Gönlümün valizlerini topladım galiba :/

Bende de sıfır beklenti süreci başlamıştı 1 yıl kadar önce. Artik hic tartismiyoruz diye sevniyordu, halbuki ben vazgecmişim artik. Ne kadar zor bir süreç biliyorum, hayat geçip gidiyor öylece dimi :/
Derler ya kadın seninle tartışıyorsa hala bir şeyler için çabalıyor vs diye kadın susunca gidiyor ama bu hanzolar farketmiyor benim hayatım tam 10 yıl böyle geçti ve pes ettim kendimin farkina vardim.

Tüm duygusuzluguma ragmen; '2 yıl kavuşma hayaliyle yaşadık' cümlenizi okuyunca gözlerim doldu. Bizim hiç öyle hayallerimiz filan olmadı. Belki yaşın olgunlugudur diyorum ama insan bu dimi.
Evet ruhum çok yorgun, isteksizim ona karşı.
Evliliğimde de mutlu bir kadın olacağımı sanmıyorum. Temizlik, yemek, iş ve tv karşısında uzanan bir kocam olacak muhtemelen

Derler ya kadın seninle tartışıyorsa hala bir şeyler için çabalıyor vs diye kadın susunca gidiyor ama bu hanzolar farketmiyor benim hayatım tam 10 yıl böyle geçti ve pes ettim kendimin farkina vardim.
Canım yaa, 10 sene insan ömrünün büyük bir dilimi. Çok üzüldüm gercekten

bence bu çok ciddi bir sorun.
insanın sevgilisi iş arkadaşından hallice olacaksa olmasın daha iyi diye düşünüyorum.
paylaşımınız bu düzeydeyse bitirmenizi dilerim, bu şekilde ruhunuz doymaz asla.

Canım yaa, 10 sene insan ömrünün büyük bir dilimi. Çok üzüldüm gercekten
Boşver üzülme kendine zaman tanı iyice düşün tart.. malesef değişmeyen durumlar var nisanliyken durum bu, sonrasını düşün iyi ol ve ne olursa olsun başkaları mutlu olsun diye boyun eğme önce sen iyi ol . sevgiyle kal

Evlenseniz de sağlıklı bir evlilik olmaz gibi daha şimdiden böyleyse evlilikte daha da üzerinize gelir herşey. Bence sevginiz şekil değiştirmiş.

bence bu çok ciddi bir sorun.
insanın sevgilisi iş arkadaşından hallice olacaksa olmasın daha iyi diye düşünüyorum.
paylaşımınız bu düzeydeyse bitirmenizi dilerim, bu şekilde ruhunuz doymaz asla.
Teşekkür ederim cevabınız için Alys , sizin yorumlarınızı yerinde bulurum genelde.
Evet ne yazıkki ruhum hiç doymadı. Öyle büyük beklentilerim de yok aslında ona rağmen. Sorsan herşey normal ben abartıyorum. Eskiden sevgi dolu idim şimdi benim de içimden gelmiyor.

Çok teşekkür ederim, sevgili kocanda da sağlam bir aydınlanma olur inşallah.

Sevgiler

Siz bu ilişkiyi sanırım sadece "ya ilerde pişman olursam"mantığıyla sürdürüyorsunuz.ama evlenirseniz bence daha çok pişman olacaksınız gibi.cunku aşk bitmiş,alışkanlık başlamış

yapacak bir şey yok,
konuşacaksınız.

belki sevgiliniz de rahatsızdır ilişkinin geldiği noktadan,
erkekler söylemeseler de bizden daha duygusal ve romantik olabiliyorlar çoğu zaman aslında.

siz eğer eskiden böyle değildiyseniz, bu noktaya gelmenize belki sudan sebepler neden olmuştur.
yine de umutlu yaklaşıyorum, yoksa 3 yıl nasıl devam ederdi ki diye düşünüyorum.

ama ilk 6 aydan sonra sizde bir şeyler bitmiş miydi?

Siz bu ilişkiyi sanırım sadece "ya ilerde pişman olursam"mantığıyla sürdürüyorsunuz.ama evlenirseniz bence daha çok pişman olacaksınız gibi.cunku aşk bitmiş,alışkanlık başlamış
Evet, çok da emek verdim üstelik. Bi başkasını hayatıma alma fikri de çok uzak. Alışkanlık sadece doğru. Ama denemeden anlamam imkansız pişman olup olmayacagimi

O da durumdan rahatsız aslında, kendi konuştu benimle. Evet ilk zamanlar mücadele eden bendim, sürekli duvara çarpmaktan yorulunca mücadeleyi bıraktım. Sonra ağır aksak bu günlere geldik.
En büyük sebebimiz ilgisizlik, bize ait bir cümle dahi kurmuyoruz kaldı ki icraata geçelim. Iş konuları konuşuruz sürekli, ben rahatsız olduğumu söylememe rağmen başka konu bulamayız. Hep söylüyorum biz bir olamadık ki bize ait birşey olsun. Önceleri konuşmaya yada planlamaya çalıştığımda da oralı olmazdı sonra ben de biraktim

çok mu konuşuyorsunuz acaba?
ya şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama, sevgilisiniz, hani aynı eve girmemişsiniz, az öpüşüp koklaşmak, el ele tutuşmak, ve susmak baya baya...

hani birlikte geçen vakit o kadar kıymetli ve değerli olur ki, ayrı kalmak istemezsiniz, bir an önce evlenelim dersiniz, sonra da zaten mecburen konuşursunuz bu evlilik işlerini, her şey tam olmaz, olduğu kadar olsun dersiniz, yeter ki aynı çatı altında uyuyalım dersiniz.

eğer ki hiç heves yoksa, yazık etmeyin kendinize, başka ilişkilerde deneyin şansınızı.

Aksine o çok konuşur :))) Ben de arada işte yaşadığım önemli seyleri anlatirim.
Est niye yanlış anlayim:) öpüşüp koklamak da öyle buluşurken ayrılırken filan görev icabı kıvamında. Ilişkiden beklentilerimiz farklı galiba. Biraz da işkolik. Ailesiyle birlikte yaşadığı için öyle yuva kurayım konularında eksiklik hissetmediginden pek acele etmedi.
Artık cafe köşelerinde oturmaktan midem öyle bulanmış ki bırakın vakit geçmesin diye düßunmeyi, şu çay bitse de gidip evde uzansam hesabı yapıyorum bazen. Zaten gündüz yoruluyorum, buluşmak bile eziyet oluyor artik

Üşenmedim eski konularınıza da baktım, zaten bir kere düğün planlayıp iptal etmişsiniz barıştıktan sonra da 2 yıldır erteliyormuşsunuz. Temmuzda da benzer bir konu açmışsınız, ekimde de artık fiziksel durumunun rahatsızlık verdiğini söylemişsiniz. Demek istediklerinizi çok iyi anlıyorum. Bana kalırsa içinizdeki tutku, heyecan tamamen bitmiş.
Mümkünse tek başınıza veya bir kız arkadaşınızla bir tatile çıkıp kafanızı önce dağıtıp sonra toplayın.

Her gün eve döndüğünüzde bu adamla karşılaşmak istediğinize ve o hayatın sizi mutlu edeceğine emin misiniz?
Gördüğüm kadarıyla ilişkinizin halinden mutlu değilsiniz. Mutsuz bir halde sürdürmenin size nasıl bir katkısı var ki...

Eğer beraber geçirdiğiniz sürenin hatrına son bir kez denemek isterseniz lütfen karşınıza alıp açık açık ilişkinizin bu halinden mutlu olmadığınızı, heyecanınızın kaybolduğunu ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini söyleyin.
Olmazsa da kendi ellerinizle kendinizi mutsuz etmeyin daha fazla.

o zaman benim fikrim ilk yazdığım şekilde maalesef.

bu ilişkinin size bir faydası yok, sırf alışkanlık sebebiyle devam etmeyin.

inanın romantizm güzeldir, bunu arayın ileriki ilişkilerinizde.

o zaman benim fikrim ilk yazdığım şekilde maalesef.

bu ilişkinin size bir faydası yok, sırf alışkanlık sebebiyle devam etmeyin.

inanın romantizm güzeldir, bunu arayın ileriki ilişkilerinizde.
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için,
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…