdı bu yazmadı okudu okumadı kaçamaktı cezaydı demeden kendi bildiğimiz gibi gitmek belki kafayı daha rahat tutacağı için daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum artık ikimizde kaç senelerdir bi çok diyetle ilgili deneyerek ya da okuyarak bilgi sahibi olduk ve kendimizi bedenimizi iyi tanıdık o yüzden kaçamak yapacağımız zamanıda biliriz dizginliyeceğimiz zamanı da.Hadi bakalım vira bismillah

yok yok olacak canım olmalı başka yolumuz yok...

haydiii başlayalım, yeniden ve son kez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…