- 15 Kasım 2021
- 58
- 12
- 38
- 36
- Konu Sahibi Donutlatte
-
Sizin ona olan.ilginizi anlamis ve ondan uzak durmaniz icin sinyal veriyor sankiMerhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Sevgilisi olmadığı halde olduğunu söylemesi mesafe koymak değil midir?Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
İlgini anlamış seni friendzone’luyo işteMerhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Olmadığına nasıl eminsiniz?. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Her halinden belli.Olmadığına nasıl eminsiniz?
Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Sizin ilginizi farketmis, kendisi bir sey hissetmediginden mesafe koyuyorMerhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?