• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Yaşasınnnn grup aktifleşmiş :KK49: Ben de geldim kızlar. Daha önce yazmıştım tr ziyareti beni kötü etkiledi diyet miyet kalmadı :KK12: Bu sabah tartıldım 63.3 hedef 55. Hadi bakalım .
Tekrar hoşgeldik canım ben artık hergün günahımla sevabımla yani kaçamakta olsa her halukarda burda olucam ki 1 hafta sıkı devam edip olaydan kopmak istemiyorum artık sende boşver canım tatili artık olan olmuş önümüze bakalım:KK55:

Tekrar hoşgeldik canım ben artık hergün günahımla sevabımla yani kaçamakta olsa her halukarda burda olucam ki 1 hafta sıkı devam edip olaydan kopmak istemiyorum artık sende boşver canım tatili artık olan olmuş önümüze bakalım:KK55:
Teşekkür ederim iyi moral oldu. Bizi bizden başka kim anlar :anne:

Eveeet gelelim bugüne

Çarşamba menüm ;
Kahvaltı : yumurta , peynir , zeytin , domates , salatalik
Öğle : Tavuk sote , bol salata , yoğurt , 1 yk peynirli erişte
Ara : 3 badem
Akşam : Tavuk göğüs, yoğurt , bol salata , 1 yk erişte
3-3.5 lt su , 2 Türk kahvesi
Akşam minnoşla müzik eşliğinde oynadık ben daha çok bölgesel hareketler yaptım :KK46::KK49:

Bu arada şeker orucu 4. gündeyim ve çok güzel gidiyo. Ofisteki ikramlara hayır demek şuan benim için en büyük sınav ve 4 gündür hiç fire vermedim çünkü 1 parça bile şekerli yemek yine vücuttaki şeker metabolizmasıyla ilgili olumsuz anlamda düğmeye basmış gibi oluyomuş.Yani tabi bu herkes için geçerli değil ama benim gibi bağımlı denecek durumdakilere bu şekilde bi terbiye şart:sopa:

Günaydın Kızlar :halay::halay::halay:
Günaydın canım :KK68:
Maşallah sana çok güzel gidiyorsun
Sağol canım hep birlikte hedefimize varıcaz inşallahHoppa
Bugünkü kilom 59.100
:KK9:
:21::21:Böyle devam edelim kızlar birbirimize moral destek verelim bizde istediğimizi giyelim eğer böyle devam edersek yakında güzel günler göreceğiz
Gerçekten canım en çok kıyafet konusu sorun.Bi çok beğendiğim şeyi bende güzel durmaz diye alıp denemiyorum bile moralim bozulmasın diye bide 1 senedir nsılsa zayıflıcam şimdi boşuna almıyım o zaman alırım diye diye 1 senedir doğru düzgün kendime bişey almıyorum artık yetti canıma valla mağazaya girip beğendiğimi alıp çıkmak istiyorumEn Büyük KK

:rolleyes:Hiç sorma bende aynı dertten muzdaribim :KK12::KK12: 1 yıldır hiçbirşey almadım zayıflayacak diye artık denemeden alıp çıkmak istiyorum mağazadan ama bu defa kararlıyım bırakmayacam pes etmeyecem hedef kiloya kadar:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar takip için tablo hazırladım ilk sayfada ki ilk mesaja ekledim.Başlangıç kilonuzu ilk diyete başladığınız kilo almak isterseniz diye bişey yazmadım siz yazın ben doldurıyım pazartesiden pazartesiyede tartılıp güncelleriz

Son düzenleme:
Kızlar takip için tablo hazırladım ilk sayfada ki ilk mesaja ekledim.Başlangış kilonuzu ilk diyete başladığınız kilo almak isterseniz diye bişey yazmadım siz yazın ben doldurıyım pazartesiden pazartesiyede tartılıp güncelleriz

Süper olur :KK60:

Boyum 1.65
Başlangıç kilom 68.9 (ilk diyete başladığım kilo) sonra bıraktım şimdi tekrar başlıyorum
Geçen p.tesi kilom 64.7
Bu p.tesi tartılmamışım ama salı günü 63.3
Hedef 55 kilo
Herkese başarılar :KK46:

Back
X