- Konu Sahibi dukanyapanvegan
-
şimdilik intikamımı mutlu görünerek almaya çalışıyorum mutluyum zaten sadece içimde kaldı intikam almak o kadarseni intikam kraliçesi ilan ediyorum
unutma intikam soğuk yenen bir yemektir birdakine aradan zaman geçince al daha zevkli olur
Herkes diyor artik bn olsam boyle kisilerle ugrasmam kalitemi bozmamkızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa
artık umursamamaya çalışıyorumHerkes diyor artik bn olsam boyle kisilerle ugrasmam kalitemi bozmam
bence kurtulduguna sevinmelisin nasıl bir insan oldugun u uzun süre gecmeden anlamıssın.artık bosver önüne bak.olan olmus o kıza demene kızmadım o kızda nasıl bir insan oldugunu görsün tabiki.böyle insanlar daldan dala atlar.artık bosver onu tamamen kin bile duyma duyacak degerde degilmişinşallah olmaz beni görünce yolunu değiştiriyo ama
kin duymuyorum Allah a şükür kurtuldum sadece istediğim o kız da öğrensin ve bunun canı yansın diye ama bu yüzsüzlerin canı yanmazbence kurtulduguna sevinmelisin nasıl bir insan oldugun u uzun süre gecmeden anlamıssın.artık bosver önüne bak.olan olmus o kıza demene kızmadım o kızda nasıl bir insan oldugunu görsün tabiki.böyle insanlar daldan dala atlar.artık bosver onu tamamen kin bile duyma duyacak degerde degilmiş
yanmaz canım belli o kızı sevse sana seviyorum demezdi zaten.daldan dala atlamıskin duymuyorum Allah a şükür kurtuldum sadece istediğim o kız da öğrensin ve bunun canı yansın diye ama bu yüzsüzlerin canı yanmaz
yapacagini yapmissin zaten.. daha da bsyler yaparsan umursadigin cok belli olur, ergen gibi gorunursun.. yok gibi davrankızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa
Sana 2 haftada " seni seviyorum" deyince sorgulamıyorsun, eski sevgilisine tekrar söyleyince mi sorguluyorsun?kızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa
canım anlatamadım herhalde ilk defa böyle bişey oldu ve herkesi kendim gibi sanmamdan dolayı böyle birşey oldu sorguladığım yok sadece ben onun kafasında kurguladığı bir kız değilim ve gururuma yediremedim ve masum kızın da bunları bilmesini istedim yoksa ne halt yerse yesinSana 2 haftada " seni seviyorum" deyince sorgulamıyorsun, eski sevgilisine tekrar söyleyince mi sorguluyorsun?
bir düşündüm zaten sevmiyorum sadece ondan tiksiniyorum artık kaale almıyorum zaten bi dahakine çok dikkatli olacam inşallahGonul eglendiren insan gamsizdir, ince dusunmez, kirmaktan korkmaz.
Ahlakli, vicdanli olsa insanlarla alay etmeyi goze alabilir mi?
O nedenle boyle insanlara kotu hissettiremezsiniz.
Adam kimseyi sevmiyor, umursamiyor ki...
Sevgilisinden ayrilsa dunyasi mi kararacak?
İki ah vah eder sonra gonlunu alir ya da baskasini bulur.
Onun bu gecici mutsuzlugundan keyif almak zaman kaybi...
Vaktinizi kendinize kalici mutluluklar saglayacak kisi ve durumlara harcayin.
bişey yapmayacam yaparsam komik olur zaten benden uzak olsun daE daha napacaksın işte.. İstersen bide kafasını logara sokuver..
hayır hemen hemen 1 ay konuştuk 1.5 ay önce başladı tabii ki değmez zaten kaçacak delik arıyo yol değiştiriyo falan1 ay önce tanıştın 2 hafta önce konuşmayı kestin.
Geriye kalıyor konuşarak geçirdiğiniz 2 hafta.
Değer mi sen karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?