- 16 Haziran 2011
- 15.908
- 69.149
- 798
- Konu Sahibi Donutlatte
-
Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Arkadaş kimle konuşuyordun sabah sabah deyince laf olsun diye öyle dedi o yüzden üstünde durmadımSevgilim var dediği anda bence konu sizin tarafınızdan kapanmalıydı
Hoşlandığı adamın evli olduğuna karısıyla tanıştığı halde inanmayan bir üye vardı burda. Onun sevgili versiyonu da sizsiniz sanırımArkadaş kimle konuşuyordun sabah sabah deyince laf olsun diye öyle dedi o yüzden üstünde durmadım
Sosyal medya diye bir şey var. Arkadaşlarıyla paylaşım yapıyor ya da tek. Sizce var midirHoşlandığı adamın evli olduğuna karısıyla tanıştığı halde inanmayan bir üye vardı burda. Onun sevgili versiyonu da sizsiniz sanırım
Adam salça olma bana, işine bak diyor kısaca, anlamayacak bişey yok.Merhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Arkadaş kimle konuşuyordun sabah sabah deyince laf olsun diye öyle dedi o yüzden üstünde durmadım
Sosyal medya diye bir şey var. Arkadaşlarıyla paylaşım yapıyor ya da tek. Sizce var midir
Günaydın.Guncel
Resmen şımarıklık yaptığıMerhaba herkese. Biri var isyerinden 30 lu yaslardayiz. Bir sıcak bir soğuğuz sanki. Bir şey anlatırken ortamda sadece bana gözümün içine bakıyor. Bugün elindeki şekerin falini okuyayım dedi okudu. Sonra falda yazandan bağımsız bu aşk seni yorar diyor yani dedi. Birkaç hafta önce de olmadığı halde sevgilim var dedi. Ne yapıyor sizce boyle
Buraya yazali 1 ay olmuş ve bu arkadaşın davranışlarını ben hala anlamadım. Oda arkadaşlarım varken yani birileri varken özellikle benle konuşuyor. Ben dönen sohbete katılmayıp telefonla oynuyor olsam benim katıldığım etkinlikle ilgili soru sorup beni de konuşturuyor. Ama oda da tak olduğumda gelip oturup konuşmuyor. Dun arkadaşı aradı yerinde yoktu ben açtım. Onu sordu kapattı. Belki aralarındaki bir konu vardı onunla ilgili diyeceksiniz ama öyle bir konu olmadığına eminim ve biz çalan her telefonu açtığımızdan açtım. Neden insanlar varken konuşmaya çalışıp ilgili davranışlar sergiliyor da kimse yokken uzak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?