slm kızlar inş. günümün dolmasına 2 gün kalmış eğer pazartesiye kadar bişey olmazsa sabahhtan gel dedi
buğün duygu hastanesine gittik gezdik odaları önceden de gitmiştik zaten fiyatlarıda bayabi uygun geldi bir aksilik olmazsa orda yapmaya karar verdik doğumu inş. dr.rada behiye senin dediğin dr. gittik aytendi sanırım sarışın tatlı bir bayandı
özgecim dr. nededi başka sana banada geç başlatı zaten nevin hn. vitaminle demir hapını ama halen kullanıyorum doğuma kadar devam dedi bana ama birdaha oraya gitmicem herhalde duyguya karar verdik doğum için
biz 21. haftadayız daha önceki demir ilacı dokunduğu için kullanmamıştım ama şimdi farlı bi ilaçla yeniden demire başladık :))
hayırlısı olsun canım duyguya gidende çok var.inşallah her şey iyi olur.nevin hanıma vitaminim bitti devam mı diye sordum gerek yok içme artık dedi.şimdiye kadar normal doğum olur diyordu şimdi biraz sezeryana yönlendiriyor gibi geldi.bende bir kararsızım yani:sm_confused:
maşallahhanifeden sonra bizim bebeğimiz sonrada sizin bebeğinizin sağlıkla doğar inşallah.ben demir hiç kullanmadım doktorların tarzları ne kadar da farklı
aaa gopta oturan ne kadar çok arkadaşımız var
benimde erkek arkadaşım oturuyor yıldıztabya da ne güzel
geldiğimde ıslık öttürürüm çıkın camlara :tomato:
olur şekerim senbi nara at ıslık öttür biz çıkarız anlarız senin geldiğini :sm_cool:
nevin hn.genelde sezeryandan yana son gittiğimde benide öyle yönlendirmeye çalıştı ama ben ısrarla normal istiyorumdedim bişey demedi sonrasında işte duyguya gittik ayten hn. da kesinlikle ilk önce normal dedi eğer sorun çıkarsa sezeryan dedi :ecrin_bebek:
selamm en yakın hanifenin doğumu hayırlısyla..nisan 15 gibi benim gözüküyor.hanife en son duygu hast.ayten hanımda karar kıldın sanırım.behiyede oraya gidiyordu.balattan geçiş mi yapsam??inanın kafam karıştı!!!
nevin hanıma bende direteyim biraz belki başka yere giderim sonuçta normal doğuma 1500 verilmez.
selamm en yakın hanifenin doğumu hayırlısyla..nisan 15 gibi benim gözüküyor.hanife en son duygu hast.ayten hanımda karar kıldın sanırım.behiyede oraya gidiyordu.balattan geçiş mi yapsam??inanın kafam karıştı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?