Gönlüm çok kırıldı

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.

Evet bencede üzülmelisiniz ama o kişinin kötü kalbi için üzülmelisiniz:) boşverin iyi olan biri içinde kötü bi niyet taşımayan biri beğenmese de beğenmedim demez güzel olmuş der geçer ama gerçekten beğenmemiş olsada olmasada kötü yorum yapıyorsa o, o kişinin kötü kalbiyle alakalıdır. Foto atın bakalım nasılmış dolabiniz eminim güzeldir :)

Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Sağlıkla kucağına al canım
Boşver densizlik etmiş sen beğendi isen eşin beğendi ise gerisi önemli değil
Zevklerle renkler tartışılmazayrica sana tavsiye kimseyi takma maalesef bizim toplum çok bilmişyarim çocuğun herseyine laf sokacaklar yok k besik nasıl yok bebek öyle tutulmaz yok yastiksiz yatır çocuğu yok yastıkla daha iyi yani bunun sonu yok cevabinj ver biz beğendik aldık de konuyu kapat fikrini sormadiga getir olayi

O zaman yenisini alıp yollayın onu kullanalım deyin. Ne kadar patavatsız bazı insanlar

Keşke böyle şeylere kırılabilseydim, dalga geçmiyorum inanın ki. Öyle çok kamçılandım, acıtıldım, üzüldüm ki böyle laflar bana vız gelir. Bu yüzden çok isterdim biraz daha hassas olacak kadar az şey yaşamış olmayı.
Ben de inan fazlasını yaşadım .benim ki de artık tahammül edilemez duruma geldi

Ah canım daha ne saçmalıklar söylenecek. Çocuk doğunca kilosunu soranlar. Düşükse sende kusur arayanlar. Erkek misafirlerin yanında sütünü soranlar... Onun ayıbı deyip geç, seni boşuna yıpratır. Başka birinin gerizekalılığı yüzünden üzülmek insanı yıpratıyor

Hevesini kırma bizde de var öyle patavatsız insanlar😒

Siz begendiyseniz kimseye birsey demek düsmez sonucta siz kullanacaksiniz

Niye üzülüyorsunuz ki herkesin zevki aynı değil siz onun evindeki her şeyi beğeniyor mısnız ki? Ben bunu beğendim bunu aldım de geç kafana takacak bir durum değil

Hic üzülüp takma kafana, kötü niyetle söylememiştir belki. Bazen insan boş bulunabiliyor, belliki görümcen biran boş bulunmuş. Sana tavsiyem ona laf sokacam diye uğraşma, boşver her daim Elinden geldiğince iyi olmaya çalış, herkesİn yaptığı kendine 🌹 yaptığımız iyilikler güzellikler elbet bir gün karşımıza çıkacak ❤️

Back
X