- Konu Sahibi Birumutiste
-
Senin ne zaman olacakOlsun mu canım sen aşılama merak ettim ?
Senin ne zaman olacak
Bende cuma olacağım bu aksam catlatma iğnesini vuracağımkasiklarim da deprem gibi ağrı var sende ağrı var mı?
kasiklarimda ağrı yok, göğüslerim taş gibi dokunamıyorum bile
Evet canim ptesi gününe kadar kullandım.Demek ki herkes farklı oluyor. Yumurtan ne kadar büyüdü sende benim gibi konustugumuzdan sonra kullanmışsın iğne canım galiba.
Evet canim ptesi gününe kadar kullandım.
Sali gece catlatma iğnesini yaptık simdi de hastane yolu ❤
Amin canim benimAllah yolunu açık etsin canımbende yarın sabah gideceğim
Hakkımızda Rabbim neyi layık gördüyse onu eylesin ❤❤
Canım stres yapıp korkuyorsan eğer hiç korkma çok basit bir işlemmiş☺ doktorun söylemiştir gerçi ama bol bol su iç idrara sıkışık olman gerekiyormuş, aşılama sonrası 30 dk kadar dinlendirdiler beniAmin canim benim
Canım stres yapıp korkuyorsan eğer hiç korkma çok basit bir işlemmiş☺ doktorun söylemiştir gerçi ama bol bol su iç idrara sıkışık olman gerekiyormuş, aşılama sonrası 30 dk kadar dinlendirdiler beni
Birşey söylemediler bende idrara sıkışık giderim gerekirsekaç gün bekle dediler sana peki ? Sonuç
4 kasımda test yapacağım canımBirşey söylemediler bende idrara sıkışık giderim gerekirsekaç gün bekle dediler sana peki ? Sonuç için?
Birde duphaston diye bir ilaç kullanacağım bu süreçte4 kasımda test yapacağım canım
Hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma
merhaba elimde gonal f bulunuyor bende raporlu olarak aldım ama benım tedavı surecımde gerekmeyecegını soyledı doktorum bana ulasabilirsiniz ...Hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma
Merhaba ben talibim bu ilaçlara telefonum lütfen hemen ulaşınMerhabalar, gonal f 450 1paket, gonal f 900 3 paket; cetrotide 250mcg 7 paket, ovıtrelle 250 mg 1 paket olarak mevcuttur. Talep edenler iletişime geçebilirler.
Yanlış anlamayın bu ay aşılama falan olmadım ama bana yazmış msjı ne çabuk görüpte hemen yazmışsınız anlamadım ciddenMerhaba ben talibim bu ilaçlara telefonum lütfen hemen ulaşın
4 kasımda test yapacağım canım
İkimiz için de hayırlısı olsun inşallahBende 5 Kasım yapacağım olmazsam hastaneye gidipbana da progesteron olarak jel verdi doktorum
Canım ben rapor cıkarttırdım 5 kutu 450ml gonal f'e 1384lira verdim daha dün.raporsuz tanesi 830lira demişti eczacı fakat eczaneden eczaneye de değişiyorHanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma
Anladım canım çok çok fazlaymış inşllah hayırlı sonuçlar alırsınCanım ben rapor cıkarttırdım 5 kutu 450ml gonal f'e 1384lira verdim daha dün.raporsuz tanesi 830lira demişti eczacı fakat eczaneden eczaneye de değişiyor
Toplam kaç gün igne kullandınız acabaEvet canim ptesi gününe kadar kullandım.
Sali gece catlatma iğnesini yaptık simdi de hastane yolu ❤
9 gün kullandımToplam kaç gün igne kullandınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?