- 23 Ekim 2021
- 90
- 30
- 8
- 28
- Konu Sahibi Mlkkrt3018
-
Merhaba bende Şubat ayında yumurta gelişirse çipli aşılama olacağım biraz bilgi verir misiniz süreç hakkında bide kaç yumurtanız olmuştuHerkese merhabalar arkadaşlar 16 Aralık gonal f ye başladım cuma günü çatlatma iğnesini vurduk bugünde aşılama oldum ❤umarım güzel haberler alabilirim ❤ aşılama yaptırıp hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba ❤ yeni yıl güzel haberlerle gelir umarım..
Çok teşekkür ederim canım inşallah bugün aşılamanın 7.günü heyecanla bekliyorum progestan kullaniyorum ilk günler kasık ağrılarım oldu bazen hafif gaz sancısı gibi 5gün sürdü.Son 4gündür göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyor oda progestan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum 2tane yumurtam oluştu kuru incir yiyebilirsin günde 1tane yumurta gelişimine faydası varmış canım inşallah güzel haberler alırızMerhaba bende Şubat ayında yumurta gelişirse çipli aşılama olacağım biraz bilgi verir misiniz süreç hakkında bide kaç yumurtanız olmuştuinşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnsallaah insallaaah nasılsıniz belirtiler var mi sizdeBende bugün cipli aşılama oldum , inşallah güzel sonuçlar alırız
Ay inşallah bizlerde anne oluruz femara ile sadece 1 yumurtam gelişti doktor gonal f kullanmana gerek yok dedi ama çevremde kullanan herkes onunla en az 2 yumurtasının oluştuğunu söyledi inşallah bendede etki gösterir. Ne kadara yaptırdınız aşılamayıÇok teşekkür ederim canım inşallah bugün aşılamanın 7.günü heyecanla bekliyorum progestan kullaniyorum ilk günler kasık ağrılarım oldu bazen hafif gaz sancısı gibi 5gün sürdü.Son 4gündür göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyor oda progestan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum 2tane yumurtam oluştu kuru incir yiyebilirsin günde 1tane yumurta gelişimine faydası varmış canım inşallah güzel haberler alırız
İnsallaah insallaaah nasılsıniz belirtiler var mi sizdeBende bugün cipli aşılama oldum , inşallah güzel sonuçlar alırız
Ayyy insallaah canım Ben gonal f kullandım. Aşılama 1.500 yaptırdım canım.. 9 aydır uğraşıyoruz bizde bu ilk aşılamamdı zaman geçmiyor umudum bitsin istemiyorumAy inşallah bizlerde anne oluruz femara ile sadece 1 yumurtam gelişti doktor gonal f kullanmana gerek yok dedi ama çevremde kullanan herkes onunla en az 2 yumurtasının oluştuğunu söyledi inşallah bendede etki gösterir. Ne kadara yaptırdınız aşılamayı
Femara ya da gonal f neye göre veriliyor bilginiz var mi
Tam bi bilgim yok ne yazık kiFemara ya da gonal f neye göre veriliyor bilginiz var mi
Ne kadar ucuz bana ilaçlar hariç çipli aşılama 2500 denildi daha yükselmediyse tabi ben 4 yıldır uğraşıyorum ve bi arpa boyu yol gidemedik aşılamada benim isteğim üzerine yapılıyo yoksa daha çoook uğraşırımİnsallaah insallaaah nasılsıniz belirtiler var mi sizde
Ayyy insallaah canım Ben gonal f kullandım. Aşılama 1.500 yaptırdım canım.. 9 aydır uğraşıyoruz bizde bu ilk aşılamamdı zaman geçmiyor umudum bitsin istemiyorum
Yumurtalarınız kendiliğinden büyümüyosa ya da çok geç büyüyosa verilir onlar yumurta geliştirici ilaçlar ikiside denenir bide klomen var sırayla hepsi denenir bazı insanlarda klomen işe yaramıyo o zaman femara kullanılır femarada işe yaramazsa gonal f kullanılırFemara ya da gonal f neye göre veriliyor bilginiz var mi
Anladım teşekkürler benimde ilk adetle birlikte asilama için tedaviye başlayacağız kendiligimden yumurtluyirum o zaman ilaç verirler büyük ihtimalle klomen.Yumurtalarınız kendiliğinden büyümüyosa ya da çok geç büyüyosa verilir onlar yumurta geliştirici ilaçlar ikiside denenir bide klomen var sırayla hepsi denenir bazı insanlarda klomen işe yaramıyo o zaman femara kullanılır femarada işe yaramazsa gonal f kullanılır
Normal aşılamada evet çok fark yok bildiğim kadarıyla ama çipli olunca en kaliteli spermler seçildiği için şans biraz daha fazla oluyomuş mesela normal aşılama tutma oranı %15 çipli aşılama tutma oranı %30 diyolar biraz araştırdım da nasip işi bu belki aşılama ile tutar anne olabilmek için her yol denenir inşallah kavuşursunuz meleğinizeAnladım teşekkürler benimde ilk adetle birlikte asilama için tedaviye başlayacağız kendiligimden yumurtluyirum o zaman ilaç verirler büyük ihtimalle klomen.
Kimi yerde aşılamanin da bir farkı yok doğal yoldan diyorlar ama ümit dunyasi işte ya tutarsa diye insan denemek istiyor. Benim 2650 TL olacak ilaçlar hariç
İnanın kafam çok karışık ne hissettiğimi bilmiyorumİnsallaah insallaaah nasılsıniz belirtiler var mi sizde
Bugün benim 8.gün kasık ağrılarım azaldı göğüs uçlarım çok ağrıyor benimde bi o geçmedi bide ben progestan kullanıyorum ondan da geçmiyor olabilir. İnan benim de kafam çok karışık zaman geçmiyor o güzel haberi almayı o kadar istiyorum ki dün gece yorulduğumu anladım ağladım rahatladım biraz umarım güzel haberleri alırız çünkü buna çok ihtiyacım varİnanın kafam çok karışık ne hissettiğimi bilmiyorumgöğüs ağrısı aşılamadan sonra hep vardı ama uçların da ağrı yok cok nadir kasık ağrım oluyo o kadar , siizn kaçıncı gün ben 6.Gün
İnsallaaah o güzel haberi alırsınız insalaaahNe kadar ucuz bana ilaçlar hariç çipli aşılama 2500 denildi daha yükselmediyse tabi ben 4 yıldır uğraşıyorum ve bi arpa boyu yol gidemedik aşılamada benim isteğim üzerine yapılıyo yoksa daha çoook uğraşırım
İnşallah Rabb'im isteyen herkese yaşatsın o duyguyuİnsallaaah o güzel haberi alırsınız insalaaah
Allah hepimizin yardımcısı olsun evlenmedenonce hiç tahmin etmezdim böyle olacağını bende öyleyim hep ağlamaklı aklımdan hiç cikmiyo , ama elimizdende bişey gelmiyo duadan başka bende kullanıyorum progestan benimde ondandır belkiBugün benim 8.gün kasık ağrılarım azaldı göğüs uçlarım çok ağrıyor benimde bi o geçmedi bide ben progestan kullanıyorum ondan da geçmiyor olabilir. İnan benim de kafam çok karışık zaman geçmiyor o güzel haberi almayı o kadar istiyorum ki dün gece yorulduğumu anladım ağladım rahatladım biraz umarım güzel haberleri alırız çünkü buna çok ihtiyacım var
Amiiin amiiinAllah hepimizin yardımcısı olsun evlenmedenonce hiç tahmin etmezdim böyle olacağını bende öyleyim hep ağlamaklı aklımdan hiç cikmiyo , ama elimizdende bişey gelmiyo duadan başka bende kullanıyorum progestan benimde ondandır belki
Bende aynı durumdayım gerçekten ama Allahın izniyle bizde güzel haberler alırızAmiiin amiiinsabrin sonu selamet olur inşallah düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ilaçlardan hormonlardan bünyem de yoruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?