Gonalf menopur ve letrozol e rağmen yumurta çıkmadı ARET KAMAR DA TEDAVİ GOREN VARMI?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.676
482
73
Kızlar selam bahçeci denedim ilk defa. Yumurta rezervim az 0.30. adetin 3. Günü 2-3 yumurta görülüyordu onlar büyür sadece dendi. Neyse gonal f225, menapur 150, letu günde 2kere kullandım. İki tane büyümüş gözüküyordu. Biri boş folikül çıktı biri olgunlaşmamış çıktı. Bir sürü de para boşa gitti sadece transfer ücreti yatırdılar. İlaç ve bütün tüp Bebek masrafı gitti yani. 150 bin TL . Bende aret beyi gordum burdan sadece klomen kullandırtıyormuş düşük rezerv'li hastalarda. Ayrıca her ay yumurta topluyomus falan bu protokol bana çok mantıklı geldi çünkü kendisi iğnelerin düşük rezervleri hastalarda kaliteyi azalttığını söylüyor çok mantıklı geldi bana. Kendisinde tedavi Gören varsa deneyimlerini yazabilir mi fiyat konusunda da merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben de konuyu takip etmek için dahil olmak istedim, yaşım 30. İkinci tüp bebek denemesindeyim. İlkinde 4 yumurta toplandı yalnızca 1i döllendi. Bu sefer de solda 3 yumurta büyüyor ilaçların 6. Günündeyim haftanın sonunda toplama öngörülüyor. Sayı gittikçe azaldıkça umudum da azalıyor, bakalım hepsi dolu mu, hepsi işe yarayacak mı döllenme olabilecek mi hepsi muamma. İlkinde gonalf 300 kullanmıştım, bunda da gonalf 300 + menopur 75 kullanıyorum. Belki de iğneler mi dozlar mı doğru değil artık iyice kararsızım

Aynen canım bende aret beyin görüşüne baktım mantıklı da geldi açıkçası. Ve havuz yapıyor galiba evet maliyetli ama her seferinde en baştan başlamak daha maliyetli bence. Ve igneler için de ekstra para vermiyorsun o yönden iyi. Kendimi hazır hissedince gitmeyi düşünüyorum daha opu olalı 1 haftam oldu çünkü toparlanmam lazım önce. Keşke birileri deneyimlerini yazsa

Adet Bey’i ben de merak ediyorum. Süreci buradan yazar mısınız lütfen. Bu süreçte olan tüm arkadaşlarıma gönülden sarılıyorum.

Aret beye ben de gitmedim, ilk tüp bebek tedavisi görüyorum ben de amh düşük 0,39 4 yumurta toplandı bende Gonal f kullandım günlük 300 bide tarlusal kullandım

Ben Aret kamar de transfere oldum bugün 6 günüm 2 kere yumurta toplandı ilkinde kkullandım sadece 4 yumurta oluştu 1 dolu 2.sinde Klomen ve düşük doz iğne verdi 4 yumurta oluştu 3 olgun ben memnun kaldım olması gerekeni yaptı artık gerisi Allah nasip ederse inşallah sağlıkla hayırlısı

Kaç tane donduruldu peki ve kaliteleri belli oldu mu acaba. İnşallah transferiniz olumlu sonuçlanır

Canım ben sadece klomen kullanıyor saniyodum neden böyle yaptı merak ettim

Bendede ilk Klomen kullandı sadece sonra sadece 4 tanesi büyümüştü digerleride geriden büyür diye belki her hastaya aynı uygulamayı yapmıyor çok düşük doz kullandım igne
hii anladım gerekli görürse ikincide yanına düşük doz iğne ekleyebiliyor. En mantıklısı bak bana en yüksek doz verildi iki iğne boş ve olgunlaşmayan çıktı demekki yüksek doz her şey demek değil sanki zorla sisirilmis gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…