• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 900

aaabbbbx

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
18
Merhaba 3 yıllık evliyim Pcos teşhisi var aynı zaman da t rahim sebebiyle rahimden genişletme amaçlı bir ufak operasyon da geçirdim . Maalesef bir kere kimyasal doğal yoldan kaybımız oldu.
Gonal 900 f kullandırmaya başladı hoca 3. Dozu vuruldum ilk doz 125 / 75 / 75 şeklinde 7 gün vurulacak şimdi sorum şu böyle gebe kalan var mı arada bulantı ve ağrı da oluyor neler yaşadınız

Merhaba 3 yıllık evliyim Pcos teşhisi var aynı zaman da t rahim sebebiyle rahimden genişletme amaçlı bir ufak operasyon da geçirdim . Maalesef bir kere kimyasal doğal yoldan kaybımız oldu.
Gonal 900 f kullandırmaya başladı hoca 3. Dozu vuruldum ilk doz 125 / 75 / 75 şeklinde 7 gün vurulacak şimdi sorum şu böyle gebe kalan var mı arada bulantı ve ağrı da oluyor neler yaşadınız
Ben tüp bebek sürecinde 300 lük vuruldum hergün özel hastanede mi yaptırıyorsunuz bende mide bulantısı olmadı mide ağrısı oldu sizdeki Ağrı kasıktaysa normal ateşiniz yükselebilir ama kötü anlamda değil normalde de yumurta zamanı vücut ısısı yükselir hafif bacağa Ağrı vurur benim tedavim dokuzgün sürmüştü devlet hastanesinde yaptırdım

Ben özel de görüyorum ama tüp bebek değil yani yumurta olsun diye doğal yoldan ilişki olacak

Pcos var bende. Gonal-f 450 günlük 35 olarak toplam 10 gün kullandım. Aşılama yapılacaktı doktor yumurtamın yeteri kadar gelişmediğini ve aşılamayı diğer aya erteledi. Bende eşimle cinsel ilişki yaşadım birkaç defa. 8 ekimde regl olcaktım olmadım. Test yaptım hcg yüksek çıktı. Doktor kontrolüne faln gittim kalp atışını duyduk sonraki hafta gittiğimde kalp atışı sonlanmıştı. 13 kasımda kürtaj oldum. Siz gün aşırı ilişki yaşasın. Yumurtalara çok faydası var o iğnenin

adınıza çok üzüldüm , rabbm yerini doldursun kim dünya da elini açıp de evlat diliyorsa sağlıklı hayırlı salih evlat nasip etsin inşallah 🙏 ben yarın kontrole gideceğim yumurta için ama alt karnım şişti biraz inşallah hayırlı haberler alırız

Pcos var bende. Gonal-f 450 günlük 35 olarak toplam 10 gün kullandım. Aşılama yapılacaktı doktor yumurtamın yeteri kadar gelişmediğini ve aşılamayı diğer aya erteledi. Bende eşimle cinsel ilişki yaşadım birkaç defa. 8 ekimde regl olcaktım olmadım. Test yaptım hcg yüksek çıktı. Doktor kontrolüne faln gittim kalp atışını duyduk sonraki hafta gittiğimde kalp atışı sonlanmıştı. 13 kasımda kürtaj oldum. Siz gün aşırı ilişki yaşasın. Yumurtalara çok faydası var o iğnenin
Ben dün sabaha karşı inanılmaz bir rahim ağrısı ile uyandım yürüyecek durumda değildim sonra fitil koydum progestan şimdi iyiyim yaklaşık 2 saat beni yere vurdu siz nasıldı oldu mu böyle şeyler

Hiç mi yardım edecek kimse yok ya şurada umut arıyoruz mutlaka görüyorsunuzdur ne olur baksanız yardımcı olursanız Allah rızası için basit bir soru sordum kullanan yok mu benim gibi ben yalnızım bir koca ülkede

Canım ben kullandım sonrasında aşılama yapıldı fakat negatif oldu sonuç. Yumurtları büyütme konusunda işe yarıyor hamile kalma durumu tamamen nasip işi

Bende yeni başlıyorum kullanmaya 2. Asilamam olacak

Bende 12. Gündeyim dün kan verdik negatif erken olduğunu söylediler İnşalah pozitif olur çünkü kasıklarım ağrıyor midem kötü şişkinlik var göğüslerim resmen şişti kaldı .

Bende 12. Gündeyim dün kan verdik negatif erken olduğunu söylediler İnşalah pozitif olur çünkü kasıklarım ağrıyor midem kötü şişkinlik var göğüslerim resmen şişti kaldı .
Sonucunuz nedir inşallah pozitif gormussunuzdur

Herhangi bi rahatsızlığınız var mı? Yoksa sebepsiz mi gebelik oluşmuyo
Pcos var bir de t rahim benim küçük bir operasyon ile genişletme yaptık eşimde herhangi sorun yok bir kere kimyasal geçirdim gebelik

Yarın bende ikinci asilamami olucam Allah kısmet ederse

Yumurta büyüdüğündede öyle oluyor

Back
X