- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 26
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Doktorunuz rapor çıkartır ise yüzdelik kısmını karşılıyor ssk . Özel olsun devlet olsun doktorunuzun gonal f i rapor dahilinde yazmasını rica edin ,gonal f i raporlu yarı yarıya alırsınız çatlatma iğnesini ise kendiniz alırsınızHanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma
Raporlu 780 filandi Mart ayında ben aldımBen 1350 TL almıştım Mart ayında eczacı rapor çıkarsa yarı fiyatıni ödersin demişti ben rapor çıkartmadim
Aynen yarı fiyatına diye ml göre değişiyormuş fiyatları benim 900 ml diRaporlu 780 filandi Mart ayında ben aldım
Doğrudur ben hatırlamıyorum dozu ama 780 filana gonal f i almıştım kullanamadım o.ayriAynen yarı fiyatına diye ml göre değişiyormuş fiyatları benim 900 ml di
NiyeDoğrudur ben hatırlamıyorum dozu ama 780 filana gonal f i almıştım kullanamadım o.ayri
Peki raporlu vermeleri mümkün mü. Çok pahalı olduğunu söylediler o yüzdenDoktorunuz rapor çıkartır ise yüzdelik kısmını karşılıyor ssk . Özel olsun devlet olsun doktorunuzun gonal f i rapor dahilinde yazmasını rica edin ,gonal f i raporlu yarı yarıya alırsınız çatlatma iğnesini ise kendiniz alırsınızgüzel hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Tabi doktorunuza soyleyin vericeklerdirPeki raporlu vermeleri mümkün mü. Çok pahalı olduğunu söylediler o yüzden
Sebzelik yerine buzluğa koydum
Tabi doktorunuza soyleyin vericeklerdir
995 tl :-(Hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma
Çok fzlaymış peki raporlu halde mi bu fiyatta995 tl :-(
Tüp bebek için kullanılan doza göre iğnenin kullanım süresi kısalıp maliyeti artar. En iyisi rapor çıkarmak raporla bile biz 1.5 sene önce 5 bine yakın ödedik iğnelere.Peki bana hergün 1 iğnenin 1000 TL olduğunu söylediler bu yanlış mı şimdi. Yani toplam iğne fiyatımı 1000 civarında oluyor. Bu arada bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler hepinize
Ya anladım çok çok fazlaymış Allah yardımcımız olsun peki işe yaradı mı. Memnun kaldın mı yani. Ben gelecek bu ay adetin 2. Günü başlıycamda iki aşılamam başarısız olduğu için güvenemiyorum açıkçası.Tüp bebek için kullanılan doza göre iğnenin kullanım süresi kısalıp maliyeti artar. En iyisi rapor çıkarmak raporla bile biz 1.5 sene önce 5 bine yakın ödedik iğnelere.
Hayır raporlu değilÇok fzlaymış peki raporlu halde mi bu fiyatta
Anladım canım sağol. Peki noldu sonuç umarım tutmuştur bebeğinHayır raporlu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?