gönül eğlendiren erkekten intikam almak

dukanyapanvegan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
225
15
118
Ankara
kızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa

Bu devirde Seviyorum demek cok kolay , kusura bakma ama bir kac ay icinde seviyorum diyen birine inaniyosan sorun sende demekki...

Bende herkese seviyorum diyebilirim.
Ama ne kadar samimi soyledigimi gercekten sevdigim insanlar anlar , ben zaten bir erkegin hemen seviyorumlarina asla inanmam ve igrenirim..
Akil var mantik var , bir insani dogru durust tanimadan etmeden ne sevmesi allah askina? ?
Intikam felanda almana gerek yik , en guzel intikam erdemli olmaktir.

ilk olduğu için böyleydi zaten sınıf arkadaşıydık

en azından onun gibi 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demeyecem onun için rahatım

hayır senin rahatlığın onun sadece hayatımı kararttın mesajından ileri geliyor. Daha sert bi tepki verseydi bu rahatlığın olmazdı. Sessiz atın tekmesinden korkucaksın yalnız. Durur durur bi çarpar ne oldugunu anlamazsın.

Anlasamamissiniz, bitirmissiniz.
Ayrilir ayrilmaz yaptigi sey hos olmasada,demek ki karakteri boyleymis!
Ve keske sizde bu karakterde olan birisinin seviyesine dusmeseydiniz.
Bundan sonra kendi hayatiniza bakin, birakin ne yapiyorsa yapsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…