Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

slm kızlar ben anca geldim buğün alışverişteydik eksikleri halletmeye çalışıyoruz çok işimiz var çok daha :)) sizler naptınız nasılsınız iyigeceler olmuş artık

iyi gecelerrrrr
o hayırlı olsun neler aldınız ?
aslında tecrübeli bi kişi olarak aldıklarınızı yaptıklarınızı paylaşmanız lazım :))

bun aldıklarımız bebek içind değil evin alış verişi hemde doğumdan sonra gelicek misafirler için alışverişti market abur cubur alışverişi ama gene bayabi uzun sürdü çok yorulmuşum 23.00 de baktım uyuyorum gittim yattım
bebek için alışverişi soruyorsan çok araştırdım en uygun eminönünde bebek eşyaları satan bir han var şimdi unuttum adını akşam eşime sorarım söylerim tekrar bütün eşyalarını oradan aldım kendime alınacaklarıda ordan aldım pazar günüde bebek arabası mevlüt şekeri (yani böyle değişik süslü püslü objeler oluyorya ondan ) hastanede gelicek ziyaretçilere çikolata ve gene öyle süslü bişeyler vermek istiyorum saonra kapı süsü alıcam bebeğe uyku seti şimdi aklımdakiler bunlar :)) gördükçede insanın aklına geliyor

eminönüne gidermiyiz bilmiyorum herkes orasının uygun olduğunu söylüyo ama kaynanam aceleci biraz bu c.tesi hastane çıkışı falan bakalım diyo taşlıdan :ecrin_bebek:

eminönünde havuzluhan dı taşlıda çok güzelelr yok orada çok farklı şeyler var gezip tozmak lazım bence oraya bir gidip bakın daha çok çeşit var fuardada vardır ordanda bakabilirsiniz

Gezmeden olmaz tabi ama benim anneler biraz aceleciler
e bende çalıştığım için gidemiyoruz son aylara kadar bizim bi eksiğimiz kalmaz gibi geliyo
geçen gün abartıp 2 yaşında çocuk montu bile almışlar
gerisini sen düşün artık :d

ben taşlıyı çok qezdim pek düzqün bişeyler yok yaa
hemde çok pahalı herşey..
biz eşimle bebeğimin toptan alışverişini eminönündeki havuzluhan dan yaptık
5 katlı bir han 3 katı sırf bebek mağazaları var ve orda ne ararsan var
herşey çok qüzel.. fiyat olarak piyasayla aynı ama en azından tercih seçeneğin çok olur
tavsiye ediyorum..

bencede taşlıda çok fazla güzel bişeyler yok
benimkaynanam yok ama behiye kendi annem benden telaşlı ve onuda alalım bunuda alalım herşeyi alalım ona göre :))

ben zaten kendimce bi liste yaptım okuduğum bi kitapta bebek için ne lazım ne kullanışlı olur herşeyi açıklamışlar
şuan için hiç sesimi çıkarmadan bekliyorum heveslerini kırmak istemiyorum :))
bana kalsa odasının dolapları bile daha yapılmamış olurdu
doğuma yakın işten ayrıldığımda kendim gidip bakıcam beğendiğim (ikinici üçüncü olsa bile) ve eksik kalan ne varsa toplıycam gelcem

medanın odası ayrı zaten biz evde yokken evin içinde dolaşmıyo odasında kalıyo
gene aynı şekilde olcak gündüz eşim gelene kadar odasında kalır akşam eşim gelince yanımıza alırız ve kontrollü olarak bebeğe alıştırırız
biz zaten hem veterinerimizle hemde doktorumuzla konuştuk bu konuları köpeğin aşıları düzenli olarak yapıldığında onun kılı benim saçım kadar zararlı ve çocuk emeklemeye başlayana kadar tek başlarına kalmamaları yeterli :)

iyi madem dr.izin verdiyse konuştuysanız problem yok :))

merhaba arkadaşlar bende yıldıztabya yakınlarındayım küçükköy özel bilge hastanesi dr ğuz beye gidiyrum tavsiye ederim çk iyi bir dktr

merhaba arkadaşlar bende yıldıztabya yakınlarındayım küçükköy özel bilge hastanesi dr ğuz beye gidiyrum tavsiye ederim çk iyi bir dktr

slm hoşgeldin neresindensin nekadarlık hamilesin nasıl geçti yeni başlayan ark.lar almıştır mesajını en kısa zamanda tanışma partisi düzenlicez gelmek istersen haber ver yeter veya takip et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…