Gonal F Paylaşım Alanı

kızlar bnmde elimde son tedaviden kalan 3 adet paketi açılmamış cetrotide 0.25 var.isteyen olursa mail adresim xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar...aranızda cidden durumu olmayıpta ilaç alamıyacak durumda olan ve bebeğimi ve beni dularından eksik etmeyecek :) birini arıyorum....Allahım nasip ederse 3 ay sonra oğlum olacak darısı başınıza...ama ricam cidden alım gücü olmayan birine gitsin şu 3 aylar sevabına yalan dolan olmasın...ben para felan istemiyorum

Son düzenleme:
edut arkadaşım biz haftaya pzt başlayacağız tüp bebeğe.sperm çıkışı olmuyodu geçen hafta oldu çok şükür.1 yıllık evliyiz.rapor alamıyoruz o yüzden.ilaçların hepsini kendimiz alacağız.1500 falan tutuyomuş.eğer hala göndermediysen kimseye ben almak isterim.dualarımı da eksik etmem:)

arkadaşlar nereye yazayım bilemedim. tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden . Bu ilaçlar pahalı olduğu için yoksa bir reklam peşinde değilim asla

Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012

Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012

Femara 2.5 mg tablet kalan 14 adet son kullanma tarihi : 05/2015

Femara 2.5 mg tablet kalan 9 adet son kullanma tarihi: 12 /2012

Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )

İsteyene kargo ile gönderebilirim.

arkadaşlar nereye yazayım bilemedim. tüp bebek işinin ne kadar zahmetli ve pahalı olduğunu biliyorum O yüzden 3 tüp bebek denemelerim sırasında elimde olan süresini aşağıda yazdığım ilaçları isteyen olursa ücretsiz göndermek istiyorum süreleri geçmeden . Bu ilaçlar pahalı olduğu için yoksa bir reklam peşinde değilim asla

Dostinex 0,5 mg şişede 5 adet kalmış açılmamışı 8 adet zaten son kullanma tarihi: 02/2012

Dostinex 0,5 mg şişede 3 adet kalmış son kullanma tarihi : 04/2012

Femara 2.5 mg tablet kalan 14 adet son kullanma tarihi : 05/2015

Femara 2.5 mg tablet kalan 9 adet son kullanma tarihi: 12 /2012

Hiç açılmamış DHEA 25 mg 100 tablet EXPO01/13 (Reklam olmasın diye markayı G. N olarak kısaltılmış söyliyim )

İsteyene kargo ile gönderebilirim.

merhaba ilginize çok teşekkürler benim femaraya ihtiyacım var mümkünse femaraları ben alabilirmiyim?özelinize tel nomu yazıcam çaldırısanız ararım
şimdiden çok teşekkürler
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

özelden msj atamıyorum...msj sayım 100 geçmediği için arkadaşımdan rica edicem size telimi msjla yollaması için teşekkürler çaldırırsanız ben ararım...

arkadaşlar...aranızda cidden durumu olmayıpta ilaç alamıyacak durumda olan ve bebeğimi ve beni dularından eksik etmeyecek :) birini arıyorum....Allahım nasip ederse 3 ay sonra oğlum olacak darısı başınıza...ama ricam cidden alım gücü olmayan birine gitsin şu 3 aylar sevabına yalan dolan olmasın...ben para felan istemiyorum

arkadaşlar verdim ilaçları...bilginize...Allah hepinize yardımcı olsun

arkadaslar benımde elımde tup bebekte kullandıgımız ılacların hepsı var nerdeyse ben ssk ıle aldım ısteyen olursa aynı fıyata (ssk dan) aldıgım fıyata verecegım ılgılenen mesaj atarsa yardımcı olurum allah gonlunuze gore versın :)

edut arkadaşım biz haftaya pzt başlayacağız tüp bebeğe.sperm çıkışı olmuyodu geçen hafta oldu çok şükür.1 yıllık evliyiz.rapor alamıyoruz o yüzden.ilaçların hepsini kendimiz alacağız.1500 falan tutuyomuş.eğer hala göndermediysen kimseye ben almak isterim.dualarımı da eksik etmem:)

bende bulunan ılacları almak ıstersen ırtıbata gecelım ben ssk dan aldım aldıgım fıyata verecegım butun ılaclar var catlatma ıynesıne kadar ıstıyorsan goruselım

arkadaslar benımde elımde tup bebekte kullandıgımız ılacların hepsı var nerdeyse ben ssk ıle aldım ısteyen olursa aynı fıyata (ssk dan) aldıgım fıyata verecegım ılgılenen mesaj atarsa yardımcı olurum allah gonlunuze gore versın :)

merhaba benim menegon ihtiyacım var olursa görüşelim...yalnız özele mesaj atamıyorum msn adresimden görüşelim..cunemi@hotmail.com

canım ilaçların isimlerini ve fiyatını özele yazarmısın

benle ırtıbata gecersen yardımcı olurum sana ılac konusunda

Merhaba;

Elimde tedavimden kalan

Gonal-F 450 Şırıngalalı açılmamış bir kutu ve
Cetrotide 0.25 7 lik kutudan 3 adet var. Almak isteyen arkadaçlar mail gönderebilir. xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ben forumda yeniyim.4 gün önce tüp bebek tedavisine başladım.İki ayrı iğne vuruluyorum.Üç gündür Göbeğimin Bir sağından Bir de solundan bir iğne vuruluyorum.İğnelerin ilkini Doktorun yanında çalışan sanırım hemşire olan kız vurdu.Sonrakileri eşim vurdu.Ama ilk günkü iğneden beri acayip bir ağrı var sol tarafımda.Hafif şişlik ve kızarıklık var.Dokunamıyorum bile .Hareket etmekte zorlanıyorum.Tarif edilemez bir acı.Bu acılar geçiyor mu?Acaba bir problem mi var?İğne vurulacağım zaman kabus oluyo.Herkezin mi böyle merak ediyorum.Tabiki bu uğurda herşeye katlanabilirim ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum.Bana cevap yazarsanız sevinirim.

Back
X