- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kızlar ben de gonal f kullanıyorum. Biz bu ilaçları alırken eczacı ısrarla bizi tembihledi buzdolabından çıkarmayın bi yere giderken de buz kalıplarının içinde götürün dedi peki siz burdan birinden aldığınızda ona güvenebilicekmisiniz ya soğuk zinciri kırılmışsa iyi muhafaza edilmemişse..alırken iyice sorun bence.
canımmm zaten bu ilaçları kulananlar bunu bilirler ben daha önce buradan ilaç aldımm hatta başka arkadaşlarada gönderdimm bir sorun olmadı ancak doğru söylüyorsun mutlaka dikat edilmeli
MRB ARKADAŞLAR ELİMDE 2 KUTU GONOL F VAR 3 ADETTE MERİONEL İHTİYACIOLANLARA UYGUN FİYATA VERİCEM ozum_67@hotmail.com iltibaha geçebilirsiniz.
HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..
arkadaşlar elimde 3 kutu 75 lik gonal-f (skt 04-2014) ve içinden 150 çekilmiş 450 lik (yani 300 'lük) gonal-f var onun da skt 02-2014 almak isteyenler özelden mesaj atabilirler. İstanbuldayım Kadıköy taraflarına gelebilirseniz elden de verebilirim.
merhaba.aslında konu açmıştım ama bu başlığı görüncede burayada yazmak istedim.arkadaşlar tüp bebek raporu ile tedavim başlayacaktı fakat kendiliğimden hamile kaldım allahım herkese nasip etsin inşallah.eğer raporu olmadan tedaviye başlayacak arkadaş varsa aldığım fiyata elimdeki hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ettiğim ilaçları vermek istiyorum.alacak arkadaşta uygun almış olur.
ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET
MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET
CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET
OVITRELLE 250 MCG 1 ADET
100 mesajım olmadığından özel mesajlara yanıt veremiyorum.tekirdağda ikamet ediyoruz telefonum:5334544121
merhaba.aslında konu açmıştım ama bu başlığı görüncede burayada yazmak istedim.arkadaşlar tüp bebek raporu ile tedavim başlayacaktı fakat kendiliğimden hamile kaldım allahım herkese nasip etsin inşallah.eğer raporu olmadan tedaviye başlayacak arkadaş varsa aldığım fiyata elimdeki hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ettiğim ilaçları vermek istiyorum.alacak arkadaşta uygun almış olur.
CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET
OVITRELLE 250 MCG 1 ADET
100 mesajım olmadığından özel mesajlara yanıt veremiyorum.tekirdağda ikamet ediyoruz telefonum:5334544121
CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET
OVITRELLE 250 MCG 1 ADET
slm ılaclar hala duruyosa eger alabılırım 5333535975..
CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET
OVITRELLE 250 MCG 1 ADET
ARKADAŞALR BENİM KIZ KARDEŞİMTÜP BEBEK TEDVİSİ OLDU ELİNDE 5 KUTU GONAL F 300 2 KUTU DA ETROTİDE 0.25 MG VAR BUNLARI SATMAK İSTYOR MADDİ DURUMLARI İYİ OLMADIĞI İÇİN MASRAFLARINI ÇIKARTMAK ADINA İLGİLENEN OLURSA BANA YAZABİLİR (kendisi buraya üye olmadığı için onun adına ben yadım ) BU İLAÇALRI NEDEN BENİM KULANMADIĞIMIDA MERAK ETMİŞ OLABİLİRİSNİZ (yukaruya yazdığım yazıdan dolayı) HEM BENİM TEDAVİMİN ZAMANI BELLİ DEĞİL HEMDE MADDİ DURUMLARI İYİ OLMAIDĞINDAN DOLAYI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?