kızlar selam bu başlığı yeni gördüm bende ramide oturuyorum.nisan annesi olacağım hayırlısıyla.balata nevin hanıma gidiyorum baştan beri .belki orada karşılaşmışızdır.tanışma günü belirlediğinizde müsait olursam katılmak isterim.iyi olur valla.herkesin bebişi hayırlı olsun.bu arada isim Ahmet Kuzey olacak.
merhaba pazarınız nasıl geçiyor
kalvaltı sonrası bi bakim dedim ne var ne yok :))
birazdan da fuara gidecez bizde görelim orayı çok merak ediyoz
merhaba kızlar
Ayy bu grubu gördüğüme nasıl sevindim anlatamam tesadüfen rastladım baştan sona herşeyi okudum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende karakol sokağında oturuyorum 7+4 hamileyim şafak hastanesine gidiyorum esra alkana oldukça memnunum kendisinden ama fiyatlar biraz belimizi bükecek cinsten mesela muayene 62 tl geçen hafta 14 tane testler yaptırdık 291 tl daha neler çıkıcak kimbilir Allah hepimizin yardımcısı olsun
slm canım bana çok yakınsın bende mithatpaşa okulunun oralardayım ilk zamanki testler evt biraz fazla tutuyor ama sağlıklı olsunlarda gerisi kazanılır evt allah hepimiizn yardımcısı olsun tanışma günümüze bhekleriz o zaman senide :))
bende herkesten fazla kat kat fazla para verdim mesela en yakını arkadaşlarım duygu hastanesinde 5 nst çektiriyor benn 20 ye çektiriyorum en ufak bişey örnek verdim heryerin farklı bende çok memnunum
aynen katılıyorum behiye sana yemek için doğru dürüst şeylerde yoktu allahtan tedbirli gitmişim yoksa aç kalırdım :) sanada günaydın sevinç siz gittinizmi fuara
slm hoşgeldin herkesin müsait olduğu birgün ayarlarız anlaşırız yani iyi olur ne güzel hepimizin bebeğihemen hemen aynı yaşta oluyor ne güzel ark.olurlar kaydirigubbakcemile5 isminde güzelmiş
sen hangi doktora gidiyorsun
sağol canım hoşbulduk.:smiley-cool:evdeyim artık doğum iznine ayrıldım sürekli sayfaları okuyorum can sıkıntısından.sizin hazırlıklar tam gibi ben bu hafta başlıyorum artık.aslında çoğu hazır ama yerleştirme süreci olacak.bu arada anne çantası olarak gaziosmanpaşa bağlarbaşında 25 liraya çok güzel bir çanta aldım.caddenin sonuna doğru sağ tarafta kalıyor.şok marketin yanı sayılır.aklınızda olsun bir göz atın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?