- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Hedefe gelene kadar Allah'ın izniyle durmak yok bu seferhaydiii başlayalım, yeniden ve son kez...
izin mizin de yok....Hedefe gelene kadar Allah'ın izniyle durmak yok bu sefer
Aynen aynen tatildi misafirdi falan menülerin şaşacağı durumlar olursa da kalori hesabı yapar gibi cıslardan çok az salata yoğurt çorbaya yüklenerek öyle geçiştirebiliriz yoksa nasılsa izinliyim diye iyice ipin ucu kaçıyo.Bide çok canımın istediği bişey olduğunda hiç yememektense yarım yada 1/3 kadarını herzaman olmamak şartıyla yemeyi düşünüyorum çünkü anladım ki beni özellikle kendimi çok sıkmak psikolojik olarak etkiledi ve strese soktu öyle olunca sanki hiç çalışmıyo vücut gerçekten kafa rahatlığı ve yaa nasılsa zayıflıcam başarıcam diye düşünmek çok önemliizin mizin de yok....
canim benim boyumda 1.70 ama kilom 76 böyle giderse 60lari göremem benCanım senin boy kilo nasıl
Aynen aynen tatildi misafirdi falan menülerin şaşacağı durumlar olursa da kalori hesabı yapar gibi cıslardan çok az salata yoğurt çorbaya yüklenerek öyle geçiştirebiliriz yoksa nasılsa izinliyim diye iyice ipin ucu kaçıyo.Bide çok canımın istediği bişey olduğunda hiç yememektense yarım yada 1/3 kadarını herzaman olmamak şartıyla yemeyi düşünüyorum çünkü anladım ki beni özellikle kendimi çok sıkmak psikolojik olarak etkiledi ve strese soktu öyle olunca sanki hiç çalışmıyo vücut gerçekten kafa rahatlığı ve yaa nasılsa zayıflıcam başarıcam diye düşünmek çok önemli
Canım sıkma canını ne güzel boydan şanslısın,istersen düzenli beslenme ve biraz hareketi arttırarak atarsın fazlalıklarınıcanim benim boyumda 1.70 ama kilom 76 böyle giderse 60lari göremem ben
o saate kadar çok az içmişsin amaben daha 1,5 litreyi bitiremedim...
Canım akşam ne yedin bu kadar tatlı isteği oluyosa aralara kuru kayısı veya hurma ekleyebilirsin birkaç badem fındık ile ya da tarçınlı süt olabilir kan şekerini dengelerkizlar kahvaltiyi normal yaptim ( haslanmis yumurta, peynir , domates...) ara ögün sadece su öglen 2 haslanmis tavuk 3 kasik pilav aksam 6 dan sonra bisi yemedim basim catliyo canim.tatli isdiyo ama iyiyim bol bol su iciyorum 2 litre oldu
Günaydın canım afiyet olsun iyi olmuş erken tartıldığın biran önce daha kontrollü başlamış olursunGünaydınlarrr...
pazar sabahını beklemeden tartıldımmm.... 78,2 ile adam akıllı beslenmeye başlıyorum inşallah...
Çarşamba menüm
sabah : yarım simit, peynir, domates ve çay
öğle : taze fasulye, 2 kadınbudu köfte, 1 kaşık pilav
ara : 2 ceviz
akşam : İskender ama sadece etleri ve 1 şişe ayran, azda salata
ara : yatmadan önce bir bardak kefir
aynen canım aynen belkide daha fazlasına bile çıkmıştım bilmiyorum ama 2 gündür biraz daha dikkatli gidiyorum ve su maden suyu bunları arttırdım muhtemelen iyi ödem attım çünkü wc den çıkamıyorum 2 gündür yoksa belkide tam 80 e dayamıştım merdiveni neyse zararın neresinden dönsen kardır dimi ama... ilacımda bitti bakalım... inşallah daha iyi olacak şimdi..Günaydın canım afiyet olsun iyi olmuş erken tartıldığın biran önce daha kontrollü başlamış olursun
Dün buna başladım 15 videodan oluşuyo yaklaşık 15 er dk lık,bazı videolar cardio bazısı vücut esnetme bazısı vücut güçlendirme vs dönüşümlü gidiyo dün 15 dk da bile feci ter attım biyerden başlamak lazım azda olsa hareket şart
Evet evet olan oldu artık ah vah deme aşamasını geçtik azimle amacımıza sarılma aşamasındayız.Olacak bu sefer olacak bizde askıda beğendiklerimizi giyip cuk diye olmasının hazzını yaşıcazaynen canım aynen belkide daha fazlasına bile çıkmıştım bilmiyorum ama 2 gündür biraz daha dikkatli gidiyorum ve su maden suyu bunları arttırdım muhtemelen iyi ödem attım çünkü wc den çıkamıyorum 2 gündür yoksa belkide tam 80 e dayamıştım merdiveni neyse zararın neresinden dönsen kardır dimi ama... ilacımda bitti bakalım... inşallah daha iyi olacak şimdi..
Aynen vücut ısınmışken daha etkili olur bayramda da evdeyim bakalım yapabilirsem jillian videolarından yapıp vücudumu bi şoka uğratıp metabolizmayı coşturur hem biraz da toparlanmaya yardımcı olur diye düşünüyorumvaayyy bunu yeni gördüm bu akşam değilsede yarın bende bi denemeye çalışayım... hareket şart evet.. birde peşine squat ve plank ekleyelim bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?