- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
- 163
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
bende bugün pregnly ilk çatlatma iğnemı vuruldum eczanede vurdurdum acı hıssetmedım çok azdı yanı.
merhaba kızlar bugün doktora gittim . sol yumurtalıkta 21, 19, 15 olamk üzere 3 yumurta var sağda 2 tane 11 doktor 2 tanesi iyi dedi ve bugün saat gece 10 da çatlatma olucam. pazartesi aşılama.çok heyecanlandım. pregnly yakıyormu kızlar.? bana 2 ampul verdi.
Yok canım acımıyor, merak etme.Benimde 2 ampuldü ama 2 ilaç bir su karıştır demişti bana.Sen sularında mı ikisini karıştırcaksın?
İnşallah hayırlı olur canım yumurtaların gayet güzelmiş.Kaç gün ilişki yasak dedi?
Suyun çok ta önemli olduğunu sanmıyorum telaş yapma.Sitede bazıları benim gibi yaptırmıştı.Bazıları da senin gibi.Dr. a göre değişiyo demekki.Hepsi farklı istiyor.
çatlatma iğneni bugün olcaksan, perhize başlamanız gerekir artık.
Sağol canım verdiğin cevaplar için ama en önemlisi destek için.inan bazen okulda içim içimi yiyiyor kk ya girmek için kendimi eve atmak istiyorum. ne diyeyim herkesten allah razı olsun. bebişlerine kavuştursun.
aşılama öncesi perhizi biliyorum da sonrası oluyor mu onu bilmiyorum
Rica ederim canım ne demek.Bende eğitimciyim bilmem mi :)
Amin canım inşallah kavuşuruz bebişimize.
Sonrasında gün aşırı ilişki verir heralde.Bana aşılamanın olduğu günden itibaren gün aşırı demişti.Gerçi ben hergünü değerlendirdim sonuncuda :)
Hem geç çatlayacak yumurtalar olabilir dimi boşa gitmesinler:)
Ama sana tavsiyem aşılama günü yapın.Ertesi gün mola verin, sonraki gün deneyin.Bi gün dinlenin çünkü sık ilişkide sperm sayısı azalıyo.
Hatta bizim dr. .atlatma iğnesi olduğun gecede beraber olun demişti.
Bende sınıf 2. hemde
Özel msjını açmamışsın bi ara aç.Bazen lazım oluyo bak sana afyonlumusun ordamı çalışyosun diye sorcaktım özelden.Neyse buraya yazayım silerim sonra :)
sağol canımm. tavsiyelerini dinleyeceğim.çatlama iğnesi gecesi olursa aşılamaya kadar 48 saat olmuyo ya verimli olmuyo demişti doktor.bu arada benim 4. sınıf tekrardan desteklerin için sağol canım
nasıl açılıyor canım profilden mi. açayım hemen. izmirliyim ama afyonda görev yapıyorum
Evet sayı düşüyor.Ama bize tavsiye etmişti yaşımız geçiyo diye düşünü heralde :)
aşılaman pazartesi 10 damı olcak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?