Deme ya bu kötü oldu
Hayır eşimin telefonu ama sordum böyle birşey yok dedi bide eşim telefondan iyi anlar hani yapsa. Kanıt bırakacak kadar aptal deil benimde içime sinmiyo güvensizliğim var napıcamı şaiıtdim bide bir prog. Değil bi kaç tane
Yada o telefondan google playe girsem bu yür sitelere şifreli engelleme koyabilirmiyim
şifre koyarak girmesini mi engelleyeceksiniz?Yada o telefondan google playe girsem bu yür sitelere şifreli engelleme koyabilirmiyim
Kendi hesabı mi yoksa sahte hesaptan miHayır eşimin telefonu ama sordum böyle birşey yok dedi bide eşim telefondan iyi anlar hani yapsa. Kanıt bırakacak kadar aptal deil benimde içime sinmiyo güvensizliğim var napıcamı şaiıtdim bide bir prog. Değil bi kaç tane
Çok saol kardeşim valla yoruldum ya artık
Çok moralim bozuktu lafı tam anlayamadımda başkası yüklediyse gibi bişey dedi sonradan dank etti başkasi nie uygulama yuklesinki başkası kim aytıca tekrar açmakta istemiyorum konuyu napmaşıyım sizce
Valla kanıt bırakacak kadar aptalmış. Çünkü tam da düşündüğün gibi yüklenip silinmiş uygulamalar kalır eğer sen silersen silinir bari bunu öğretme de kendini zeki şansınHayır eşimin telefonu ama sordum böyle birşey yok dedi bide eşim telefondan iyi anlar hani yapsa. Kanıt bırakacak kadar aptal deil benimde içime sinmiyo güvensizliğim var napıcamı şaiıtdim bide bir prog. Değil bi kaç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?