Gonul isleri

Donutlatte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
58
12
38
36
Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle

Buraya yazali 1 ay olmuş ve bu arkadaşın davranışlarını ben hala anlamadım. Oda arkadaşlarım varken yani birileri varken özellikle benle konuşuyor. Ben dönen sohbete katılmayıp telefonla oynuyor olsam benim katıldığım etkinlikle ilgili soru sorup beni de konuşturuyor. Ama oda da tak olduğumda gelip oturup konuşmuyor. Dun arkadaşı aradı yerinde yoktu ben açtım. Onu sordu kapattı. Belki aralarındaki bir konu vardı onunla ilgili diyeceksiniz ama öyle bir konu olmadığına eminim ve biz çalan her telefonu açtığımızdan açtım. Neden insanlar varken konuşmaya çalışıp ilgili davranışlar sergiliyor da kimse yokken uzak?

Son düzenleme:
Sizin ona olan.ilginizi anlamis ve ondan uzak durmaniz icin sinyal veriyor sanki

Sevgilisi olmadığı halde olduğunu söylemesi mesafe koymak değil midir?
Belirsizlikten hiç hoslanmam, hele ki 30'lu yaşlarda hiç olmamalı bence.
Kadınlar hisseder kendisine hisleri olan erkeği, böyle bi sinyal yoksa, adım da atmıyorsa yoluna bak derim.

İlgini anlamış seni friendzone’luyo işte

Belki size oyle gelmistir ve sadece arkadas olarak goruyordur sizi. Yada karsilik bulamayinca sevgilim var demistir gurur yaparak. Yada takilmalik görüyordur sizi, ask yorar takilalim sadece yi ima etmistir. Lakin ne olursa olsun bu kisi ile olmaz. Boşuna kafa yormayin.

Sevgilim var dediğine göre size karşı bir duygusu yok bence maalesef.
Flörtöz davranışlı bir genç kendisi sadece.

30 yaşında i adam 13 yaşında ki çocuklar gibi davranıyorsa mesafe koyarım yani. Ayrıca sevgili varmış gibi yapması sevgili olmasından daha negatif bir ölçü.

Aman ne mok yapıyorsa yapiyor, elalemin dengesizini mi takacaksin? Hic umursama, görmezden gel. Eger ilgilenseydi, bi sicak bi soğuk davranmazdi. Ateş olurdu ateş.
Hayat, vaktini dengesiz bir erkeğe harcamak için cok ama cok kisa!

Sizin ilginizi farketmis, kendisi bir sey hissetmediginden mesafe koyuyor

Sevgilim var diyorsa uzak durmanızı istiyordur. Yalan söylüyorsa da yalan söyleyene zaten güvenilmez her türlü uzak durulması gerekilen bir adam

Banada kendinden uzaklastiriyor gibi geldi. Ayrica 30 lu yaslarinda adama gore cok cocukca davranislar. Agzinin ortasina carpin bi tane kendini bisey zannetmis

Düşünmek istediğin sanırım, sana ilgisi var ama bir sebepten durduruyor gibi bir şey. Böyle hayallere girme bence. İlgini anlamış ve kendince tatmin oluyor sadece. Mesafe iyidir, sevimsiz bir iletişim.

Bi erkek konusu açılsa da saldırsak diye bekliyorsunuz. Adamın ne dengesizliği kalmış ne çocukluğu ne kaşarlığı... Halbuki kendi halinde kendinden hoşlandığını anladığı bir kızı uzaklaştırma çabasında bir adam.

Adam sizden hoşlanmıyor, uzak dur benden sinyali veriyor. Daha ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…