Gonal F Paylaşım Alanı

YUKARDAKİ YAZIYI YAZDIĞIMDA TEDAVİYE BAŞLAYACAKTIK FAKAT BENİM EŞİM DE İSTENMEYEN BAZI DURUMLAR GELİŞTİĞİ İÇİN TEDAVİ DR ERTELEDİ (eşim beyin ameliyatı geçridi hipofiz yetmezliği var ve hormon düzeyleri çok kötü) İŞTE BÜTÜN BU SEBBEPLERDEN DOLAYI O İLAÇLARI BEN ALAMIYORUM TEDAVİ TARİHİMİZ BELLİ DEĞİL BELKİ 6 AY BELKİDE 1 YIL BEKLEYECEĞİZ ............

Son düzenleme:
arkadaşlar sakaryadayım elimde üç kutu gonal-f 450 kaldı çok uygun fiyattan verebilirim aldığım fiyattan daha uyguna cevap yazamıyorum mesajlara 05467348189 buradan ulaşabilirsiniz.

merhaba, istanbul anadolu yakasındayım.
elimde 3 kutu gonal f (tanesi 105 lira), 2 kutu cetrotide (40 lira), 1 kutu ovitrelle (40 lira), 3 kutu puregone (70 lira) var.
yukarıda gördüğünüz fiyatlar kendi aldığım raporlu fiyatlardır. tamamının skt 2014. puregone ve ovitrelle buzdolabı kapağında saklandı soğuk zincirleri bozulmadı. gonal f ve cetrotidelarda da yine serin yerde dikkatle muhafaza edildiler. elden teslim ya da kargo mümkün(kargo ücretini ben ödüyorum) (puregone ve ovitrelle'i soğuk zincir bozulmaması açısından elden teslim almanızı tavsiye ederim)
ilgilenen özelden tel nosunu verirse ulaşırım.

özel mesaj atamıyorum size nasıl ulasabilirim

ARKADAŞALR BENİM KIZ KARDEŞİMTÜP BEBEK TEDVİSİ OLDU ELİNDE 5 KUTU GONAL F 300 2 KUTU DA cETROTİDE 0.25 MG VAR BUNLARI SATMAK İSTYOR MADDİ DURUMLARI İYİ OLMADIĞI İÇİN MASRAFLARINI ÇIKARTMAK ADINA İLGİLENEN OLURSA BANA YAZABİLİR (kendisi buraya üye olmadığı için onun adına ben yazdım )

arkadaşlar elimde bir kutu gonal-f 450 ve iki kutu ovitrelle çatlatma iğnesi var aydındayım ..ovitrelle çatlatma iğnesinin iki kutusunu 60tl den ,gonal-f 450 de 100 tl den verebilirim...son kullanma tarihleri 10-2013 ....bana f_ufkum@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz..

Gonal f 450 ( 2 kutu) ve Menogon 0.75 (4 kutu)
olmak uzere elımde tedavımden ılaclarım kalmıstır.
Gonal fın son kullanma tarıhı nısan ayı oldugu ıcın suresı gecmemesı adına
raporlu aldıgım fıyatın daha da altına vermeyı dusunuyorum.Ihtıyacı olan varsa bana ozelden mesaj atabılırler.
Hepınıze tedavınızde bol şanslar dilerim.

selam.özelden msj attım cevabını bekliyorum.

özelden mesaj sayım yeterli olmadığı için yazamıyorum.ben tedaviye başladım bana gonalf lazım salıyada çarşamba elimde olması lazım.nasıl haberleşelim elinizdeiseler hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…