Yanılmıyorsam Bilişim Suçları birimi bakıyor bu mevzulara, hele de işin içinde pedofili vs olunca boş geçmezler sanıyorum kiYA bir de polis boyle seylerle ilgileniyor mu cidden? Atiyorum elimde pc gitsem burda boyle bi no var hesap var desem beni deli falan zannederler bence. Gercekten ilgilenecekleri pek cok sey varken de get be kadin demezler mi bana? Cok mu salagim ne?
Ip ne artik yil 2018.. herhangi bir vpn ile oturdugum yerden kuzey kutbundaki bir buz dagindan baglanabilirim nete.. siz de Amerikalarda ip ararsiniz ama bulabilir misiniz? Elbette ki hayir.. belli ki esiniz uc bes bir sey biliyor teknoloji hakkinda, onu sorgulayin..
Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz
aaaa ne yazdı kiÖzelden bana msj attı kiblemedim ben ama belki başkasına da yazdıysa
Eşi birkaç kez aldatmışYuh
Evdeki pcde bariz sekilde yabanci bir hesap kullanilmis ve kadin esinden emin
Hem de yuzde 200
Gercekten inanilmaz
Evet ben de baktim eski konularina. Adam pedofil degilse bile ahlaki yonden sorunlu biri. Yazik,ustune bir de cocuk sahibi olmus bu kadincagiz. Ne diyelim Allah kolaylik versinEşi birkaç kez aldatmış
Sanırım pedofil olmadığına emin.
Maalesef Pedofili evli çocuklu bı adam da olabiliyor mesela müge anlı daki hikmet eve kadın aldığını söylemişti parasını de veriyordum dediEşi birkaç kez aldatmış
Sanırım pedofil olmadığına emin.
AminEvet ben de baktim eski konularina. Adam pedofil degilse bile ahlaki yonden sorunlu biri. Yazik,ustune bir de cocuk sahibi olmus bu kadincagiz. Ne diyelim Allah kolaylik versin
sizden cihazınızı istemedi mi polis.
pc den silinen herşeyi bulabiliyorlar diye biliyorum.
sizin şüphenizi tek çözecek şey elinizde ki pc.
onu inceletmeniz lazım.
Bende anlamadım bunu..
Eş suçlu mu değil mi bilmem ama istediğiniz kadar Ip gizleyin, vpn kullanın bir şekilde
bulurlar.Bir olay biliyorum genç bir çocuk evine polisler geliyor bilgisayarını telefonunu her şeyini alıyorlar tabi suçsuz olduğu için şaşıp kalıyor ne alaka diye.. sonradan anlaşılıyor ki bu çocuk gmail satışı yapıyor ve satın alan kişi bu içerikleri yüklemiş bir siteye onu da buldular ama ilk önce gmaili ilk açan ip yi bulup ona gelmişler.
Hiç kullanmamış bile hesabı..
Tabi burda ki durum çok daha farklı bilemiyorum.
Gmail hesabı açmak ücretsiz değil mi? Neden satışı yapılıyor anlamadım.
Kızlar merhabalar ben eşimle ayrılma kararı aldım hatta 1 ay ayrı kaldık ama olmadı 1.5 yaşındaki bebeğim aşırı düşkündü babasına ve hırçın hareketler sergiledi tekrar denemeye karar verdik zaten 2 gün sonrada kendisi hacca gitti.Benim derdim GOOGLE uygulamasında ekranın sağ üst köşesinde bir Gmail hesabı oluyorya hesabı yönet dediğimizde etkinliğimde googleda arama yapılan başlıkları gösteriyor(eşimle ikimizin telefonunda aynı gmail hesabı açık)herneyse oraya girdiğimde HOTMAİL AÇ/AYDIN KİŞİSİNİN NOT DEFTERİNE GİT... gibi aramalar yapılmış eşimin ismi Mehmet hatta bir Hotmail hesabı çıktı karşıma AYDIN YÜKSEL diye girmeye çalıştım *******92 numaraya kod gönder çıktı kızlar bu gmail hesabı başımıza dert olmuştu biri bu hesabı çalıp faceden ona buna arkadaşlık atıyordu hatta pedofiliydi(savcılığa şikayet ettik zaten aypi numarasından yer tespit edilmesi kaldı) o kişimi sizce ama ben cihazlarıma girdiğimde sadece eşim ve benimki çıkıyor eskiden ara sırada Hotmail aç yazıyordu eşimin telefonunda Google geçmişinde bana google hesaplarından anlayan bilgi verebilir mi ya insan hacda oturupta fake hotmailini açarmı mesaj attım sonu 92 olan bir numara biliyor Muş’un diye cevap yazmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?