gönül işleri, dert işleri...

Wurstria

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.556
598
kızlar selam. son zamanlarda kendimi yalnız hissetmeye başladım. yaş oldu 26, bugüne dek elle tutulur bir şeyler olmadı gönül işlerimde. ben de pek ısrarcı olmadım bu konularda, yalnız olmak, dertsiz olmak daha çok işime geldi. zaten okuldu işti oturtana kadar, kendi maddi özgürlüğümü kazanana kadar gözüm pek başka şey görmedi. pek kolay kolay da etkilenmiyorum insanlardan. çok kolay bir karakter değilim. kendimden bu kadar bahsettim, şimdi gelelim benim sıkıntıma.

yaklaşık bir buçuk ay önce falan internetten biriyle tanıştım ve bir ay önce falan buluştuk. ilk buluşmada ben de bişey hissetmedim, o da. 1 hafta hiç konuşmadık sonra ben başka bir bahane ile konuşmaya başladım o da hiç geri çevirmedi. biz 2 kere daha buluştuk, bu buluşmalar normal kahve içme şeklinde oldu. fakat birlikte bayağı güzel zaman geçirdik. en son buluşmamızda da yarın da görüşelim şeklinde ayrıldık. fakat hava aşırı yağmurlu olduğu için buluşmadık, ertesi güne kaldı. sabahtan plan yaptık fakat akşam iş çıkışı görüşür müyüz diye tekrar sorduğumda bana, evde iş yaptım bir yere çıkacak halim kalmadı şeklinde yanıt verdi ve beni ekti.

bozulsam da pek belli etmedim, aradan bir hafta geçince bir pazar akşamı mesajlaşırken napıyosun ne diyorsun muhabbeti sırasında otobüste olduğumu söyledim. o da bana, kahve ısmarlayayım diyeceğim ama uzak kalabilir dedi. ben de zaten müsait değildim. ertesi gün ben buluşmayı teklif ettim ve tek satır yanıt vermedi. bu esnada whatsappta çevrimiçiydi ve tanıştığımız arkadaşlık sitesinde de online olduğunu gördüm. saatlerce yanıt vermemesi üzerine dayanamayıp patladım. dedim ki ya sadece tek satır yanıt yazacaksın, buluşmayacaksan da buluşmayacağını söyle sorun değil dedim. derdin ne akşam akşam diyerek tersledi ve beni engelledi. ben de bayağı sinirlendim ve başka bir yerden mesajla bayağı saydırdım. senden hiç etkilenmedim zaten, bravo karakterine işine gelmedi engeli bastın falan dedim. hiç yanıt vermedi.

buluşma sırasında çok sıcak davranan insan ne oldu da böyle yaptı anlam veremedim. bu iş bitti beni engelledi zaten, haksız bir şekilde. sık sık o arkadaşlık sitesinde online oluyor görüyorum. aradığını bulur mu bilmiyorum ama sizce verdiğim tepki yanlış mıydı? ben olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum. bir yandan da acaba böyle olmasaydı bu arkadaşlık ilişkiye döner miydi diye sormadan edemiyorum kendime. çok uzun zaman sonra bununla olabilir dediğim insanla böyle olduk. ama beni insan yerine bile koymayan birine ne denebilirdi ki? böyle bir durumda acı çekmektense yalnız olmak daha iyi dedim. ama kendimi de bayağı yalnız hissetmeye başladım. tek başıma da ayakta dururum çok şükür ama insan kafasının uyduğu birini de istiyor hayatında sanırım...

Hödük tam uzak durun

öyle oluyor evet. üstelik nerede olduğumu bilmeden söyledi yani belki onun evine yakındım? sormadı bile. peki madem etkilenmedi, madem bişey yoktu bunları da söylemek, mış gibi de yapmak zorunda değildi ki? koskoca insanlarız.

O senden etkilenmemiş de sen ondan etkilenmeye başlamışsın eğri oturup doğru konuşalım. Etkilenmesen çok da umrunda olmazdı tıpkı onun olmadığı gibi. Belki o süreçte daha içine sinen elektrik aldığı birini bulmuştur o nedenle de bi anda değişmiştir. Belki dedim ama %90 öyledir online’mış da zaten habire.
Salla gitsin allah aşkına bence yazmasaymışsın hiç ama yazmışsın artık.

Duygularını anlıyorum. Bence pisman olmanı gerektirecek bir şey yapmamışsın. Engeli basıp susturacağını sanmıs ama başaramamış. İçindekileri söylemeni doğru buldum. Ben 33 yasındayım arkadaşlık sitelerinde cok takıldım. Aynı sitelerde esim de takılmıs ama biz orada birbirimize rastlamadık:) Ben google adını aratıp buldum ve ikimizde site kaydımızi kapattık. Siteden tanısinca ne sevgili olabiliyorsun ne arkadaş. O nedenle arkadaş ortamında tanışmak veya tanıştırılmak bana daha yakın geliyor. Biz esimle tanıştırıldık. O insanı çok da kafana takma. Ne olduğunu belli etmiş. Çok gençsin. Gez eglen insalah hayatını paylaşacağın insanla doğru zamanda karşılaşırsın. Tercihleri dogru yapmak(her anlamda)çok önemli. Bu arada kardeşimle aynı yaştasın:))

bence abartmışsınız

bir şey yazmadan silip atsaydınız daha iyi olurdu.

erkekler böyle ümit verip sonradan başka seçeneğe geçebiliyorlar

ne yazık ki hazmedip aynı şeyi biz yapmalıyız tamam o zaman diyip başka seçeneklere baksaydın keşke.

bi de hoşlanmadığın biriyle bişi düşünme ya sonu iyi olmuyor.

Adam ilgisizmiş zaten, neden üzerine düştünüz ki? Bir kere ekilmişsiniz bir daha teklif etmemeliydiniz. Siz üsteleyince o da havaya girmiş.
aslında bir gün öncesi ben müsait olmadığım için ertesi gün söyledim. yoksa ben de yorgundum, hava soğuktu vs.

emin değildim duygularımdan açıkçası. yalnızlıktan mı yoksa gerçekten etkilendim mi o kısım muamma idi. daha önce aşk,hoşlanma gibi şeyler yaşamayan biri değilim o yüzden bu arada kalma.

yok ya söylediğim iyi oldu. istemiyorsa istemediğini söyleme cesaretine sahip olmalı bence insan. ben öyle yedekte tutabileceği biri değilim. sessiz kalsam işine geldiği zaman arayacak ya da yazacaktı belki de. en azından tepkimi verdim ki bi daha yanaşmaz, kafam rahat eder.

En azından vakit kaybı yaşamamışsın birde bu yönden bakmalısın. Aranızda bir çekim olsaydı vakit yaratmaya çalışırdı. Arkadaşlık sitesini belli dönemlerde herkes kullanmıştır. Ama insan biriyle flört ettiğinde bile başka arayışlar içinde olmamalı. Sen doğru olanı yapmışsın. Bana engel atsa ben ondan sonra bile hiç uğraşmam yoluma bakarım. Böylelerine yüz vermeye gerek yok:)

Neden iş güç sahibi bir kadın olarak arkadaşlık sitelerinden medet umuyorsunuz? Yani oradaki erkekler için bi öneminiz yok ki siz olmazsanız başka biri olur ki hemen arayışa geçmiş de adam. Bunun yerine sosyalleşin yeni insanlarla tanışın lütfen.

Yağmur yağıyor da şemsiye diye birşey duymamış mı? Düşünmeye değmez bırakın gitsin.
dışarı çıkılamayacak kadar fena bir yağmurdu ama zaten ben dedim bu kadar kötü yağmasaydı buluşalım derdim ama bu şartlar altında olmaz dedim. hasta olurduk o dereceydi yani.

işten güçten çok zaman kalmıyor maalesef sosyalleşmeye.

zaten etkilenmemiştim biraz saçma olmuş sonuçta buluşma teklifi eden taraf sizsiniz cevap vermeyince durumu çevirdiğinizi falan zannetmiştir

Tanışma sitelerinde hala aktifse üzülmenize değer mi sizce?
Boşverin gitsin..

Demek ki sizin ruh ikiziniz o değil başkası olacak..ve o sitelerden , aklı başında adam olmayacağına göre uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…