- Konu Sahibi cheryblossommm
Hiç takmayın
Kimin için aldınız bebeğiniz için
Güle güle kullansın
Kimin için aldınız bebeğiniz için
Güle güle kullansın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar kibar düşüncelisin senn oyle ya derdim.Neden susuyorsunuzzz sonra dert edip buraya yazıyorsunuz?Siz sustukça ezecekler isteKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Tabiki de kırılmazdım. Çünkü insanlar illa mutlu etmek için beğenmediği şeye beğendim dememeli.emanet gibi durduysa emanet gibi duruyor diyebilirler bana. Tabi bu benim için geçerli ,size güle güle kullansın yiğenim deseydi keşke.Kızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.
Bütün şevkim kırıldı bi içime oturdu anlatamam. Eşimde üzüldü o an bişey de diyemedi. Siz olsanız napardınız, ben cidden sinirimden kuduruyorum şuan.
Hormonlarina veriyorumKızlar biz dogacak bebegimiz icin gardrop aldık, eşimde heveslenmiş ablasına fotoğraf atmış .ablası telefonda demesin mi dolap emanet gibi duruyo niye öyle bişey aldınız diye.