canım salı günü saat 08:30 gibi bende balattayım belki orda karşılaşırız.ben bir ara doğumu sordum normal veya sezaryen fark etmiyor 1500 dediler ama fark mı bu kadar tekrar soracağız salı günü
oralarda bilge hastanesi de var uygun ben gidiyorum çok memnun kaldım en son medical park a gittim ama bilgedeki ilgi daha güzel diye bilgeye döndüm arkadaşımda orda doğum yaptı çok mmnundu onun tavsiyesiyle biraz daha sıcak bakmaya başladım fiyatda oldukca iyiydi
Merhaba ben de yıldıztabya da oturuorum,,balat orahayim hastesinde Meltem Hanıma gidiorum,,şuan için çok memnunum
hşgeldin neresinde oturuyorsun ne kadarlık hamilesin evt balat hastanesi çok iyi bende çok memnunum
hanifecim güzel haberlerini ve fotoları bekliyoruz.bu arada kilo dediğin nedir bugün var yarın yok:)kızlar bugün nevin hanım artık vitamin kullanmana gerek yok dedi megadyn kullanıyordum.size doktorlar sonuna kadar kullandırdı mı?acaba devam etsem mi? behiyecim senin tam olarak kaç hafta biz 34.haftayı bitirdik.
slm kızlar inş. günümün dolmasına 2 gün kalmış eğer pazartesiye kadar bişey olmazsa sabahhtan gel dedi
buğün duygu hastanesine gittik gezdik odaları önceden de gitmiştik zaten fiyatlarıda bayabi uygun geldi bir aksilik olmazsa orda yapmaya karar verdik doğumu inş. dr.rada behiye senin dediğin dr. gittik aytendi sanırım sarışın tatlı bir bayandı
özgecim dr. nededi başka sana banada geç başlatı zaten nevin hn. vitaminle demir hapını ama halen kullanıyorum doğuma kadar devam dedi bana ama birdaha oraya gitmicem herhalde duyguya karar verdik doğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?