- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar bnmde elimde son tedaviden kalan 3 adet paketi açılmamış cetrotide 0.25 var.isteyen olursa mail adresim xxxx
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar nereye yazayım bilemedim. tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden . Bu ilaçlar pahalı olduğu için yoksa bir reklam peşinde değilim asla
Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012
Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012
Femara 2.5 mg tablet kalan 14 adet son kullanma tarihi : 05/2015
Femara 2.5 mg tablet kalan 9 adet son kullanma tarihi: 12 /2012
Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )
İsteyene kargo ile gönderebilirim.
arkadaşlar...aranızda cidden durumu olmayıpta ilaç alamıyacak durumda olan ve bebeğimi ve beni dularından eksik etmeyecek :) birini arıyorum....Allahım nasip ederse 3 ay sonra oğlum olacak darısı başınıza...ama ricam cidden alım gücü olmayan birine gitsin şu 3 aylar sevabına yalan dolan olmasın...ben para felan istemiyorum
edut arkadaşım biz haftaya pzt başlayacağız tüp bebeğe.sperm çıkışı olmuyodu geçen hafta oldu çok şükür.1 yıllık evliyiz.rapor alamıyoruz o yüzden.ilaçların hepsini kendimiz alacağız.1500 falan tutuyomuş.eğer hala göndermediysen kimseye ben almak isterim.dualarımı da eksik etmem:)
merhaba,özelden yazamıyorum.mail adresimden görüşelim isterseniz xxxxxx
hala ılac arıyorsan goruselım
arkadaslar benımde elımde tup bebekte kullandıgımız ılacların hepsı var nerdeyse ben ssk ıle aldım ısteyen olursa aynı fıyata (ssk dan) aldıgım fıyata verecegım ılgılenen mesaj atarsa yardımcı olurum allah gonlunuze gore versın :)
arkadaslar benımde elımde tup bebekte kullandıgımız ılacların hepsı var nerdeyse ben ssk ıle aldım ısteyen olursa aynı fıyata (ssk dan) aldıgım fıyata verecegım ılgılenen mesaj atarsa yardımcı olurum allah gonlunuze gore versın :)
canım ilaçların isimlerini ve fiyatını özele yazarmısın
merhaba benim menegon ihtiyacım var olursa görüşelim...yalnız özele mesaj atamıyorum msn adresimden görüşelim..xxxx
edut arkadaşım biz haftaya pzt başlayacağız tüp bebeğe.sperm çıkışı olmuyodu geçen hafta oldu çok şükür.1 yıllık evliyiz.rapor alamıyoruz o yüzden.ilaçların hepsini kendimiz alacağız.1500 falan tutuyomuş.eğer hala göndermediysen kimseye ben almak isterim.dualarımı da eksik etmem:)
CANIM OZELI YENI ACTIGIM ICIN KULLANAMIYORUM MSN DEN KONUSABILIRIZ xxxx eklersen konusuruz