Gönlüm çok kırıldı

Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Ne kadar kibar düşüncelisin senn oyle ya derdim.Neden susuyorsunuzzz sonra dert edip buraya yazıyorsunuz?Siz sustukça ezecekler iste

Bence eşinize kızın bir daha ne kdr samimi olunursa olunan kimseye aldgni erdiğini atmasın sizde atıp soylemeyin kimsenin iyi niyetine de kolay inanmayın ne isterse olsun bebeğe alınan bseydi sevinmesi gerekirdi eğer sevinseydi gözü o alınan şeyi güzel görürdü zaten.
Niyet önemli dikkat edin bu hanfendiye

Gorumcenizin yaptığı hos degil de, siz niye dert ettiniz?
Gorumce bilirkisi mi? Mobilya eksperi mi?
Ic mimar mi?
Yada siz dunyanin en zevkli insanı oldugunuz iddiasinda misiniz?
Begendiniz aldiniz, baskasi söyleyince begeninizden bir sey mi azalacak?

Çok önemli değil elbette beğenip beğenmemesi.
Çoğu şeyi içine atmak sıkıntı olabilir işte orada gerekiyorsa bir cevap vermek gerekebilir.
-Beğenmediğine göre gayet güzel bir seçim yapmışım
-ben beğendim gerisi mühim değil

Gibi seçenekleri karşıya sunabilirsiniz.

Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Tabiki de kırılmazdım. Çünkü insanlar illa mutlu etmek için beğenmediği şeye beğendim dememeli.emanet gibi durduysa emanet gibi duruyor diyebilirler bana. Tabi bu benim için geçerli ,size güle güle kullansın yiğenim deseydi keşke.

Eleştiri ve görüşlere açık olmalısınız..Herkes birilerinin gönlünü düşünmez konuşurken.Hayat pembe masallarla bezeli değil ne yazık ki,içinde güllerde var dikenlerde.Ben bu tarz şeyleri hiç takmam mesela,amaan ben beğendim dünya beğenmese bana ne derim.Zevkler ve renkler tartışılmaz,o onun zevki bu da senin..

Hormonlarina veriyorum 🙄 ne dertler var yarebbim

Şu ablaları çok mu ciddiye alıyorsunuz ne? O, onun fikri.. mesela benim de annemle zevkim hiç aynı değildir kendimi bildim bileli.
Takılmayın bu kadar.

Ben kimseye bu aldığım nasıl diye sormam.

Madem sordunuz karşıdaki kişi istediği yorumu yapar sizde kalırsınız. Hem insanlara soru sorup hemde istediğiniz cevabı alamadığınızda şevkiniz kaçacaksa insanlara bağımlısınız demektir.

Kendi kararlarınızı verip kimseye sormayın ve takdir beklemeyin. Kimse aaaa çok güzel olmuş demek zorunda değil beğenmeyedebilir.

Ben beğenmemesinden hoşlanırdım. Zevklerimiz aynı değilmiş diye.

Bebek sizin bebeginiz. Sizden daha çok sevip onemseyecek kimse olmayacak. Siz neye heveslenseniz bir başkası eleştirecek bir nokta mutlaka bulacak aldığınız eşyaları başkasıyla paylaşmayın gerek yok sonra insanlar yorum yapma hakkını kendisinde buluyor. Görümce olduğu için canınız sıkılmış ama ondan sizin kadar hassas olmasını beklemeyin o bebeğin tek annesi var o da sizsiniz gerisi figüran.

En hassas döneminden sinirinden kudurman normal ben her şeye sinirleniyordum hamileyken.. Boşver cünkü bebek dogunca hiçbiri aklına gelmeyecek en azından eşin ablasının patavatsızlıgına sahit olmuş kardeşine cok güzel deyip sana ayrı emanet gibi durmus deseydi daha moralin bozulurdu bundan sonra da aldıgınız hicbir şeyi atmayın bosverin düşünceli iyi insan kendisi arar sorar naptınız ne ettiniz diye

Back
X