Aktif olarak facebook kullanmıyorum fakat bildiğim kadarı ile telefon numarasını kaldırmak için gmail hesabını girse bile doğrulama yapmadan telefon numarasını kaldıramaz.Bu gmail hesabına giriş yapmadan facedeki numaranı silmek isterken mail hesabı istiyorya acaba kişi bu mail hesabınımı yazdı çünkü hiç giriş yapmamış gmaile yani cihazı yok
Yardım etmeye çalışan insanlara gördüğünüz gibi güzellikle cevap veriyorumFacebook uye olunca mail adresine dogrulama kodu gelmemis mi gelmesi gerek gelincede girmesi gerek bunu öğrenin bence
İyi de Facebook a kaydolurken bu hesaba mail gelmesi gerekir hesap aktifleşsin diye. Nasıl girmemiş oluyor maile hiç? Olmaz yani tutarsız.Arkadaşım bu gmaille sadece facebooka kayıt olmuş yani bu gmaile hiç girmemiş onun cihazı Samsung J yani facebooktaki cihazlarda samsungJ trabzon ve birkaç yer bildirimi daha gözüküyor çünkü Wi-Filerden bağlanmış
Anlıyorum sizi ben kocacı bir insan değilim eşime inanıyorum demiyorum kesinlikle insan çiğ süt emmiştir sadece eşimin yapmadığına eminim bazı nedenlerden dolayı hatta özelden size o nedenleride yazdım mantığıma uymuyor sürekli faceyi takip ediyorduk o kişi facede aktif iken eşim yanımdaydı üstelik koşa koşa kendisi gitti karakola eşiminden bir tane daha olmayacağına göre o kadar aptal olmadğınada göre mantığıma yatmıyorAktif olarak facebook kullanmıyorum fakat bildiğim kadarı ile telefon numarasını kaldırmak için gmail hesabını girse bile doğrulama yapmadan telefon numarasını kaldıramaz.
Her halükarda gmail hesabına giriş yapıp doğrulama yapması gerekiyor.
Cihaz yok diyorsunuz fakat eşinizin cihazı listede var.
Anlıyorum eşinize böyle bir şey yakıştırmak çok zor. Fakat şuan kendinizi gerçekten uzaklaştıracak uç örneklerle avutmayın.
Lütfen sakinleşip, mantıklı düşünün. O zaman her şey netleşecek.
Anlamadim ki ben ne yazdim size insanlara kiziyorsunuz demedim ki,hatta ilk mesajimi yazdigimda mail hesabiniz calinmissa sizin bilgisayarlarda acik kalmissa o yuzden gozukur demistim,simdi ki mesajimda da karsi taraf faceye sizin adresinizle uye olmus dogrulama kodu gelmesi gerek onu yapmadan faceye giremez,bunu yapmissa bunu ogrenin dedim mail hesabina girilmis oluyor yani nereden girilmis vs bunu arastirinYardım etmeye çalışan insanlara gördüğünüz gibi güzellikle cevap veriyorum
Çıkış yapılmış olabilir miAnlamadim ki ben ne yazdim size insanlara kiziyorsunuz demedim ki,hatta ilk mesajimi yazdigimda mail hesabiniz calinmissa sizin bilgisayarlarda acik kalmissa o yuzden gozukur demistim,simdi ki mesajimda da karsi taraf faceye sizin adresinizle uye olmus dogrulama kodu gelmesi gerek onu yapmadan faceye giremez,bunu yapmissa bunu ogrenin dedim mail hesabina girilmis oluyor yani nereden girilmis vs bunu arastirin
Sizi de pist dışına alalım mümkünse aşşağılayarak konuşanlar konuma cevap yazmasınlar
Sonuçta şikayet dilekçemizi vermişiz ifademizide vermişiz yazmakta mahsur görmedim çünkü çalan kişi bildiğiniz pedofili sizde haklısınız bu platformda öyle herşeyi söylemeyeceksinsiz bu pedofil mevzusunu neden yazdınız?
eşimin kullanmadığı bir gmail hesabı çalınmış şikayette bulunmuştuk daha önce deyip geçseydiniz keşke.
Sizin mail kullanildiysa illa ki girmesi gerek kod olmadan olmaz,misal mail adresi degil de telefon ile uye olsun o zamanda telefona gider.Çıkış yapılmış olabilir mi
Lütfen ya zaten ben buraya sorularıma cvp almak için yazmışım sabahtan sizin gibi 3-5 tanesiyle uğraşıyorum lütfen gidin başka bir konuda polemik yaratın tamm meğer ben yardım edene burda saydırıyorum(ki öyle birşey yok) yardım etmeyin arkadaşım istemiyorum ya sizle bir çift laf etmişliğim yok başkası üzerinden prim kasıyorsunuzBen burda ne aşağılaması yaptım ? İnsanların söylediklerini saldırmadan önce bi kere okumak yetmiyorsa 3-5 kere daha okuyun . İnsanlara niye saldırıyorsunuz ? Onlar mı girdi sizin hesaplarınızdan.
Ya ben burda prim yapmaya çalışsam ne çalışmasam ne . Yok prim yapsam ne olacak ? Ünlü mü olacağım ?Lütfen ya zaten ben buraya sorularıma cvp almak için yazmışım sabahtan sizin gibi 3-5 tanesiyle uğraşıyorum lütfen gidin başka bir konuda polemik yaratın tamm meğer ben yardım edene burda saydırıyorum(ki öyle birşey yok) yardım etmeyin arkadaşım istemiyorum ya sizle bir çift laf etmişliğim yok başkası üzerinden prim kasıyorsunuz
Sürekli trabzondan giriş yapılmış yani adam faceden çıkıp birkaç gün sonra tekrar giriyor gönderdiği fotolarda tırnakları pislik içinde harabe bir evde yani netten almış desek birazdaha düzgün fotolar atabilirdi ki bence gerçek fotolar kod hakkında kesinlikle size katılıyorum ama eşimin 5 sene önceki gmail olduğu için illakki 5 sene önce eşim başka cihazdan giriş yapmıştır çünkü teli iphone7 şuan e haliyle o eski cihazıda çıkmıyor yani 5 sene önceki cihazıSizin mail kullanildiysa illa ki girmesi gerek kod olmadan olmaz,misal mail adresi degil de telefon ile uye olsun o zamanda telefona gider.
Birde su var facede giris yaptiginizda farkli konumlarida gösterebilir bazen dogru adres cikmiyor mesela antalyadan giriyorsam ben adana diyede gosterir.
Ben burda yalan söylesem ne söylemesem ne o zaman o çok savunduğunuz insanlarda beni yalancılıkla itham etmeyecekler benim fevri davranışımın asıl sebebi budur hanımefendi geçmiş yazışmaları bi okuyun istersenizYa ben burda prim yapmaya çalışsam ne çalışmasam ne . Yok prim yapsam ne olacak ? Ünlü mü olacağım ?
Evet bana birşey söylemediniz , ama yardım etmeye çalışanlara gösterdiğiniz abuk subuk tavır karşısında sessiz kalamayacağım. Size mi sormam gerekiyordu yorum yazarken ?
Polis zaten dediki hesabın çalınmaması imkansız diye birşey değil dedi hatta bize böyle bir sürü olay geliyor dediKızlar konu sahibi ile özelden konuştuğumda verdiği detaylar kafa karıştırıcı cinsten.
Eşinden büyük şüphe duymama rağmen benim bile aklım karıştı.
Eşi ile birlikte karakolda ifade verirken söz konusu hesap kullanılıyor. Sesli ve görüntülü arama yapılıyor bazı kişilere.
Konu sahibinin eşi aynı anda iki yerde birden olamayacağına göre bir bit yeniği var işin içinde.
Valla poliste öyle dedi düşmanı olan kişilere bu tür şeyleri yapan çok gördük dedi hatta polis ilk benden şüphelendi siz boşanacakmıydınız yada düşünüyormuydunuz diye sorduBi düşmanınız mı var acaba ne bileyim aklıma değişik şeyler gelmeye başladı biri bi hesabı çalacak orada pedofili olan şeyler paylaşacak bir de üstüne görüntülü arama yapıp kendisini ifşa edecek tuhaf cidden karışık olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?