- Konu Sahibi dukanyapanvegan
-
zaten elimi tutmadı diye ayrıldık amaa ben onu sevdimEn Güzel İntikam Erdemli Olmaktır... Hanım efenliğini Kaybetmek Kendini Kücük Düşürmemektir... Gerisi Ucuzluktur
kız da bunun ne mal olduğunu bilsin istedim :)Ayrılmışsınız bitmiş, eski kız arkadaşının canını yakmış olmuşsun sadece gerek yoktu. seninki çoktan yeni aşklara yelken açmıştır.
zaten elimi tutmadı diye ayrıldık amaa ben onu sevdim
neden sordunuz genciz daha üniliyizYaslariniz kac?
kız da bunun ne mal olduğunu bilsin istedim :)
en azından onun gibi 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demeyecem onun için rahatımşu an yalnızsın yarın öbür gün hayatına biri girdiğinde o da yaşadıklarınızı erkek arkadaşına duyurursa ne yapıcaksın,??
ilk olduğu için böyleydi zaten sınıf arkadaşıydıkBu devirde Seviyorum demek cok kolay , kusura bakma ama bir kac ay icinde seviyorum diyen birine inaniyosan sorun sende demekki...
Bende herkese seviyorum diyebilirim.
Ama ne kadar samimi soyledigimi gercekten sevdigim insanlar anlar , ben zaten bir erkegin hemen seviyorumlarina asla inanmam ve igrenirim..
Akil var mantik var , bir insani dogru durust tanimadan etmeden ne sevmesi allah askina? ?
Intikam felanda almana gerek yik , en guzel intikam erdemli olmaktir.
en azından onun gibi 1 hafta sonra başkasına seni seviyorum demeyecem onun için rahatım
çook yalanını yakaladım ondan sinirlendim aslındaAnlasamamissiniz, bitirmissiniz.
Ayrilir ayrilmaz yaptigi sey hos olmasada,demek ki karakteri boyleymis!
Ve keske sizde bu karakterde olan birisinin seviyesine dusmeseydiniz.
Bundan sonra kendi hayatiniza bakin, birakin ne yapiyorsa yapsin..
yanına kar kalmadı ayrıca o kızı da haberdar ettimSen ne kazandın bu durumda peki? Ne gibi bi artısı oldu kişiliğine, karakterine, ruhsal gelişimine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?