onu ordan değil de internet sayfasının ayarlar kısmındaki geçmiş kısmına girerek geçmişi temizle diyip temizlemeyi deneyebilirsin.. o zaman gider.. hem Google hem de geçmiş aramaların hepsi temizlenir..Arkadaşlar mrh konuyu nereye açacağımı bilemedim ama google arama geçmişini silemiyorum.Üzerine uzun basılı tutunca sil seçeneği çıkıyor ama kırmızı yazılı.Tıklayınca 'kaldırılamadı' deniyor.Neden acaba,yardımcı olur musunuz?
Canm resim yüklemeyi de pek beceremiyorum.Google girdiğimde daha önce baktıklarım alt alta dizili.Üzerine basılı tutunca,sil ve iptal seçenekleri var.İptal mavi, sil kırmızı görünüyor.Sile tıklıyorum kaldırılmıyor.bi ekran görüntüsü vs koyabilir misiniz?
Bakmıştım oraya ama bidaha deneyim canm.onu ordan değil de internet sayfasının ayarlar kısmındaki geçmiş kısmına girerek geçmişi temizle diyip temizlemeyi deneyebilirsin.. o zaman gider.. hem Google hem de geçmiş aramaların hepsi temizlenir..
Bakmıştım oraya ama bidaha deneyim canm.
Ya da ayarlardan hepsini silÇekilinnn ben biliyorumm :)
Öncelikle ne arattıysan onu yaz atıyorum; Arama geçmişi
Tekrar Arama yaz orada altta zaten çıkacak "Arama Geçmişi" diye..
Oklarla onun üstüne gel ve Shitf + Delete
Telefondan giriyorsan yine aynı şekilde yap, sonra çıkan yazıya basılı tutup sil de
Internet gecmısını sıldıgınızde kaldırması gereklı ama..
Acaba biri program falan mi kurdu haberiniz olmadan,esiniz/sevgiliniz var mi?
Acaba biri program falan mi kurdu haberiniz olmadan,esiniz/sevgiliniz var mi?
Tarihçeye nerden girecem canm?Yeni duyuyorum.Tarihçeye girip oradan sil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?