GOOGLEDAKİ KARMAŞA VE AKLIMDAKİ KARMAŞA:(((

Ne tesaduf ki siz karakoldayken girilmis ya belki esiniz bi arkadasina rica etti bu hesaba internet cafede gir diye.Kesin benden suphelenmezler diye dusunmus olabilir.Bu isin pesini birakma kocan olmasa bile birakma.

konu sahibi aydın yüksel diye birini tanımıyor ki. iki ihtimal çıkıyor ortaya ya konu sahibi veya eşi gmail açıp adını aydın yüksel yaptılar ki konu sahibi yapmamış. ya da konu sahibinin eşi aydın yüksel adında bir tanıdığının hesabını kullanıyor oradan şüpheli hareketlerde bulunuyor. aksi taktirde birinin hesap çalması vs mümkün değil. aynı cihazdan birden fazla mail adresi kullanırken her seferinde veriyi sıfırlamak gerekiyor çıkış yapılsa dahi o orada kalıyor. eşinin ya konu sahibinin cihazından o hesaba girmiş olduğunu ya da cidden tam bir dangoz olup bütün hesapları senkronize edip bunu akıl edemediğini düşünüyorum.

Biri bu hesabı çalıp diye başlıyan cümlesi var ya ona istinaden yazmıştım aslında yani böyle bir hesap var çalınmış oluyor konu sahibinin yazdığına göre aslında şikayet halinde bilgisayarlarında incelenmesi gerek değil mi.

Ya kim neden öyle bişey yapsın Allah aşkına. Eşinizin hesabını çalıp böyle bişey yapmakla eline ne geçebilir. Ben de bunlları eşinizin yaptığına inanıyorum. O hesaptan mesaj atmaya devam ettirebilir güvendiği birine kendisi sizin yanınızdayken

o kadarını bilmiyorum işin hukuki boyutunu fakat çalınan bir hesapsa eğer ip vs hiçbir sonuç getirmez, mesela ben de şuan abd den bağlanıyor görünüyor olabilirim vpn sağolsun.

Hatta iki arkadaş ortak kullanıyorda olabilirler.
Ama ben bi fake hesap açacak olsam bütün önlemleri mi alırdım. En azından senkronizeyi kapatırdım. Yada o hesaptan çıkış yspsam bile kaydolmuş mu diye kontrol ederdm. Kaydolmşsa telefonu sıfırlardım vs vs...
Bunca sene size çaktırmadan bişeyler çevirecek biri bu ayrıntıları düşünürdü bence.
Yada sizin çok irdelemeyeceginize güvenmiş olabilir.

o kadarını bilmiyorum işin hukuki boyutunu fakat çalınan bir hesapsa eğer ip vs hiçbir sonuç getirmez, mesela ben de şuan abd den bağlanıyor görünüyor olabilirim vpn sağolsun.
Suçlu olsa koştur koştur karakola gideceğini sanmıyorum ama var sayalım ki o kadar ... ve yaptı.
Acaba hesaba şu an hacdan bağlanırsa ip değişir burada ararlar gibi düşünüp ordan açmış olabilir mi?
Hayır açsa evde nasıl görünebilir konu sahibinin şüphesi var çünkü eminim dese de belli ki.

Bugün bir yerde okudum sözde Şeyh biri dini grup kurmuş erkeklere cinsel istismarda bulunmuş... BİMER e şikayet edilince en son hakkında 49 dan 70 yıla kadar dava açılmış.. Bunu buraya bırakıyorum... Eğer bunları esin yapmissa sana fikir olur bu... sana değilse de belki yönetim birseyler yapar bu konuda

Bu arada. Eşiniz kendi telefonundan google arama geçmişini silse bile siz başka telefondan aynı hesaba baglandıgınız için görürsünüz. Eğer böyle bi durum farkettiyseniz çaktırmadan takipte kalın.
Etkinliğimden geçmiş aramaların kaydı tamamen kapatılmadıgı sürece silse dahi göreceksiniz. Böylelikle bi açık verecektir.
Eşinizin tlfnu elinize ilk geçtiginde çaktrmadan bütün senkrenizasyonu açın. Hesaplar ve uygulamalarda kaydolacaktır. ...
Google çok harika. Veriler farklı bi kaç yerde yedekleniyor. Ve siz yardım bölümünden bi mail yazıp şu tarihteki verilerime ulaşamıyorum dediğiniz an yeniden hepsi size yollanıyor.
Yanlışlıkla bütün albümleri ve yedeklerimi silmiştim geri yüklediler mailden sonra.
Ama mail yazarsanız eşiniz fark edebilir

cihazlarını bilmiyorum ama mesela benim telefonum, bilgisayarım, tabletim aynı marka. hepsinde aynı mail adresi kayıtlı, sürekli senkronize ediyorum, telefondan başka bir mail adresine girsem bilgisayar ve tabletten de görebiliyorum. ortak kullanıyorlarmış ki olabilir yani hesapları bağlantılı filan değil aynı sonuçta, o ne yaparsa konu sahibi de görecek.

adamı tanımıyoruz varsayım üzerinden konuşuyoruz ama ben böyle sapık ruhlu insanların her şeyi yapabileceğine inanıyorum karakola gitmesi benim için bir şey değiştirmezdi yani. yine de umarım konu sahibinin eşi değildir sapık olan.

Başka alternatifi yok.% 1500 eşin bu kişi.Geçmişinde yaşadıklarınız çok da normal şeyler değilmiş.Ayrıca bu kadar şeyden sonra hacca gittiğine de inanası gelmiyor insanın.

Size ait,evinizde bulunan cihazda kayıtlı email adresi ya size ya esinize aittir. Baska izahi yok.
Yani bu olayin sonunda ya siz ya esiniz cok ciddi bir suclamayla karsi karsiya kalacaksiniz.

YA bir de polis boyle seylerle ilgileniyor mu cidden? Atiyorum elimde pc gitsem burda boyle bi no var hesap var desem beni deli falan zannederler bence. Gercekten ilgilenecekleri pek cok sey varken de get be kadin demezler mi bana? Cok mu salagim ne?

estağfurullah. benim eşim karakolda görev yapıyor acayip yoğun çalışıyor. ilk defa bu yıl karakola geçti. diyor ki bunca zaman ben boşmuşum sürekli il dışı görevi olmasına rağmen eskiden.
neyse aklına gelebilecek her şey için geliyorlar. afedersin kızlık zarı için bile gelmişler!
ee ilgileniyor musunuz diyorum evet diyor. bize ne gelirse ilgilenip yol yordam söylüyoruz en azından diyor.
bir tane kadın gelmiş. demiş ki, beni bir kadın arıyor eşiyle yatıp kalktığımı söylüyor ve tehdit ediyor. eşimde şikayet et o zaman demiş. oralı da olmamış. anladım kadında tuhaflık olduğunu yalan söylediğini diyor. kadını arayım da bir korkut demiş eşime. aklınca polisi maşa edecek salak.
eşimde ara bakalım demiş. karşıdaki daha ikna ediciydi diyor. demiş ki hanımefendi telefon edip tehdit etmek suç. bir şüpheniz varsa şikayette bulunun sizin için daha doğru olur demiş. kanunen uygun şeyleri söylemiş.
yani o kadar tuhaf şeyler geliyormuş ki eşim bunca yıllık meslek hayatımda görmedim böyle şeyler diyor.

Yazik gunah ya polise de. Binbir cesit insan var yani delisi manyagi. Ugrasip duruyorlar demek ki. Allah kolaylik versin hepsine

Evinizdeki bilgisayara kayıtlı bir gmail varsa evinizden ya da telefonlarınızdan giriş yapılmıştır, başka bir ihtimal olamaz. ( bir ihtimal var ama sizin olayda imkansıza yakın) Ama derseniz o fake hesap eşime aitti ve fake hesabı çalındı bir başkası sapıklıklar yaptı o hesaptan. Bu olabilir.
Diğer şey, siz karakoldayken hesaba giriş yapıldığını siz mi farkettiniz eşiniz size söylemeden yoksa eşiniz mi söyledi? Karakola gidelim diyen kendisi, karakoldayken bir arkadaşına hesaba giriş yaptırıp böylece kendini aklama planı yapmış olabilir. Hacca gitmesi de şüpheli geldi, fotoğraf atmasını isteyin bence. Acaba vicdan azabı filan mı çekiyor garip geldi bana.

Masaüstü veya kişisel bilgisayarınızdan herhangi bir kişi gmail hesabına giriş yaparsa atıyorum maillerini kontrol amaçlı o kişinin hesabı açık kalıyor yani dediğiniz gibi ekranın sağ üst kösesinden çıkış yap demediğiniz sürede o açık kalır. Şöyle örnek vereyim çalıştığım kurumda stajyer bi kız gmail hesabına girip staj dosyasını pdf olarak indirmesi gerekiyordu benim bilgisayarımı kullanmasına izin verdim normal sekmesini kapatıp çıkmış günler sonra sağ üst kösede bi harf duruyo atıyorum kızın adı ayşe ise A yazıyordu girdim bizim kızın hesabı sonra çıkış yap dedim kapandı.

Facebook gibi sosyal medya hesaplarının çalınmasında indirilen uygulamalarında payı var değil mi misal kim beni takipten çıkartmış vs gibi,bir tanıdığım böyle birşey arıyormuş bir ara ben yok dedim o var diyor varsa bile güvenme dedim ne yaptı bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…