Tedaviniz nasıl oldu? Bilgi verirseniz sevinirim.. bana da doktor bu tedaviyi önermişti yapmamıştım. Sizde yumurtlama oluyormuydu normalde?Merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü gonalf f 450 100 mg olarak başladım.9 gün kullanıcam bugün 3.gun sonrası doktor kontrolü ve ovitrelle olucak yani aşılama değilde yumurta geliştirme gibi bir tedavi bu iğneyi kullanıp bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.iliski nasıl olmalı burda okuduğum kadarıyla özür dilerim içe boşalma olmamaliymis ama benim tedavim aşılama vs degil sadece yumurta takibi ve gelişimi Deniz havuz vs girilse bir sorun olur mu ?
2 gün önce ovitrelle vuruldum şu an duphaston başladım.Yumurtlama oluyordu evet daha önce klomen vs kullandım olumsuz sonuç alınca iğneye geçiş yaptık aşılama değil yumurta takibi sadece ilişki takvimi verildi artık hayırlısı siz neden yapmadınızTedaviniz nasıl oldu? Bilgi verirseniz sevinirim.. bana da doktor bu tedaviyi önermişti yapmamıştım. Sizde yumurtlama oluyormuydu normalde?
Bende de aynı sizinki gibi yumurta takibi idi. Sadece takip için gitmiştim doktor bana hormon tedavisi yazdı, halbuki hormonlarım yerinde ve de her ay düzenli şekilde yumurtlama ve çatlama oluyordu diye yapmadım. Femara+estrofem kullandım o da lekelenme yaptı bu arada ve akıntılarım çok fazla2 gün önce ovitrelle vuruldum şu an duphaston başladım.Yumurtlama oluyordu evet daha önce klomen vs kullandım olumsuz sonuç alınca iğneye geçiş yaptık aşılama değil yumurta takibi sadece ilişki takvimi verildi artık hayırlısı siz neden yapmadınız
Bende de düzenli âdetlerim olsun herşey takibe başladı sonra tedaviye 6 aylık bir kaybim oldu ondan sonra doktor takibiyle hamilelik istedim ama sorun olmadığı halde gittikçe tedavi ilerliyor aşılama tüp Bebek tedavisine kadar gidecek gibime geldi ama bu takipten sonra bırakmayı düşünüyorum Allah nasip eder inşallah sağlıkla cümlemizeBende de aynı sizinki gibi yumurta takibi idi. Sadece takip için gitmiştim doktor bana hormon tedavisi yazdı, halbuki hormonlarım yerinde ve de her ay düzenli şekilde yumurtlama ve çatlama oluyordu diye yapmadım. Femara+estrofem kullandım o da lekelenme yaptı bu arada ve akıntılarım çok fazla
Başınız sağolsun öncelikle..benim de 5 aylık bir kaybım var, sabır ve diyanet diliyorum hepimize. Umarım tedaviyle olur, zaten tedavi şansı artırıyormuş. Bende eğer olmazsa tedaviye başlayacağım. Hayırlısı hepimiz içinBende de düzenli âdetlerim olsun herşey takibe başladı sonra tedaviye 6 aylık bir kaybim oldu ondan sonra doktor takibiyle hamilelik istedim ama sorun olmadığı halde gittikçe tedavi ilerliyor aşılama tüp Bebek tedavisine kadar gidecek gibime geldi ama bu takipten sonra bırakmayı düşünüyorum Allah nasip eder inşallah sağlıkla cümlemize
Başınız sağolsun aynı acıBaşınız sağolsun öncelikle..benim de 5 aylık bir kaybım var, sabır ve diyanet diliyorum hepimize. Umarım tedaviyle olur, zaten tedavi şansı artırıyormuş. Bende eğer olmazsa tedaviye başlayacağım. Hayırlısı hepimiz için
Çatlatma iğne ismi ne bana da doktorum verdi ovitrella ama bulamadım yok eczaneler de klomen estrofem kullandım benim de akıntı hep bozdu rengi on gün boyunca temizlenemedim yani adet arkası ilişki de daha adam akıllı olmadı bir kere oldu ama doktorum bugün vajinal ultrasonda solda iki sağda üç yumurta gelişmiş dedi çpk iyi gelişmiş hatta dedi ama yumurtlamam mı bu dedim onu bilemeyiz ultrasonda dedi ben o kısmı anlamadım yaniSizin akıntınız oldu mu? Bide yumurtalariniz ne ekadar boyutta oldular.. Gonalf bende fazla akıntı yapti kahverengi beyaz falan rahatsız etti. Sizinde başınıza geldi mi? Yarında çatlatma ignesini vurucam
Ovitrella canım ben zorlanmadım bulmada. Doktorum eczane söyledi ordan aldım. Aynen benimde akintilarim öyle ya doktorum normal dedi ama aşırı rahatsızım. Üç yumurtam var benimde ya bakalım bugün vurdum ovitrellayi. Ama ben oncesinde gonal f iğne kullandım hap değil..Çatlatma iğne ismi ne bana da doktorum verdi ovitrella ama bulamadım yok eczaneler de klomen estrofem kullandım benim de akıntı hep bozdu rengi on gün boyunca temizlenemedim yani adet arkası ilişki de daha adam akıllı olmadı bir kere oldu ama doktorum bugün vajinal ultrasonda solda iki sağda üç yumurta gelişmiş dedi çpk iyi gelişmiş hatta dedi ama yumurtlamam mı bu dedim onu bilemeyiz ultrasonda dedi ben o kısmı anlamadım yani
İnşallah hayırlısı ile tutar bu defa nasıl başladı süreç ben adetn ikinci günü gittim klomen estrofem kullandım klomen beşinci gün dedi bugün de gittim 13. Gün idi ama dediğim gibi on gün boyunca temizlenemedim ben genelde adet sonrası yumurtlama görürdüm ovulasyon da günü kaçırdım sandım ama bugün ultrasonda solda iki sağda üç gelişmiş yumurta gördü ovitrella dedi ama bulamadım şimdi de bulamazsan kendi de çatlayabilir dedi bir de progestan verdi onu da perşembe başlayacakmışım benim bulunduğum şehir de eczaneler de pek yok bu iğne doktorum da demişti bulamayabilirsin diye öyle oldu ama sen yine inşallah bulup denemişsin inşallah tutar sana da mı doktor ultrason da bakıp üç yumurta olduğunu söylediOvitrella canım ben zorlanmadım bulmada. Doktorum eczane söyledi ordan aldım. Aynen benimde akintilarim öyle ya doktorum normal dedi ama aşırı rahatsızım. Üç yumurtam var benimde ya bakalım bugün vurdum ovitrellayi. Ama ben oncesinde gonal f iğne kullandım hap değil..
Aynen ultrason da görüyor boyutları da 17-14-14 dedi.. cts son bir doz daha vardı onuda vur sonrası da Pts ovitrella vur dedi. Adetimin 5 günü gitmiştim ve 10.gunu bu boyutta oldular.İnşallah hayırlısı ile tutar bu defa nasıl başladı süreç ben adetn ikinci günü gittim klomen estrofem kullandım klomen beşinci gün dedi bugün de gittim 13. Gün idi ama dediğim gibi on gün boyunca temizlenemedim ben genelde adet sonrası yumurtlama görürdüm ovulasyon da günü kaçırdım sandım ama bugün ultrasonda solda iki sağda üç gelişmiş yumurta gördü ovitrella dedi ama bulamadım şimdi de bulamazsan kendi de çatlayabilir dedi bir de progestan verdi onu da perşembe başlayacakmışım benim bulunduğum şehir de eczaneler de pek yok bu iğne doktorum da demişti bulamayabilirsin diye öyle oldu ama sen yine inşallah bulup denemişsin inşallah tutar sana da mı doktor ultrason da bakıp üç yumurta olduğunu söyledi
İğneyi başka ildeki eczanelerden de alabiliyorsun sanırım bunu bir araştır ben öyle duymuştum.İnşallah hayırlısı ile tutar bu defa nasıl başladı süreç ben adetn ikinci günü gittim klomen estrofem kullandım klomen beşinci gün dedi bugün de gittim 13. Gün idi ama dediğim gibi on gün boyunca temizlenemedim ben genelde adet sonrası yumurtlama görürdüm ovulasyon da günü kaçırdım sandım ama bugün ultrasonda solda iki sağda üç gelişmiş yumurta gördü ovitrella dedi ama bulamadım şimdi de bulamazsan kendi de çatlayabilir dedi bir de progestan verdi onu da perşembe başlayacakmışım benim bulunduğum şehir de eczaneler de pek yok bu iğne doktorum da demişti bulamayabilirsin diye öyle oldu ama sen yine inşallah bulup denemişsin inşallah tutar sana da mı doktor ultrason da bakıp üç yumurta olduğunu söyledi
Kaç iğne ki senin ki onu anlamadım inşallah olur bu defa ya yine bi umut var galiba senin ben iğneyi de bulamadım nasibe kalmış bir şey artık bundan sonrası da bakalımAynen ultrason da görüyor boyutları da 17-14-14 dedi.. cts son bir doz daha vardı onuda vur sonrası da Pts ovitrella vur dedi. Adetimin 5 günü gitmiştim ve 10.gunu bu boyutta oldular.
Bana bugün yada yarın lazımdı bugün bulamadım buralar da yarın da bulduk bulduk bulamadık zaten sonra doktorum gerek yok normal deneyin dedi süresi doluyor galiba bilmiyorum nasıl işliyorsa yoksa bi düşünürdüm başka il getirtebilirdik bugün bi abla da söyledi bunu ama yarına yani gündüze artık yetişmesi zor gibiİğneyi başka ildeki eczanelerden de alabiliyorsun sanırım bunu bir araştır ben öyle duymuştum.
İki igneydi birisi gonal f diye Yumurta geliştirici bir iğne.. klomen letudan daha etkili. Onu beş gün kullandım işte sonra bir günlük dozun daha kalmıştı içinde onuda vur dedi.bugun sabahta ovitrellayi vurdumKaç iğne ki senin ki onu anlamadım inşallah olur bu defa ya yine bi umut var galiba senin ben iğneyi de bulamadım nasibe kalmış bir şey artık bundan sonrası da bakalım
Tabi saat veriyor doktor ovitrella'yı vurmak için. Bana sabah 8 demişti 7 olsa dedik 7 de vurdum.. hayırlısı olsun canım çokta önemli değil rabbim nasip ettikten sonra her şekilde olur ilaçta bahane olur ignede .. her şey rabbimin elinde rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin kolaylıklaBana bugün yada yarın lazımdı bugün bulamadım buralar da yarın da bulduk bulduk bulamadık zaten sonra doktorum gerek yok normal deneyin dedi süresi doluyor galiba bilmiyorum nasıl işliyorsa yoksa bi düşünürdüm başka il getirtebilirdik bugün bi abla da söyledi bunu ama yarına yani gündüze artık yetişmesi zor gibi
Anladım ilacı şimdi bana da doktorum demişti bi iğne var bir de hap biz haptan başlayalım demişti iğne maliyetli biraz pahalı demişti başta klomen başladık işte ilk denemeydi süreçlere çok uzağım ama yaşamış olduk inşallah ikimizin de son olur artık nasip işine inanıyorum gerçekten bugün en azından yumurtaları görmek bile mutlu etti beni ona bile şükrettim hadi hiç olmasaydı dedim yani kendime çatlarsa kendi daha bir de sağdan tabi sol kapalı ya benim nasipte varsa olacak zaten olmazsa da yapacak bir şey yok inşallah hemen hemen aynı zamanlardayız gibi sonra ki süreçler de güzel haber veririz inşallah birbirimizeTabi saat veriyor doktor ovitrella'yı vurmak için. Bana sabah 8 demişti 7 olsa dedik 7 de vurdum.. hayırlısı olsun canım çokta önemli değil rabbim nasip ettikten sonra her şekilde olur ilaçta bahane olur ignede .. her şey rabbimin elinde rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin kolaylıkla
İnşallah balım inşallahAnladım ilacı şimdi bana da doktorum demişti bi iğne var bir de hap biz haptan başlayalım demişti iğne maliyetli biraz pahalı demişti başta klomen başladık işte ilk denemeydi süreçlere çok uzağım ama yaşamış olduk inşallah ikimizin de son olur artık nasip işine inanıyorum gerçekten bugün en azından yumurtaları görmek bile mutlu etti beni ona bile şükrettim hadi hiç olmasaydı dedim yani kendime çatlarsa kendi daha bir de sağdan tabi sol kapalı ya benim nasipte varsa olacak zaten olmazsa da yapacak bir şey yok inşallah hemen hemen aynı zamanlardayız gibi sonra ki süreçler de güzel haber veririz inşallah birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?