Google arama geçmişi temizlenmiyor..

Çevrenizdeki insanlara telefonunuzu neden karıştırıyorsunuz ki ? Fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz en son çare ya da telefondaki google silin eğer oluyorsa
Canm herhangi bir arkadaşım ya da ailen biri internetten bişeye bakacak mesela o şekilde görünüyor.Yoksa karıştırma falan olmuyor.

Herhangi bir Google hesabınız (Gmail, vb) var mı?

Eğer varsa history.google.com'a giriş yapın. Üst üste olan üç noktaya tıklayın. Silme seçeneklerinden Gelişmiş'e tıklayıp buradan tüm zamanları seçin ve sile basın.

Aynen canm gmail var,bir deneyim ordan.İnş olur.

Şimdi dediğin gibi yaptım canm diğer yerlerden silindi ama googledeki duruyor.Sizi de meşgul ettim ama çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Belliki başka bir sorun var,telefoncuya götürüp göstereyim en iyisi.

internet ayarlarından geçmişi sil yaparsanız hersey kökten gider. Öyle deneyiniz :)

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama gizli modda kullanırsanız zaten hiç kayıt yapmaz bilgisayar( shift+ctrl+n) ama google choreme kullanıyorsanız bunu deneyin.

internet ayarlarından geçmişi sil yaparsanız hersey kökten gider. Öyle deneyiniz :)
Yok canm ya her türlü denedim,googleyi de kaldırıp tekrar yükledim,olmuyor.Başka bir şey var ama bir götürüp gösterim teli merak ettim,yoksa böyle uğraşacak kadar ciddi bişey yok aslında.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama gizli modda kullanırsanız zaten hiç kayıt yapmaz bilgisayar( shift+ctrl+n) ama google choreme kullanıyorsanız bunu deneyin.
Google chrome canm,başka bişey var galiba baya karıştırdım olmadı.Bilgisayar değil telefon.: ))

Pc den yapiyorsan temizle olmuyorsa ayarlar gecmisten unut de
Tabletten cepten yapiyorsan google ayarlar tum temizle yazan kizimlari temizle
Yani ben oyle yapiyorum temizleniyor

Google yi ac sol tusu tikla arama ayarlarini tikla cihazdaki arama gecmisini temizleyi tikla...yani ben boyle yapiyorum.

Bunları yaptıysan silinmediyse telinde bi sorun vardır bende s4 ve chrome kullanıyorum geçmişimde ifşa oldu

Eklentiler

• received_10208908116119705.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 51
  • received_10208908115599692.webp
    13 KB · Görüntüleme: 45
  • received_10208908115839698.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 46
Gmail hesabinizdan birkaç yerde oturum açmış olabilirsiniz.. history'den tekrar diğer oturumları da sifirlayin bakalım.. pc den filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…