- Konu Sahibi dukanyapanvegan
-
aynen boşveriyorum artık ne hali varsa görsün benden uzak olsun daboşver gitsin
hayır hemen hemen 1 ay konuştuk 1.5 ay önce başladı tabii ki değmez zaten kaçacak delik arıyo yol değiştiriyo falan
hayır anlaşamamaktan dolayı değil sadece beni zannettiği kızlar gibi görmesine sinirlendim ve o kızın bunlardan haberdar olmasını istedim1 aylık ilişkide ne intikamı...
Zaten anlaşamadık ayrıldık diyorsun...
Bırak kiminle olursa olsun niye çomak sokuyorsun ki...
çok konuştuğumuz için hızlı oldu herşey ben de anlamadım ne çabuk olduKonuda 1 ay önce yazmışsın. Gerçi 1 ay 1.5 ay farketmez. Çok kısa bir süre bağlanıp intikam almak için...
o günkü sinirle suikaste kurban gidebilirdi bilee tamam yapmışsın yapacağını
daha ne yapıcaksın
canını mı alıcaksın çocuğun
aynen inşallah bana bulaşmaz tiksiniyorum ondanbence bu kadar intikam yeter. bosver onu ne hali varsa gorsun
Daha ne yapacaksin zaten yaptigini yapmissin sevgilisinden ayirarak. Sanki 3 cocukla ortada kaldin alt tarafi seni seviyorum demiskızlar bir ay önce birisiyle konuşuyorduk bana seni seviyorum nazlı yarim aşkım ilk bağlandığım sensin falan dedi neyse ben sevdim tabi ama anlaşamadık ve ciddi bi konuydu 2 hafta önce konuşmayı kestik konuşmayı kestikten bikaç gün sonra naber diye mesaj attı cevap vermedim çünkü kızmıştım sonra hemen eski sevgilisine dönmüş ve seni seviyorum demiş biz ayrıldıktan sonra hemen ben de sinirlenip eski sevgilisinin arkadaşlarına söyledim(ikisinin de ortak arkadaşları) ve kız öğrenmiş terketmiş bu da bana hayatımı kararttın falan dedi ben de mutlu oldum onu görmezden gelip sürekli yanında kahkaha atıyorum peki bundan sonra napayım kızlar iyice canı yansın istiyorum seni seviyorum demek bu kadar kolay mı yaa
seninle evlenmek istiyorum ilk bağlandığım sensin hayat müşterektir daha sayayım istersen bunları ve daha fazlasını dedi yani hem ilk olduğu için çok sinrlendimDaha ne yapacaksin zaten yaptigini yapmissin sevgilisinden ayirarak. Sanki 3 cocukla ortada kaldin alt tarafi seni seviyorum demis
artık sallıyorum zaten onu Allah a havale ediyorumİntikam sadece seninciğerini yakar ,ne varsa boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?