- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
tedavinin zamanı belli değil ise yukarıda ilaç almak istediğini belirtmişsin???? mademki raporlu fiyattan almak istiyorsun zaten ilaçların en uygun fiyatı raporlu fiyatları bu ilaçlarıda en uygun o fiyata verebileceğine göre kız kardeşinin durumu kötüyse raporlu fiyatından kendin alman daha doğru olmazmı??????????????
arkadaşlar elimde bir kutu gonal-f 450 ve iki kutu ovitrelle çatlatma iğnesi var aydındayım ..çok uygun fiyattan verebilirim...
merhaba, istanbul anadolu yakasındayım.
elimde 3 kutu gonal f (tanesi 105 lira), 2 kutu cetrotide (40 lira), 1 kutu ovitrelle (40 lira), 3 kutu puregone (70 lira) var.
yukarıda gördüğünüz fiyatlar kendi aldığım raporlu fiyatlardır. tamamının skt 2014. puregone ve ovitrelle buzdolabı kapağında saklandı soğuk zincirleri bozulmadı. gonal f ve cetrotidelarda da yine serin yerde dikkatle muhafaza edildiler. elden teslim ya da kargo mümkün(kargo ücretini ben ödüyorum) (puregone ve ovitrelle'i soğuk zincir bozulmaması açısından elden teslim almanızı tavsiye ederim)
ilgilenen özelden tel nosunu verirse ulaşırım.
gonal f 450 ( 2 kutu) ve menogon 0.75 (4 kutu)
olmak uzere elımde tedavımden ılaclarım kalmıstır.
Gonal fın son kullanma tarıhı nısan ayı oldugu ıcın suresı gecmemesı adına
raporlu aldıgım fıyatın daha da altına vermeyı dusunuyorum.ıhtıyacı olan varsa bana ozelden mesaj atabılırler.
Hepınıze tedavınızde bol şanslar dilerim.
merhaba, istanbul anadolu yakasındayım.
elimde 3 kutu gonal f (tanesi 105 lira), 2 kutu cetrotide (40 lira), 1 kutu ovitrelle (40 lira), 3 kutu puregone (70 lira) var.
yukarıda gördüğünüz fiyatlar kendi aldığım raporlu fiyatlardır. tamamının skt 2014. puregone ve ovitrelle buzdolabı kapağında saklandı soğuk zincirleri bozulmadı. gonal f ve cetrotidelarda da yine serin yerde dikkatle muhafaza edildiler. elden teslim ya da kargo mümkün(kargo ücretini ben ödüyorum) (puregone ve ovitrelle'i soğuk zincir bozulmaması açısından elden teslim almanızı tavsiye ederim)
ilgilenen özelden tel nosunu verirse ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?