Aşılama Gonal f ve aşılama lütfen yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Demek ki herkes farklı oluyor. Yumurtan ne kadar büyüdü sende benim gibi konustugumuzdan sonra kullanmışsın iğne canım galiba.
Evet canim ptesi gününe kadar kullandım.
Sali gece catlatma iğnesini yaptık simdi de hastane yolu ❤

Evet canim ptesi gününe kadar kullandım.
Sali gece catlatma iğnesini yaptık simdi de hastane yolu ❤

Allah yolunu açık etsin canım bende yarın sabah gideceğim
Hakkımızda Rabbim neyi layık gördüyse onu eylesin ❤❤

Amin canim benim
Canım stres yapıp korkuyorsan eğer hiç korkma çok basit bir işlemmiş☺ doktorun söylemiştir gerçi ama bol bol su iç idrara sıkışık olman gerekiyormuş, aşılama sonrası 30 dk kadar dinlendirdiler beni

Birşey söylemediler bende idrara sıkışık giderim gerekirse kaç gün bekle dediler sana peki ? Sonuç için?

merhaba elimde gonal f bulunuyor bende raporlu olarak aldım ama benım tedavı surecımde gerekmeyecegını soyledı doktorum bana ulasabilirsiniz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, gonal f 450 1paket, gonal f 900 3 paket; cetrotide 250mcg 7 paket, ovıtrelle 250 mg 1 paket olarak mevcuttur. Talep edenler iletişime geçebilirler.
Merhaba ben talibim bu ilaçlara telefonum lütfen hemen ulaşın

Merhaba ben talibim bu ilaçlara telefonum lütfen hemen ulaşın
Yanlış anlamayın bu ay aşılama falan olmadım ama bana yazmış msjı ne çabuk görüpte hemen yazmışsınız anlamadım cidden ihtiyacım anlık olsaymış yetişemezmişimm.. Neyseeee

Canım ben rapor cıkarttırdım 5 kutu 450ml gonal f'e 1384lira verdim daha dün.raporsuz tanesi 830lira demişti eczacı fakat eczaneden eczaneye de değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…