Gonalf menopur ve letrozol e rağmen yumurta çıkmadı ARET KAMAR DA TEDAVİ GOREN VARMI?

34 yaşındayım, benim amh düşük ve solda çikolata kistim var. Eşimde bir sorun yok.
Her sorunuza uzun uzun cevap veren biri ,her şeyden önce de işini maddiyat için yapmıyor hasta değerlerini gözetiyor benim izlenimini göre. Biz ilk ay 98bin ödedik, sonra ki aylarda yarisini alıyorlar toplama ücreti olarak ama temmuzda fiyatlar yenilenecek diyorlardı ne oldu şuan bilmiyorum. Temmuzda toplama yapamadık çünkü. Ama telefondan dahi sorsanız bilgi verirler ,hasta odaklı bir merkez.
Bir de mesela şunu anlatayım, benim eşim sperm örneği vermeye gelemeyebilirdi işinden dolayı,durumu anlattım sperm dondurma yapalım kızım dedi ,kızıma indirim de yapılsın yardımcı olun dedi çok düşünceli geldi böyle demesi.

Merhaba geçmiş olsun benimde bir tane yumurta alındı aynı gün arandım boş çıkmış transfer olamadım benim merak ettiğim transfer ücreti ne kadar ödendi

Merhaba geçmiş olsun benimde bir tane yumurta alındı aynı gün arandım boş çıkmış transfer olamadım benim merak ettiğim transfer ücreti
Merhaba teşekkürler size de geçmiş olsun.. ben bahçecide olmuştum Diyarbakır'da. Sadece 25 bin TL ödendi bana... Siz nerede yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…