Aşılama Gonal f ve aşılama lütfen yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 gün önce 450 lik iki kutu gonalf ve catlatma iğnesi 650 ₺ ye aldım catlatma ignesinin de bir kısmını karşıladı bende devlet. Rapor çıkartın
Raporu nasıl çıkarırız? Sgk anlaşmalı özellerde çıkartıyomu hangi belgeler veya şartlar gerekiyor yardımcı olur musunuz

merhaba benim gittiğim özel hastanenin sgk ile anlaşması vardı rapor çıkarttırıp çok uygun fiyata almıştık gonalf iğnesini ama tutmadı tabi Rabbim neyi uygun görürse devlet hastanesinin karşılayıp karşılamadığını hiç bilmiyorum ama ben de devlete bir kere gittim bir gördüğün doktoru bir daha göremiyorsun çok sıra var işlem yapılan odalar rezalet imkanınız var ise sgk anlaşmalı özelde yaptırın derim

Çok doğru canım bende şimdi özel hastaneye gidiyorum hatta şimdi döndüm ve inanır mısın cumartesi günü başladım 10 bin TL gitti ilaçlara hatta şuan yine iğne al ve devam et dedi. Ya olsunda para hiç. Ama çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…