Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

bende tırsıyorum sancım oluyor korkudan söyliyemiyorum götürcekler hemen diye ama doğanın kanunu herkes doğuruyorsa bende doğururum diyorum ve göze aldım normal istiyorum kısmet olursa inş. bir aksilik çıkmazsa :)
bence sende kafana takma fazla herşeyi akışına bırak bakalım nasıl neye yönelicek

haklısın ama daha şimdiden normal doğumla ilgili korkunç rüyalar görüyorum
nasıl olacak bu iş bilmiyorum (

hanifecim bence haklısın bende mecbur kalmadıkça bebişim için bir sorun olmadıkça normal olsun istiyorum hem sezaryanda erken alıyorlar tabii hayırlısı kızlar

evt kızlar ha şöyle normal doğum normal doğum normal doğummmmmm
behiye hiç tırsma ilk tırsıcak olan benim başı ben çekiyorum ama itiraf ediyim çok tırsıyorummmmmmmm ama yapçak bişey yok çekicek olan biziz gene o acılarııı

Sanırım oĞlumda benım gıbı hayvanları Çok sevecek
dÜzenlı olarak tepkı verdıĞı tek ses Şehmuzun sesı :))

ne güzel ama ilk zamanlar bence sakıncalı çok dikkat etmen lazım behiye
sen kafana koymuşun sezeryanı sen bilirsin
evt özge hepimizin hali

bakımları düzenli bi şekilde bakıldığı sürece hiç bi zararı yok hayvanların :))
tabi bi süre yalnız kalmamaları gerekiyo okadar

günaydın gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrrrr
benim doğurmaya hiç niyetim yok gibi gibi :)))))))kaydirigubbakcemile3sositososito

günüm perşembe günü doldu dr.pazartesiye kadar bişey olmazsa gel dedi suni sancı verilecek yarına kadar bişey olmazsa tabiki :)

günüm perşembe günü doldu dr.pazartesiye kadar bişey olmazsa gel dedi suni sancı verilecek yarına kadar bişey olmazsa tabiki :)

Canım yürüyüş ve sıcak duş doğumu hızlandırıyor derler ama sen bilirsin tabi..İnşallah bugün kendiliğinden gelir bebek.Allah bir nefeste kurtarsın canım..Doğuma giderken bol bol dua oku canım..

ayy hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
canım yaa inşallah rabbim bi nefeste doğurmanı nasip eder..:1hug:

hanife bugün doğum yaptı arkadaşlar darısı bizlerin başına :))

behiye gidebildin mi?normal mi olmuş hanife çok istiyordu.darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…