Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

Evet ilk bebeğim
29 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim
ilk tecrübemiz olduğu için çok heyecanlıyız
ve bazı şeyler gözümde çok büyüyo :)

slm kızlar buğün temizliğimzii de bitirdik sayılır herşey hazır artık evdede kalmıyoruz anneme geldik doğumakadar annemde kalıcaz iyice ağırlaştıma rtık yemek bile yapamıyorum zorlanıyorum ellerim ayaklarım bacaklarım kısaca heryerim davul gibi şişti ayakkabılarım olmuyor terlikle geziyorum
sizler naptınız
tanışma gününe kimler geliyor şimdi neye karar verdik
behiye neden sezeryan düşünüyorsun bence ilk öce dr.konuş derim ve normal düşün bence kimsenin aynı olucak diye birşey yok bence genede sen bilirsin tabiki
hoşçakalın hepimizin kandili mübarekolsun :))

neden bilmiyorum ama normal doğum her zaman canlı canlı parçalanmak gibi geliyo bana belkide çocukken çok fazla türk filmi izlemişimdir
buluşmayla ilgilide zaten çoğunluk evde sanırım yani ben gelemiycem gibi gözüküyo (
hanifecim birde sana bişey sormak istiyorum bugün bi komşumuzu gördüm oda ıspartalı soy ismi farklı gerçi (eş durumundan) ama babalarının bi zamanlar uysallar diye bi mağazaları vardı emeti diye bi tanıdığın varmı?
kız kardeşi var dudu diyorlar

evt var babamın amcasının kızları ikiside sen onlara yakınmı oturuyorsun njerden tanıyorsun neden gelemicewksinki bende buğün cumartesi 17 00 güllüoğlu herkese uygunsa dicektim orda buluşalım erken saattte de ğil geç bir saatte değil
ama en uygun olan doğum normal doğum derker herkes :))
ama sen kendini şartlandırmış gibisin :ecrin_bebek:

kızlar facebooktan istek yolladım özge bol koç.yaaa annemi yolcu edicez yalovaya ben gelemembilmiyorumkismile

c.tesi akşamüzeri bana uyar
birkaç kişi haftasonu eşlerimiz evde dediler diye ben öyle dedim
neyse ne zaman buluşalım derseniz iş saatleri dışında ben uyum sağlarım :))
emeti abla ile annemler kapı komşusu aynı binadalar
bende tepe başında kadın sağlığı merkezinin yanındaki binadayım :))
bende ekledim :)))

evet normal doğumdan çok korkuyorum nedense
bıçak altına yatmak daha cazip geliyo (

evet normal doğumdan çok korkuyorum nedense
bıçak altına yatmak daha cazip geliyo (
merhaba kızlarr..opuyorumnanaktan
ben değil ama ailem gop.ta oturuyor.
bi selam vereyim dedim.
ben de ikinci bebeğime hamileyim.
ilkini normal yaptım ama şimdi çok korkuyorum.

Slmm
oooo sizin alışık olmanız lazım tücrübelisiniz nede olsa :))

hayırlı pazarlar günaydınlar herkese dün eltimlere yemeğe gittik orda bişey yedim (söylemiyim şimdi ) ama sabaha kadar uyuyamadım mide yanmasından en son kalktım artık bir elma yedim midemi rahatlattım öyle uyumuşum vede saat 11 di kalktığımda şimdide kahvaltı yapıcaz geç oldu bu hafta biraz ama uykum vardı ev ahalise geç kaltı zaten (annemde kalıyoruzya) malesef pazarları evde oturmak kötüymüş alışmışız hep gezmek tozmak şimdi vakit geçiremiyorum eşimde çalışıyor buğün buğünlerinizin kıymetini bilin gezin tozun kaydirigubbakcemile3

iyi günlerr
bizede misafir gelecek hazırlık yapıyoruz
dün falan sen göremeyince merak ettim acaba nerde bu kız yoksa doğurdu mu diye :))
iyi olmana sevindim

yok iyim de aşırın ağırlaştım artık hareket etmekte yürünekte zorlanıyorum penguen gibi paytak paytak yürür oldum salı günü dr. kontrolüm var bakalım ne dicek tam günüm belli olucak artık hem heyecan hem korku sardı gib gece uykularım yok artık sancılarım var kasıklarım ağrıyor
bide kafama takılan herkes balat çok para istiyor alt tarafı doğum yapıcan bütün sancıları sen çekicen neden çok para bayılıcaksınız diyorlar kafamız karıştı yarın falan başka hastanelerden de fitay araştırması yapıcaz bakalım
sen behiye duygu hastanesinde hiç doğum fiyatlarını sordunmu orayada bir gidip sorucam yarın veya salı günü

ben hiç konuşmadım perşembe kontrolüm var benimde o zaman konuşucam
ama ssk sı olan bi arkadaş ramazanda sezeryanla orda doğum yaptı tek kişilik oda istediler ve ceplerinden 600 tl gibi bi paranın çıktığını söylemişlerdi
senin doğum normal mi olcak?

şimdilik inş.bir aksilik olmazsa normal olacak eeee bişey değilmiş normal daha uygundur o zamn bir gidip sormak bakmak lazım

şimdilik inş.bir aksilik olmazsa normal olacak eeee bişey değilmiş normal daha uygundur o zamn bir gidip sormak bakmak lazım

canım salı günü saat 08:30 gibi bende balattayım belki orda karşılaşırız.ben bir ara doğumu sordum normal veya sezaryen fark etmiyor 1500 dediler ama fark mı bu kadar tekrar soracağız salı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…