Gönül yaraniz nasıl geçti ?

Eger birini sevmek haram sevda ise ben esime asiktim. Insanin esine sevgisi de mi gayri mesru? Insanin esi de mi haram sevda? Dunya sevgi uzerine kuruldu. Bir seyi sevmek haram degildir. Illa insan olmasi gerekmez, cicek bocek de olabilir. Sevgi cok ozel bir duygudur. Onu yasamis olmak bile guzeldir. Hic yasamamis olanlar icin uzucu asıl.

Anladım senin için iyiki olmamış o zaman, benim için de zaman gösterecek bakalım. Cvbin için teşekkür ederim :)

Nasıl ya ah ettiniz çıkmadı mı? Mutlu olabiliyolar mı yani?? Hayret bişi!

Tam cozum degil belki ama onu hatirlatacak seylerden uzak olmak... yapabiliyorsan sehir degistirmek, hobi edinmek, sporla ugrasmak, onunla ortak arkadaslarla mumkunse gorusmemek, onu takip etmemek onunla gittiginiz yerlere gitmemek... unutturmuyor bunlar belki ama seni oyaliyor, hergun hergun yaranin acilip kanamamasi icin kendini oyalamalisin ve zamana birakmaktan baska caren yok.

Anladım senin için iyiki olmamış o zaman, benim için de zaman gösterecek bakalım. Cvbin için teşekkür ederim :)
Olanda da olmayanda da vardır bir hayır
Sizi mutlu edememiş o kızı nasıl mutlu eder diye düşünmeyin
Belki size uygun değildi ama o kızın isteklerine karşılık verebiliyor
Bunu sadece sevgiye indirgemeyin
Nasıl anlatsam, yanlış bir kelime de kullanmak istemem ama bence siz ondan birkaç adım öndeymişsiniz ve erkeklerin çoğu bunu kaldıramaz kendinden daha ezik birini bulmuştur ya da ailesi bulmuştur
Nedenlere takılmayın
Belki bir gün karşınıza öyle biri çıkar ki, "iyi ki bu kişi karşıma çıkmış diğeri olmamış " dersiniz.

Bilmiyorum çok zor ya

Teşekkür ederim bu cevaba çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim. Başka birisi olsa bıle onun hayali karşımda olacak onu hatirliycam derdim
Demek ki hatırlasam bile acı vermeyecek demi ?

Mutlu musunuz eşinizle iyi bir insan ama siz mutlu musunuz onunla

O kadar ihtiyacim var ki. Gönül yaraniz nasıl kapandı ? Nasıl hayata yeniden başlayabildiniz? Nasıl yeniden sevebildiniz yeniden aşık oldunuz ?

Baktım 2 yıldan sonra hala bas edemiyorum benim de mutlu olmaya hakkım var, mutlu olmak istiyorum diyip psikoloğa gittim. 2 yılda beceremediğimi 1 ayda psikolog yardımıyla hallettik. Ustelik öyle yarası vs de kalmadı. Bosuna kendime o kadar zaman eziyet ettigime uzuldum sadece.

O yüzden ben psikolog diyorum

İlaç kullandınız mı ? Yoksa sadece konuşarak mi hallettiniz.

İlaç kullandınız mı ? Yoksa sadece konuşarak mi hallettiniz.

Ilacı ilk ayrıldığım zaman kullandım cunku kriz gibi şeyler yaşıyordum, sonra bıraktım tabi uzman kontrolünde. Ama asıl onu benim kalbimden de kafamdan da silmeme terapiler yardımcı oldu ki o zaman ilaç kullanmıyordum zaten.

Bir de psikologlar ilaç vermiyorlar sadece konuşuyorsun, ilaç icin psikiyatriste gitmek gerekiyor hastanede

Yaşadigim şehirde psikolog yok tıbbi sekreterim zaten psikiyatri var hastanelerde psikolog yok ama oda psikiyatri dediğiniz gibi ilaç veriyor

Yaşadigim şehirde psikolog yok tıbbi sekreterim zaten psikiyatri var hastanelerde psikolog yok ama oda psikiyatri dediğiniz gibi ilaç veriyor

Ben de kendi olduğum şehirde gitmemistim zaten. Cevrede buyuk bir il varsa orda gidebilirsiniz. Bozuk bir ruh hali ile yasamaktansa biraz maddi zorluğa katlanıp toparlanmak daha iyi bence. Mesela şimdi sevgilimden ayrılsam ilk yapacagım iş yine psikoloğa gitmek olurdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…