Canm herhangi bir arkadaşım ya da ailen biri internetten bişeye bakacak mesela o şekilde görünüyor.Yoksa karıştırma falan olmuyor.Çevrenizdeki insanlara telefonunuzu neden karıştırıyorsunuz ki ? Fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz en son çare ya da telefondaki google silin eğer oluyorsa
Olmazsa google yi kaldırayım dediğin gibi.Çevrenizdeki insanlara telefonunuzu neden karıştırıyorsunuz ki ? Fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz en son çare ya da telefondaki google silin eğer oluyorsa
Eğer iPhone kullanıyorsanız Safari'ye girin sayfada kitap şeklinde bir ikon var ona tıklayın geçmiş çıkacak karşınıza. Sonra silinTarihçeye nerden girecem canm?Yeni duyuyorum.
İpone değil canm,marka verebiliyormuyu z bilmiyorum ama s...s4Eğer iPhone kullanıyorsanız Safari'ye girin sayfada kitap şeklinde bir ikon var ona tıklayın geçmiş çıkacak karşınıza. Sonra silin
Aynen canm gmail var,bir deneyim ordan.İnş olur.Herhangi bir Google hesabınız (Gmail, vb) var mı?
Eğer varsa history.google.com'a giriş yapın. Üst üste olan üç noktaya tıklayın. Silme seçeneklerinden Gelişmiş'e tıklayıp buradan tüm zamanları seçin ve sile basın.
Şimdi dediğin gibi yaptım canm diğer yerlerden silindi ama googledeki duruyor.Sizi de meşgul ettim ama çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Belliki başka bir sorun var,telefoncuya götürüp göstereyim en iyisi.Herhangi bir Google hesabınız (Gmail, vb) var mı?
Eğer varsa history.google.com'a giriş yapın. Üst üste olan üç noktaya tıklayın. Silme seçeneklerinden Gelişmiş'e tıklayıp buradan tüm zamanları seçin ve sile basın.
Yok canm ya her türlü denedim,googleyi de kaldırıp tekrar yükledim,olmuyor.Başka bir şey var ama bir götürüp gösterim teli merak ettim,yoksa böyle uğraşacak kadar ciddi bişey yok aslında.internet ayarlarından geçmişi sil yaparsanız hersey kökten gider. Öyle deneyiniz :)
Google chrome canm,başka bişey var galiba baya karıştırdım olmadı.Bilgisayar değil telefon.: ))Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama gizli modda kullanırsanız zaten hiç kayıt yapmaz bilgisayar( shift+ctrl+n) ama google choreme kullanıyorsanız bunu deneyin.
:))aradıklarımı silmek istedim.Ne aradin bacim bu kadar dert oldu
Google chrome canm,başka bişey var galiba baya karıştırdım olmadı.
Aynen canm öğrenirim artık sonra.Uygulamalar da fazla,yüklerken yanlış bişey yapmış olabilirim.zaten sen telefon için sormuşsun ben bilgisayar anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?