Gonal F Paylaşım Alanı

kızlar gonal f 75lik ilaca ihtiyacım var 5 kutu eyer sizde varsa kaç kutu olursa bana yollarmısınız
15 günlük zaman içinde tedarik etmem lazım bana özelden mj atabilirsiniz lütfen acil

slm arkadaşlar

elimde bir kutu gonal f 450 var tedavim yeni bitti sonuç bekliyorum rabbim bu yolda mücadele edenlerin yüzünü güldürsün benimde inşaallah..

bu benim 6. tedavim eczane depo fiyatına verdi bana 200 tl aldım aynı ücretle verebilirim ilgilenen olursa..hepimiz biliyoruz bu işlerin masraflı olduğunu bedelsiz vermek isterdim ama altın borçlanarak aldım

son kullanma tarihi 02.2014

istanbul içi olursa elden verebilirim...

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum.biz ilk tüp denememize başlıcaz Allah'ın izniyle bi kaç güne kadar.iğneleri tanıdık bir eczaneden indirimli olarak alıcaz.ama şunu sormayı unuttum eczaneye kafama takıldı bu iğneleri doktorun reçete ettiği aynı gün içinde eczaneden temin edebilecekmiyiz yani ellerinde hazır bulunuyomu nasıl oluyo ya bi yardımcı olsanız. doktorun hangi iğneyi vericeğinide bilemediğmiz için siparişte veremiyoruz bikaçgün önceden.off ne stres oldum ya Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar elimde 3 kutu 75 lik gonal-f (skt 04-2014) ve içinden 150 çekilmiş 450 lik (yani 300 'lük) gonal-f var onun da skt 02-2014 almak isteyenler özelden mesaj atabilirler. İstanbuldayım Kadıköy taraflarına gelebilirseniz elden de verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…