Gönlüm çok kırıldı

Ablası mimari bir eğitim falan mı almis? Ya da dekorasyonla ilgili bir yerlerde mi calisiyor?
Eger oyleyse fikrine önem verebilirsiniz. Ama son karar size aittir tabii ki.
Ama öyle değilse ne dinliyorsunuz ki kadını?
Herkes her şeyi beğenecek diye bir kaide yok..ben otuz olacağım birkaç seneye. Bu günde kadar sayamayacagim kadar gelin gördüm. Allah seni inandirsin bir tane bile "ay ne güzel, peri kızı gibi , ay iki maaş parasına değmiş hakikaten" dediğim gelinlik görmedim. Gerçekten en yakınima dahi yakıştıramadım. Saçma sapan bir elbise..
Ama bu benim fikrimdir. Ben yakıştıramadım, boşa para sacmis diye düşündüm diye hangi kadın gelinlik giymekten vaz gececek ki?
Bu benim fikrim,beni bağlar.
Gorumcenizin dolabı beğenmemesi de onun problemi. Beğenmediyse kendi çocuğuna farklı bri şey alır.
Bu kadar basit.
Bu kadar onay bekleyen biri olmayin lütfen. Herkes herşeyi begenecek diye bir kural yok.
Hadi sizin tasarlayıp,çizimini yaptığınız sonra usta tutup özel yaptirdiginiz- tamamen sizin hayal gücünüz bir dolap olsa ve begenilmese yine biraz anlarım , ama bu alt tarafı şehirde elliden fazla mağazası olan, tüm ülkeye dagitimi olan bir firmanın, hali hazırda binlerce Bebek odasını süsleyen bri modeli.
Sizin gibi binlerce insan beğenmiş ve almis ki hala koleksiyonda duruyor.
Üzülecek bir durum yok. Her söyleneni duyarsanız bu annelik serüveninde cok yipranirsiniz

Dipnot: o görümce sanki sizin mutluluğunuzdan çok hoşnut değil gibi. Ben olsam onu hayatımın içine dahil etmemeye gayret ederdim

Size normal mi geldi,biz begenip almısız nasıl ne var? Güle güle kullanın demek bu kadar zor olmamalı
Bence bişeylere alınmak bu kadar kolay olmamalı hayat çok zor olabilir sizin için, bana da bişey sorulsa ne düşünüyosam söylerim niye rol kesiyim küfür mü etmiş?

Yada demek ki onun zevkine uymamış de geç alınmak ne ya sanki şahsına laf etti

Kıyafetler için söylenmiyor muydu o deyim? Emanet gibi durmuş?
Dolabın emanet gibisi nasıl oluyor düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.

Bence kıskanmış, ne saçmalayacağını da bilememiş.
Hiç takılmayın. Boşverin. Dediklerini asla ciddiye almayın. Hayatta herkesin kendimiz gibi olmadığını, bazılarının haset, kıskanç ve kötü niyetli olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.

Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Valla sen bize at kuzum biz gerçek yorumları yaparız tarafsizca

Patavatsizca soylenmis dogru lakin ortada sinirden kudurtacak kadar muhim bir soz degil.Art niyetli biriyse size karsi yerinizde olsam daha bir benimserdim aldigim esyayi.

Boyle bir durum icin gonlumu kiracagima

“Ben bunu begendim”
“Ben bunu istedim”
“Ben boyle uygun gordum”

cumlelerinden birini kurar, karsi tarafi sustururdum.

Bunu bir ders olarak algılayin, sevincimiz çoğalsın mantığıyla sevincinizi paylaşmayın. Olumsuz konusup pişman ederler. Doğum oncesi bunu gormeniz iyi olmuş. Doğumdan sonra vıç vıç olmazsiniz kimseyle, kalbiniz kirilmaz, kimseye yorum sormazsaniz yorum yapan olmaz. Art niyet olduğunu da dusunmeyin

Son düzenleme:
Bunda üzülecek birşey yok. Belki de heyecanla farkedememiş de olabilirsiniz. Acaba çok kaliteli görünmedi onu mu demek istedi. Uzun vadede sizi çok uğraştırır o dolap şayet öyleyse. İyilik için de söylemiş olabilir.

Bunda üzülecek birşey yok. Belki de heyecanla farkedememiş de olabilirsiniz. Acaba çok kaliteli görünmedi onu mu demek istedi. Uzun vadede sizi çok uğraştırır o dolap şayet öyleyse. İyilik için de söylemiş olabilir.
Sıfır mis gibi dolap. Hıç sanmıyorum patavatsızlıktan.

Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
İnsanlara yorumu için bişey gösterildiğinde ya da fotosu atıldığında içindekini içtenlikle söylüyorsa buna kırılmak saçma bence yapmaciklik sevmediğim ve yapamadığım için bana doğal geldi ama herşeyi eleştiren ve kasıtlı kötü yorumları ayrı kefeye koyuyorum bende kardeşimin aldığı bişeye bence olmamış deme hakkim olduğunu düşünüyorum hormonlar sizi hassaslastirmis olabilir

Bende kudururum bir daha da göstermem hiç bişeyini

Görümceniz patavatsız tamam ama sinirden kuduracak kadar da önemli bir konu değil.
Biz beğendik, aldık, bitti...
Sadece sizi ilgilendiren konularda,
Başkalarının fikirlerine bu kadar önem vermeyin.

Siz beğendiyseniz niye başkasının fikrine bu kadar takılıp kendinizi üzüyorsunuz. İçinize sindiyse yıpratmayın kendinizi boş şeyler için.bebeğinizi de stres altında bırakıyorsunuz. Ayrıca doğunca daha kimler neler diyecek. Hepsine böyle tepki verirseniz. O lohusalık bitmez valla..

Benim kaynanam ilk defa gördüğü beşik için ki 1 oğlu ve ilk defa cocugumuz olacak, tek dedigi yastik yok mubu icindeki yorgan mi sanki ilk defa gördü, büyükmüş baya ve arkasını dönüp gitti, ama ogluyla konuşunca olurum geberirim dogmamis cocuk icin nasil iyi mi diye het sbh 9 da ariyo ama oglu yokken torunun adı bile yok, benim tesbitim cvp vermedigimiz kibar davrandigimiz ve fzl hizmetin ters tepmesi yapabiliyosaniz cvbi eşiniz yapıştırsin, ben 4 yil sonunda hamile kaldim yadimiz büyük bana sordugu tek sey gorumcemin 4 ay boyunca cinsiyet hala erkek mi cunku kendi kızı var ve duydugu hafta dr. Gitti asilama yapti ve hamile kaldı, yani bazı insanlarin yaptigi kendiyle ilgili oluyo canını versen fzlsini isterler

Back
X