- 23 Haziran 2024
- 3.986
- 1.324
- 53
Nasıl ve ne kadar dozla ilerledi iz ben ilk kez kullanıyorum heyecan var üzerimde.. ilk seferde işe yarar mı acaba? Sanırım gonalf tüp Bebek ve aşılama tedavisindede kullanılan bir igneymis ama ben doğal yoldan Gebelik için kullanıyorum bu şekilde kullanıp hamile kalanlar var mı? Eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum

ben 5 gün kullandım bugünde yaptım 6 olmuş oldu.. Pts de çatlatma iğnesini vurucam
 ben 5 gün kullandım bugünde yaptım 6 olmuş oldu.. Pts de çatlatma iğnesini vurucam sevinsem mi üzüldüm mi bilemedim ben ikiz çok istiyorum
  sevinsem mi üzüldüm mi bilemedim ben ikiz çok istiyorum 
 benim doktor 75 vurmami istedi. Zaten gonalf 450 likti. Eğer bu ay olmazsa diğer aya daha yüksek dozla ilerleyelim dedi
 benim doktor 75 vurmami istedi. Zaten gonalf 450 likti. Eğer bu ay olmazsa diğer aya daha yüksek dozla ilerleyelim dedi kaçınılmaz son gibi bir şey oldu. Sizde var mı pkos filan ?
 kaçınılmaz son gibi bir şey oldu. Sizde var mı pkos filan ? şaka bir yana Allah'ım kolaylık versin size inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun
 şaka bir yana Allah'ım kolaylık versin size inşallah bebişlerinizi sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun 
 bayağı yüksekmiş benim amh 3.83..hormonal olarak pcos yok ama ultrasonda çok hafif görüntüsü var demişti o da pek onemli değilmiş.ama 15 aydır olmuyor gebelik.. bir kimyasal yaşadım o kadar
bayağı yüksekmiş benim amh 3.83..hormonal olarak pcos yok ama ultrasonda çok hafif görüntüsü var demişti o da pek onemli değilmiş.ama 15 aydır olmuyor gebelik.. bir kimyasal yaşadım o kadar