Gonal F Paylaşım Alanı

açtım hatta sana mesaj bile atmaya çalıştım atbide bilmiyorum oldumu?

Geldi geldi bende yazdım ama çok sık yazamıyoruz galiba.2 msj arasında bi süre olması gerekiyo bildiğim kadarıyla.Yoksa kimse foruma yazmaz msjlaşırdı :))
Ben çıkıyorum canım.Kendine çok dikkat et artık hasta felan olayım deme.
Görüşmek dileğiyle....a.s.

canım benim. teşekkür ederim herşey için. sen de kendine iyi bak. görüşürüz.a.s.

Akdaş oldunmu çatlatma iğneni?acı var mı acı :) :) :)

evet iğneyi yapan çok sertti:)) yoksa yanma falan olmadı. varya çok heyecanlıyım. hastaneye 1 ssat uzaklıktayım arabamızda yok. acaba dolmuşla gelmek sakıncalı mı diye bile düşünüyorum. gerçi doktor bişi olmaz dedi ama... neyse sen adet oldun mu? gelmemiş daha hadi hayırlısı inşallah.

merhaba akdaş rabbim kolaylık versin hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin.pazartesi benimde aşılama yapılacak dün çatlatma iğnemi oldummm hakkımızda hayırlısıııı

İnşallah tutar canımmm Rabbim isterse olur bize düşen sabretmekkkkk..........

Evet malatyadayım ama afyonluyum.Halil güldenin özel muayenesi var onu çok söylüyolar ii falan diye ama ben hiç bilmiyorum.

anladım canım. bir ara bana halil güldenin yerini tarif edermisin canım şimdi çıkmam lazım. malum yarın büyük gün umarım aşılamalarımız tutar canım. . görüşürüz yarın

anladım canım. bir ara bana halil güldenin yerini tarif edermisin canım şimdi çıkmam lazım. malum yarın büyük gün umarım aşılamalarımız tutar canım. . görüşürüz yarın

tamam canım görüşürüz Allah yardımcımız olsun inşallah tutar 15gün sonra ikimizde hayırlı haberlerimizi veririz inşallahhh.ii gecelerrr

:)) İlahi daha aşılama olmadan bu kadar heyecan yapma dur.
Bak benim adet de gelmedi daha bende inan 2 gündür ev iş yapmıyorum ya olursa diye:)
Ahh aahh umut işte fakirin ekmeği.Cumadan beri adet olcakmışım gibi hissediyorum ama yok hala bi akıntı felan tertemisss :))
İNşallah gelmez dua ettim walla hepimize.İnşallah kabul olur.a.s.

selam kıslar,

bu gonal f ve çatlatma iğnelerinden sonra göğüslerinizde aşırı hassasiyet ve dolgunluk olmuş muydu? çatlatma iğnesi olalı 7 gün oluyor ama göğüslerim de hassasiyet var bir de doktorum gebelik olabailir diye progesteron vajinal jel verdi onu kullanıyorum. acaba bu jelde yapabilir mi? cevaplarınızın için şimdiden teşekkürler.

çatlatma iğnesindeki gebelik hormonu göğüslerinde ağrı yapabiir canım bu gayet normaldir o ağrılar adet olacağın zaman azalmaya başlıyor bende öyle olmuştu....
inşallah gzel haberlerini almak dileğiyle.....

cevabın için çok sağol morgül teşekkür ederim. umarın en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.

bitti canım aşılama bugün oldum. 1 buçuk saat de dinlendirdiler. keçiboynuzu yarıyor galiba hareketlilik yüzdesi değilde sayı artmıştı. 5 milyondan 35 milyona çıkmış. yıkama ile 95 yazıyordu ama bilemiyorum. sağol canım ya desteğin için. bekleme süresi başladı. allahtan karne zamanı yoğunum:))
seni merak ettim oldun mu? umarım olmamışsındırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…