Google arama geçmişi temizlenmiyor..

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Arkadaşlar mrh konuyu nereye açacağımı bilemedim ama google arama geçmişini silemiyorum.Üzerine uzun basılı tutunca sil seçeneği çıkıyor ama kırmızı yazılı.Tıklayınca 'kaldırılamadı' deniyor.Neden acaba,yardımcı olur musunuz?

onu ordan değil de internet sayfasının ayarlar kısmındaki geçmiş kısmına girerek geçmişi temizle diyip temizlemeyi deneyebilirsin.. o zaman gider.. hem Google hem de geçmiş aramaların hepsi temizlenir..

bi ekran görüntüsü vs koyabilir misiniz?
Canm resim yüklemeyi de pek beceremiyorum.Google girdiğimde daha önce baktıklarım alt alta dizili.Üzerine basılı tutunca,sil ve iptal seçenekleri var.İptal mavi, sil kırmızı görünüyor.Sile tıklıyorum kaldırılmıyor.

onu ordan değil de internet sayfasının ayarlar kısmındaki geçmiş kısmına girerek geçmişi temizle diyip temizlemeyi deneyebilirsin.. o zaman gider.. hem Google hem de geçmiş aramaların hepsi temizlenir..
Bakmıştım oraya ama bidaha deneyim canm.

birde ayarlardan silemeyı denesenız ?

Google chrome kullanıyorsanız en sağ köşede 3 tane çizgi var ona tıkla ve ordan geçmişe tıkla
Daha sonra tarama verilerini sil diyor orayı tıkla ve ne kadra geçmişi silmeni istediğini sorucak onu işaretle ve okey bitti gitti..

Çekilinnn ben biliyorumm :)

Öncelikle ne arattıysan onu yaz atıyorum; Arama geçmişi
Tekrar Arama yaz orada altta zaten çıkacak "Arama Geçmişi" diye..
Oklarla onun üstüne gel ve Shitf + Delete
Telefondan giriyorsan yine aynı şekilde yap, sonra çıkan yazıya basılı tutup sil de

Ya da ayarlardan hepsini sil
Geçmiş, çerezler falan tarzı şeyler yazar. Hepsini sil, Google kapat, ekran görüntüsünü komple silip google tekrar aç tekrar dene bakalım gitmiş mi

Arkadaşların söylediklerini uygulayıp yine de bir sonuç alamıyorsanız.. Virüs bulaşmış olabilir...

Internet gecmısını sıldıgınızde kaldırması gereklı ama..

Kızlar hepsini yaptım olmadı.Ya bu teli çözemedim ya da başka sorun var.İnternet,crome girdim ordakiler siliniyor ama googleden gitmiyor.

Kızlar hepsini yaptım olmadı.Ya bu teli çözemedim ya da başka sorun var.İnternet,crome girdim ordakiler siliniyor ama googleden gitmiyor.

Heryerden gidiyor,hatta k.k şifrem falan da gidiyor ama gooogleden gitmiyor.

Ben evliyim,eşim de uğraştı yapamadı.Birbirimizden yana değil de mesela dışardan başkasının bakmasını istemiyoruz.Burda açtığım tüm konularımı eşim bilir ama en yakınıma dahi söylemiyorum.Arama geçmişinde de benzeri şeyler var.
Acaba biri program falan mi kurdu haberiniz olmadan,esiniz/sevgiliniz var mi?

Acaba biri program falan mi kurdu haberiniz olmadan,esiniz/sevgiliniz var mi?

Çevrenizdeki insanlara telefonunuzu neden karıştırıyorsunuz ki ? Fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz en son çare ya da telefondaki google silin eğer oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…