Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

hanife sen nasılsın
bi buluştuk bi daha görüşemedik :))
gerçi bayram hazırlığı falan girdi araya
artık kısmetse bayramdan sonra gene buluşuruz

iyim canım sağol sen nasılsın
evt görüşemedik bir daha özgeyede gidemedik bizim evde tadilat vardı ondan internetede giremedim
inş.bayramdan sonra görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

KIZLAR İYİ BAYRAMLAR HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER ÖPÜCÜKLER
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

slms kızlar nasılız bakalım neler var neler yok nasıl geçtiyo günleriniz
bizimki sorarsanız biraz iyi biraz kötü emirim öksürük buğün dr. gidicez birazdan bakalım

hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun
bizde evdeyiz hep
bayramın birinci günü gezdik dolaştık o kadar sonrasında evdeydik hep babamız çalıştığı için akşamları çıktık
geçmiş olsun emirhan'a üşüttün mü neden öksürüyor ki
gerçi havalarda bi tuhaf bende korkuyorum üşütmekten pazar günü yağmur var diye bi giydirmişim barışı oy kullanmaya giderken sanki karakış havada soğuk değilmiş pişti çocuk

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kızlar nerdesiniz nerelerdesiniz yawww ara ara kaçıncı sayfaya düşmüşüz birde kaç kişiyiz
nasılsınız

iyiz bir ara öksürük olduk geçti
çok soğuklar başlamadan özgeye gidelim gerçi odaişe başladı galiba ama sorarız ne zaman müsaitse o zaman gideriz......

iyiz bir ara öksürük olduk geçti
çok soğuklar başlamadan özgeye gidelim gerçi odaişe başladı galiba ama sorarız ne zaman müsaitse o zaman gideriz......

arabayla gitcez nasıl olsa bişey olmaz
sanada gelemedim zaten
bu hafta daha işlerim var ama önümüzdeki hafta seninde müsait olduğun bi gün sana da gelmek istiyorum

Selam kızlar..

Bizde iyiyiz gün sayıyoruz :)) sata göre son 9 gün normal olsun diye bekliyoruz bakalım..Ama hiç gelmeye niyeti yok sanki oğlumun 40+ larada geçeriz gibime geliyor boshayallersmile

ikiniz içinde hayırlısı nasılsa öyle olsun
erken gelse nolcak geç gelse nolcak :))
gerçi sen şimdi bian önce gelsinde kollarıma alım diyorsundur :))

behiye hatta bu cumartesimi gitsek acaba özgeye hafta sonları çalışmıyorya sen bir arayıp sorsana bakalım müsaitse gidelim :))

c.tesi misafirleri varmış
bizi müsait olduğunda arıycak

hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun :)
bebeklerimizin hepsi erkekti bir kız geldi hoşgeldi opuyorumnanaktan

kendinden bahsetsene biraz seni tanımak amaçlı
kaç senelik evlisin kaç çocuğun var yaşın kaç ne iş yapıyrsun nerelisin vs.gibi

kendinden bahsetsene biraz seni tanımak amaçlı
kaç senelik evlisin kaç çocuğun var yaşın kaç ne iş yapıyrsun nerelisin vs.gibi

daha altıaylık evliyim ve beş aylıkta hamileyim yaşım 31 olduğundan dolayı beklemeyi hiç düşünmedik ocağın 17 sine gün verdi doktor doğum için kısmet artık kızım olacak inşallah ben istanbulluyum şu anda çalışıyorum ama kurban bayramında işi bırakacağım için ev hanımı yazdım bebeğime ben bakıcam çünkü kızımın ismini duru büşra koymayı istiyoruz .tepe başına yakın oturuyorum evlenmeden öncede gopta oturuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…