ad-soyad Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 27 21 8 38 24 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #41 google /ayarlar/gelişmiş ayarlar/ gizlilik/ tarama verilerini temizle / sırasıyla girip bak canım bunları denedin mi bu şekilde temizlenmesi lazım
google /ayarlar/gelişmiş ayarlar/ gizlilik/ tarama verilerini temizle / sırasıyla girip bak canım bunları denedin mi bu şekilde temizlenmesi lazım
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 24 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #42 bibibella .!.: Bunları yaptıysan silinmediyse telinde bi sorun vardır bende s4 ve chrome kullanıyorum geçmişimde ifşa oldu Genişletmek için tıkla... Canım aynen gösterdiğin gibi yaptım olmadı.Bir sorun olabilir.
bibibella .!.: Bunları yaptıysan silinmediyse telinde bi sorun vardır bende s4 ve chrome kullanıyorum geçmişimde ifşa oldu Genişletmek için tıkla... Canım aynen gösterdiğin gibi yaptım olmadı.Bir sorun olabilir.
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 24 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #43 ad-soyad .!.: google /ayarlar/gelişmiş ayarlar/ gizlilik/ tarama verilerini temizle / sırasıyla girip bak canım bunları denedin mi bu şekilde temizlenmesi lazım Genişletmek için tıkla... O kadar çok şey denedim ki yok olmuyor canm.Başka bir sorun olduğunu düşünüyorum artık canm.
ad-soyad .!.: google /ayarlar/gelişmiş ayarlar/ gizlilik/ tarama verilerini temizle / sırasıyla girip bak canım bunları denedin mi bu şekilde temizlenmesi lazım Genişletmek için tıkla... O kadar çok şey denedim ki yok olmuyor canm.Başka bir sorun olduğunu düşünüyorum artık canm.
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 6.264 4.986 148 24 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hayat_gun #44 anetta .!.: Gmail hesabinizdan birkaç yerde oturum açmış olabilirsiniz.. history'den tekrar diğer oturumları da sifirlayin bakalım.. pc den filan.. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle birşeyden kaynaklı diye düşünüyordum da emin olamadım.Daha önce eşim kullanıyordu bana verdi,onun da hesabı var ama kapalı.Tamamen kaldırmaya çalıştım olmadı.Telin içinde kayboldum sanki.:)
anetta .!.: Gmail hesabinizdan birkaç yerde oturum açmış olabilirsiniz.. history'den tekrar diğer oturumları da sifirlayin bakalım.. pc den filan.. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle birşeyden kaynaklı diye düşünüyordum da emin olamadım.Daha önce eşim kullanıyordu bana verdi,onun da hesabı var ama kapalı.Tamamen kaldırmaya çalıştım olmadı.Telin içinde kayboldum sanki.:)