Gonal F Paylaşım Alanı

yarından sonra yine gidicem canım. aşılama ne zaman olur diye sordum tahmini. bana haftaya dedi. pazartesi galiba. ama bence perşmbe karar değiştirebilir. valla bilmiyorum artık. eşimde 1 aydır keçiboynuzu kürü, tozu, pekmezi ne bulursa yiyiyor:1rolleyes: aşılama günü onun sperm analiz sonucunuda söylerler mi? merak ediyorum keçiboynuzu fındık fıstık ne alemde?

bana doktor 2 ünite menogon 2 kutuda pregnly verdi.41 YTL verdim. &80 inin karşıladı. emekli sandığı. yalnız ben iğneleri kendim vuramıyoruum enjektör ne de olsa. ama böyle giderse öğrensem iyi olacak. hergün acilde zor. allahtan hastane yakın

Peki öncesinde yumurta gelişimini izledi mi?Sanırım izlemiştir.Hemen iğneyle başladığına göre öyle tahmin ediyorum.
Neyse 1 tanedede her zaman umut vardır.Hiç değilse güzel büyümüş.
Bazen erken çatlayabiliyor dikkat et.Çok şiddetli bi sancı olursa tam da o tarafta çatlama belirtisi olabilir.Bi yerde yumurta çatlayınca 12 saattte döllenmesi gerekiyormuş.Yine de bu konuda yanılıyo olabilirim.Eğer öyleyse artık başınızın çaresine bakarsınız

Bence de değişir sizin sonuç pazartesiye kadar oooo çatlar hepsi walla
Yesin yesin benimkide yiyor hala.Aşılama günü sperm sonucunu da öğrenirsin canım merak etme.Hem işe yaramışmı kürler paylaş bizimle.

Ya hergün aynı satte olduğu için sürekli dışarda vurdurmak zor olur.Benim koldan istedi doktor.O nedenle eşim yaptı.Sakın bilmeyen bi yerede yaptırma.Benim uyus hemşire 225 lik dozu havaya enjekte etti.Düşün yani.Anlattım bide bi çıt edecek, onu boşaltıp, iki tıklık çekip vurcaksın diye.Bi çekti tıktıktıktıktık artık bi baktım 225 yazıyo.
Doktor bu tık olayını anlatacak sakın korkmayın ve siz daha iyi yaparsınız çoğu bilmiyo bunu varya.Küçük yerdeysen özellikle, karşılaşmamış oluyolar.
Göbekten deseydi belki bende yapardım.Bakalım sana nerden isteyecek.
İğneler için rapor şart.Hastane kimlik fotokopisi, evlilik cüzdanı fotokopisi,2 yada 3 fotoğraf isteyebilir rapor için.
Ben emekli sand. bağlıyım benimde %20 ödemem oldu.Toplam tüm iğneler 200 kadar tuttu.2 kutu pregnly+900 lük gonal f.
Umarım yardımcı olmuşuzdur.

Merhaba bilgi için teşekkürler. Bugün raporumu verdiler. 2 adet ilaç yazılmış. Bunlar ; Rekombinant FSh ve Ganirelix acetate. Oradaki görevli kız bunları al ve adetinin 2.günü buraya gel dedi. Doktorla görüşemedim bile. Bunların ikisi de iğne mi bilmiyorum. Henüz almadım tabi bunları adet olmayı bekliyorum. İnşallah olmam ... Bir de raporun altında hastanın yukarıdaki ilaçları 1 ay süre ile kullanması gerekmektedir diyo. Bu ne demek anlamadım. Aşılama olacağım ben ne 1 ayı anlayamadım valla. Neyse bakalım göreceğiz. ( Umarım görmem tabi..)

Mrb Elsinore inşallah kullanmana gerek kalmaz iğnelerini.
Ben hiç duymadım o ilaçları açıkcası.İnşallah hayırlı olur.
1 ay kullanması gerekir dediğine bakma sen aylık veriliyor raporlar şimdi ondan öyle yazıyo.Sen dr. kaç gün derse o kadar kullancaksın.Eskiden 6 aylık ilaç yazılabiliyormuş.Şimdi değişmiş 1 aylık demek,1 ayki denemeye yetecek kadar anlamında gibi...

hmm anladım sağol. Bakalım dün hastalanmam gerekiyodu normalde henüz olmadım ama olursa göreceğim artık aşamalar neler olacak...

canım ya bugün doktora gittim. sol yumurtalıkta 20, 16,15 sağda 14-11 mm foliküller var. büyüyenin büyümesini durdurmak için cetrotide diye göbekten bir iğne yapıldı. yarında yapılacak aynı zamanda menogonlar yine aynı saatte vurulacak. cumartesi gel dedi. göbekten yaptığı iğneyi hiç duydunmu? büyümeyi durdurup çatlamayı önler mi?

Hiö duymadım ve kafam karıştı açıkçası.
Nasıl büyümeyi durduruyor?Diğerleri de durmaz mı o zaman???

fisfisfis
Hiö duymadım ve kafam karıştı açıkçası.
Nasıl büyümeyi durduruyor?Diğerleri de durmaz mı o zaman???

günaydın canım. okula gitmeden gireyim dedim.valla bilmiyorum aynı zamanda menogon vurdurmaya devam ediyorum ötekiler büyüyüp ona yetişcekmiş. cumartesi görcez....uamrım dr un dedği gibi olur.fisfisfis

Böyle birşey yaptığına göre vardır elbet bi bildiği dr.un ondan iyi mi bilcez dimi )

Merhaba arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi bana bu iğneleri yazıp, adetin 2.günü gel dedi ya doktor alttan muayene etmez deil mi? Yani hasta olacağım için çekiniyorum doğrusu. Muayeneyi nasıl yapıyorlar?

Merhaba arkadaşlar bişey soracağım. Şimdi bana bu iğneleri yazıp, adetin 2.günü gel dedi ya doktor alttan muayene etmez deil mi? Yani hasta olacağım için çekiniyorum doğrusu. Muayeneyi nasıl yapıyorlar?

Alttan daha iyi göründüğü için alttan yapabilir.Zor bir durum adetli adetli ama naparsın sağlık için katlanıyo insan.Zaten işin çoğunu hemşire yapar dr. erkekse o sadece tutup ekrana bakar merak etme.
Herkes katlanıyo buna mecbur.Hem öyle daha iyi görür,çekinsende yaptır.Genelde benim aşılamamı yapan dr. alttan bakar(Bayan).Ama sevk işlemleri için yada şikayetlerim için gittiği dr(erkek)mecbur değilse üstten bakar.Ve bu nedenle oluşan kisti göremedi, yok dedi, meğer varmış.Alttan daha sağlıklı,sen ona göre hazır git..

Hadi ya şimdi iyice stres oldum doğrusu. Zaten normalde de çekiniyorum doktor erkek olduğu için. Gerçi daha hastalanmadım 3 gün gecikti ama ne yapalım artık ne gerekiyorsa yapacağız mecbur. Bilgi için teşekkürler

Gecikir mi adetlerin hep böyle??Sende hamile olmayasın??

Bende bugün yarın bekliyorum, inşallah gelmezzzzzz....

Gecikir mi adetlerin hep böyle??Sende hamile olmayasın??

Bende bugün yarın bekliyorum, inşallah gelmezzzzzz....

ya evt arada gecikebiliyor. Ama inşallah gelmez tabi. Etraftan çok duydum çünkü tüp bebek için felan gün alıp da kendiliğinden hamile kalanları. İnşallah böyle bir mucize olmuştur. İnşallah sen de olmazsın. Sen aşılama mı yaptımıştın? Çok fazla giremediğim için siteye konulara tam vakıf olamıyorum da :))

Yok canım ben 2 aydır moladayım.
Bi ay maddi olarak aşılamaya hazır değildik.Beklerken yaramı da yaktırayım bari dedim diğer ayda öyle bekledik.
Hiç bişey yaptırmadım belki doğal olur :) Tedaviyle oldu ya :)) Bi doğalı kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…