Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

oralarda bilge hastanesi de var uygun ben gidiyorum çok memnun kaldım en son medical park a gittim ama bilgedeki ilgi daha güzel diye bilgeye döndüm arkadaşımda orda doğum yaptı çok mmnundu onun tavsiyesiyle biraz daha sıcak bakmaya başladım fiyatda oldukca iyiydi

canım salı günü saat 08:30 gibi bende balattayım belki orda karşılaşırız.ben bir ara doğumu sordum normal veya sezaryen fark etmiyor 1500 dediler ama fark mı bu kadar tekrar soracağız salı günü

ben de ama 12 15 te ama nerde doğum yapacağıma karar vermedim orası çok para istiyor 1500 doğum 350 epidural iğne parası herkes yazık diyor bütün sancıları sen çekiceksin neden bu kadar para bayılcan diyorlar bizde başka hastaneleride bakmaya karar verdik

canım ben bilge hastanesine çok yakınım 100 mt var yok aramız ama hastane aşırı derecede kötü pis ve ilgisiz bir hastane ben hiç gitmedim ama etrafımda gidipte rahatsız olan sorun yaşayan çok o yüzden allahta düşürmesin inş. :umursamaz: ben sana balat hastanesini öneririm aşırı temiz ve çok ilgililer vede kalabalığı hiç yok

kızlar ben buğün iyi değilim doğurabilirim gibi heran sancılarım var eyvahhhhhhh yandım anam mafoldumben

hadi hayırlısı :)) oğlumun arkadaşı geliyo demek
bugün bizimde sancılarımız vardı doktordan geldik şimdi evde dinleniyoz

sağolun kızlar ya behiye misafirlere çokmu hizmet ettinde yorukdun :)
özgecim zamnı galiba artık benim yarın görücez bakalım artık hiç uykum fakanda yok geceleri dönemiyorum rahat değilim bide çok kilo aldım ondanmı diyorum bilmiyorum artık hayırlısıyla bir doğsunda ben kiloları veririm herhalde bebişimin canı sağ olsun

bilmiyom ki doktorumda haftasonu yoruldun mu dedi
herhhangi bişey yokmuş oğlum gayet sağlıklıymış ve ikizide son derece iyimiş suyun falan bol sorun yok dedi
k,lolarıda takma zaten emzirirken çok kilo veriliyormuş öyle diyorlar
kaç kilo aldın toplamda?

ikizide derken tek mi ikizmi bekliyorsun sen :) takmıyorum ama doğumdan sonra ne giycem onun düşüncesi sardı beni evt onu bende duydum emzirirken gidermiş inş.sütüm olurda emziririm :)

dün gece gene uykuusz geçirdim bebek iyice aşağı indi artık canımı çok acıtıyor yatakya 5dk.yön değiştiremiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun bir avazda kurtarsın inş.

Tek Çocuk beklıyorum plasentasına ıkızı dıyorlar ya
ÇocuĞa gÖre kÜÇÜk veya susuz falan deĞılmıŞ
allah yardımcın olsun
araŞtırdın mı hastanelerı neye karar verdın?

Merhaba ben de yıldıztabya da oturuorum,,balat orahayim hastesinde Meltem Hanıma gidiorum,,şuan için çok memnunum

hanifecim güzel haberlerini ve fotoları bekliyoruz.bu arada kilo dediğin nedir bugün var yarın yok:)kızlar bugün nevin hanım artık vitamin kullanmana gerek yok dedi megadyn kullanıyordum.size doktorlar sonuna kadar kullandırdı mı?acaba devam etsem mi? behiyecim senin tam olarak kaç hafta biz 34.haftayı bitirdik.

slm kızlar inş. günümün dolmasına 2 gün kalmış eğer pazartesiye kadar bişey olmazsa sabahhtan gel dedi
buğün duygu hastanesine gittik gezdik odaları önceden de gitmiştik zaten fiyatlarıda bayabi uygun geldi bir aksilik olmazsa orda yapmaya karar verdik doğumu inş. dr.rada behiye senin dediğin dr. gittik aytendi sanırım sarışın tatlı bir bayandı
özgecim dr. nededi başka sana banada geç başlatı zaten nevin hn. vitaminle demir hapını ama halen kullanıyorum doğuma kadar devam dedi bana ama birdaha oraya gitmicem herhalde duyguya karar verdik doğum için

biz 21. haftadayız daha önceki demir ilacı dokunduğu için kullanmamıştım ama şimdi farlı bi ilaçla yeniden demire başladık :))

evet ayten hanım benim doktorum
nasıl memnun kaldın mı
çok detaya girmeyi sevmiyo ama sorduğum tüm soruları içtenlikle cevaplıyo bence

bilmem pek bişey konuşmadık oda rütin kontrol etti daha önceki yapılan testlere baktı günümü söyledi o kadar ben bişey sormadım oda bişey demedi :)

fiyat konuşmadınız mı?
kaç günün var doğuma şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…