Neyse sizle daha fazla polemik yaşamak istemiyorum sizinde bir maruzatınız varsa gerekli birimlerle muhattap olunSiz çok hakimsiniz teknolojiye.. Ondan Yıl olmuş 2018 ama Trabzon IP sinden bağlanmış diyebildiğinize göre... Hem de siz İzmir'deyken...:))
Zaten biz inanmamıştık Hac'da olduğuna.. Kafamız o kadar çalıştı :))İşte o işler o kadar kolay değil gidin bi en yakınınızdaki siber suçlara bunları benle değil onlarla tartışın Trabzonlu olduğuna da eminiz sadece tam adres için yanıt bekleniyor ki zaten facede arama geçmişinde Trabzondaki cafelerle arama yapılmış tabi benim eşimde şuanda hacda değil Trabzonda
Tamm canım sen çok teknolojiksinZaten biz inanmamıştık Hac'da olduğuna.. Kafamız o kadar çalıştı :))
Valla ben kimsenin zeka seviyesini ölçecek hadde değilim tekrar söylüyorum esteğfurullah sürekli zekayı öne sürmenizdeki takıntıyı anlayamadım doğrusuZaten biz inanmamıştık Hac'da olduğuna.. Kafamız o kadar çalıştı :))
Bırakın Allahaşkına yahu... Dönün eski mesajlarınıza bakın..Valla ben kimsenin zeka seviyesini ölçecek hadde değilim tekrar söylüyorum esteğfurullah sürekli zekayı öne sürmenizdeki takıntıyı anlayamadım doğrusu
Biraz mesajları anlayarak okursanız biz burda boşa kendimizi yemezdik.YALAN SÖYLÜYORSUN ihtimal demi hayran oldum pozitifliğinize yalan söylememi gerektirecek bişey yokken itham edilirsem bende tırnaklarımı çıkarırım kusura bakmayın.Hayat tecrübesi olduğunu sanan insanları severim çünkü onlarla tartışmak imkansızdır çünkü hep bildiklerini zannederler o yüzden uğraşmamda şimdilik size iyi günler diliyorum “hayat tecrübem var”dedinizya tartışmamızın manasız olduğunu anladım valla bana geçiren göçüren yok çok şükür 2 evlat sahibiyim daha ne isterim ki bu dünyada canından çok sevebileceği insanlar olduğu sürece gerisi tırıs vırısBırakın Allahaşkına yahu... Dönün eski mesajlarınıza bakın..
İnsanlar ihtimallerden bahsediyor. O değil bu değil şu değil.. O yanlış bu doğru değil siz bilmezsiniz nereden bileceksiniz temalı mesajları yazmışsınız.. Sonra da ben demedim öyle birşey.. İnsanların aklına aklına dokundurup önce...
Mübarek gün... Şu mesajda bile ima ettiğiniz şey belliyken üstelik...
Yok benim bir gocunmam aklıma dair.. Sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var şu hayatta.
Nelerin altından neler çıkabildiğini öngörebilecek kadarda hayat tecrübem var..
Size geçmişler olsun..
Yahu kaç mesaj boyunca eşim Hac'da diyende sizsiniz.. Sonra yok Trabzon'da diyende sizsiniz..Biraz mesajları anlayarak okursanız biz burda boşa kendimizi yemezdik.YALAN SÖYLÜYORSUN ihtimal demi hayran oldum pozitifliğinize yalan söylememi gerektirecek bişey yokken itham edilirsem bende tırnaklarımı çıkarırım kusura bakmayın.Hayat tecrübesi olduğunu sanan insanları severim çünkü onlarla tartışmak imkansızdır çünkü hep bildiklerini zannederler o yüzden uğraşmamda şimdilik size iyi günler diliyorum “hayat tecrübem var”dedinizya tartışmamızın manasız olduğunu anladım valla bana geçiren göçüren yok çok şükür 2 evlat sahibiyim daha ne isterim ki bu dünyada canından çok sevebileceği insanlar olduğu sürece gerisi tırıs vırıs
Hanımefendi cuma cuma sınav mısınız yahu eşim hacda siz İzmir Trabzon deyince bende eşim Hacda değil zaten Trabzonda deyip ironi yaptım ciddiye alacağınızı bilsem sadelikle o facenin aypi adresi Trabzona ait ki zaten face arama geçmişinde Trabzon’la ilgili bir çok arama mevcut izmirle bağdaştırmanıza şaşırdım demeliydim.Haklısınız kinayede herkese yapılmazki canımYahu kaç mesaj boyunca eşim Hac'da diyende sizsiniz.. Sonra yok Trabzon'da diyende sizsiniz..
Yalansız haliniz bu mu ? Diyelim ki eşiniz size Hacca gidiyorum deyip Trabzon'a gitti. Siz yalan söylemediniz. Eee eşime de güveniyorum diyende sizsiniz... Bir dönüp de halinize bakın Allahaşkına.. Yalan dolan entrika... Hangi dediğinize inanalım da tecrübe paylaşalım ki.. Sonra da kalkın bana ders verin... Olduuuu....
Bunu söyledikten sonra sizinle konuşmakta çok gereksiz bana göre de... Yazmayın rica ederim..
Lütfen geçmiş yazışmalarımı okuyup ona göre cevap verin uğraşamam diyorsanız boşa yazmayınYahu kaç mesaj boyunca eşim Hac'da diyende sizsiniz.. Sonra yok Trabzon'da diyende sizsiniz..
Yalansız haliniz bu mu ? Diyelim ki eşiniz size Hacca gidiyorum deyip Trabzon'a gitti. Siz yalan söylemediniz. Eee eşime de güveniyorum diyende sizsiniz... Bir dönüp de halinize bakın Allahaşkına.. Yalan dolan entrika... Hangi dediğinize inanalım da tecrübe paylaşalım ki.. Sonra da kalkın bana ders verin... Olduuuu....
Bunu söyledikten sonra sizinle konuşmakta çok gereksiz bana göre de... Yazmayın rica ederim..
heeee tabi canım... yersen :)))Hanımefendi cuma cuma sınav mısınız yahu eşim hacda siz İzmir Trabzon deyince bende eşim Hacda değil zaten Trabzonda deyip ironi yaptım ciddiye alacağınızı bilsem sadelikle o facenin aypi adresi Trabzona ait ki zaten face arama geçmişinde Trabzon’la ilgili bir çok arama mevcut izmirle bağdaştırmanıza şaşırdım demeliydim.Haklısınız kinayede herkese yapılmazki canım
İhtimaller öngörüler oldu yalancısın hayat tecrübenize hayran kaldım şaşkınlıkla izliyorum sizi bundan sonra kimseyi şaka yollu eleştirmeyecem mazallah yalancı kalıyor isminheeee tabi canım... yersen :)))
Gmaili ben geçen gün açık olduğunu gördüm evet dün cihazımdan çıkış yaptım sadece sorum kullanılan cihazlarda sadece ikimizinki vardı yani bu pedofili face açarken sadece bu gmaili kullanmış başka bu gmaile giriş yapmamış eşimin telinde açık kaldığı için Google arama geçmişinde aydın isimli Hotmail açılmış ben henüz eşime sormadım ama oda arkadaşının da Hotmaili olabilir rica etmiş olabilirŞimdi sonuç ne peki çok karışık yazıyorsunuz anlayamıyorum inanın bu konuda birşeyler biliyor olmama rağmen şuan o gmaili kullanmıyorsunuz dimi kapattınız sanırım açık kaldığını öğrendikten sonra? Bi de bize sorduğunuz sorunun cevabını buldunuzmu sizce nedir bu olayın sonucu?
Cihazlarda sadece ikimizinki olduğuna göre bizden başkası şuan o gmaili kullanmıyor demiŞimdi sonuç ne peki çok karışık yazıyorsunuz anlayamıyorum inanın bu konuda birşeyler biliyor olmama rağmen şuan o gmaili kullanmıyorsunuz dimi kapattınız sanırım açık kaldığını öğrendikten sonra? Bi de bize sorduğunuz sorunun cevabını buldunuzmu sizce nedir bu olayın sonucu?
Şikayet ettiğiniz dönem ve öncesindeki geçmişe bakmadığınıza emin misiniz? Tarihe bakın derim.
Şifre çalan siteler ve uygulamalar var.Gmail şifresi ve adresini böyle bir yere girmişseniz çalınmıştır. Neden hala kullanıyorsunuz bu hesabı şikayet de ettiyseniz? Başka bir hesap almanız zor değil.
Eğer eşiniz değilse o g mail calinmis başkası kullanıyorCihazlarda sadece ikimizinki olduğuna göre bizden başkası şuan o gmaili kullanmıyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?