Gonal F Paylaşım Alanı

kızlar ben de gonal f kullanıyorum. biz bu ilaçları alırken eczacı ısrarla bizi tembihledi buzdolabından çıkarmayın bi yere giderken de buz kalıplarının içinde götürün dedi peki siz burdan birinden aldığınızda ona güvenebilicekmisiniz ya soğuk zinciri kırılmışsa iyi muhafaza edilmemişse..alırken iyice sorun bence.

canımmm zaten bu ilaçları kulananlar bunu bilirler ben daha önce buradan ilaç aldımm hatta başka arkadaşlarada gönderdimm bir sorun olmadı ancak doğru söylüyorsun mutlaka dikat edilmeli

canımmm zaten bu ilaçları kulananlar bunu bilirler ben daha önce buradan ilaç aldımm hatta başka arkadaşlarada gönderdimm bir sorun olmadı ancak doğru söylüyorsun mutlaka dikat edilmeli

tabi cnm burdan alınır da yani hanı sorun iyice dedim eger ilaç bozulmussa yazık hem canına hem parana..

slm ben alabılırım cagrı bırakın arıyım5333535975

merhaba.aslında konu açmıştım ama bu başlığı görüncede burayada yazmak istedim.arkadaşlar tüp bebek raporu ile tedavim başlayacaktı fakat kendiliğimden hamile kaldım allahım herkese nasip etsin inşallah.eğer raporu olmadan tedaviye başlayacak arkadaş varsa aldığım fiyata elimdeki hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ettiğim ilaçları vermek istiyorum.alacak arkadaşta uygun almış olur.

ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET

MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

100 mesajım olmadığından özel mesajlara yanıt veremiyorum.tekirdağda ikamet ediyoruz telefonum:5334544121

..................................

..................................

...............................................................................................

ARKADAŞLAR BENİM İLAÇ İHTİYACIM VAR ASLINDA AMA RAPOLU FİYATINDAN ALMAK İSİTYORUM ÇÜNKİ ÇOK DEFA DENEDİMĞİM İÇİN VE ÜCRETLİ OLDUĞU İÇİNNNN İLAÇLARIMI AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUMM GONAL F 300 LERİN RAPORLU FİYATI 60 TL İMİŞ ( eczacı öyle dedi) SİZ İLAÇALRINI VERMEK İSTEYNELRE SÖYLEYECEK HİÇ BİR ŞEYİM YOK SİZLERDE BU TEDAVİLERDEN ÇIKMIŞ VE MADDİ VE MANEVİ YIPRANMIŞ İNSANLARSINIZ BU YÜZDEN UYGUN BULURSAN ÖYLE BAŞLAYACAĞIMMM KISMET BAKALIM

......................

ARKADAŞALR BENİM KIZ KARDEŞİMTÜP BEBEK TEDVİSİ OLDU ELİNDE 5 KUTU GONAL F 300 2 KUTU DA ETROTİDE 0.25 MG VAR BUNLARI SATMAK İSTYOR MADDİ DURUMLARI İYİ OLMADIĞI İÇİN MASRAFLARINI ÇIKARTMAK ADINA İLGİLENEN OLURSA BANA YAZABİLİR (kendisi buraya üye olmadığı için onun adına ben yadım ) BU İLAÇALRI NEDEN BENİM KULANMADIĞIMIDA MERAK ETMİŞ OLABİLİRİSNİZ (yukaruya yazdığım yazıdan dolayı) HEM BENİM TEDAVİMİN ZAMANI BELLİ DEĞİL HEMDE MADDİ DURUMLARI İYİ OLMAIDĞINDAN DOLAYI

Son düzenleme:

tedavinin zamanı belli değil ise yukarıda ilaç almak istediğini belirtmişsin???? mademki raporlu fiyattan almak istiyorsun zaten ilaçların en uygun fiyatı raporlu fiyatları bu ilaçlarıda en uygun o fiyata verebileceğine göre kız kardeşinin durumu kötüyse raporlu fiyatından kendin alman daha doğru olmazmı??????????????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…