Gop yıldıztabya cad.yakın hamile ark.tanışalımmı

biz 33.haftadayız nisan 15 gibi kavuşacağz bebeğimlebenim 2 martta nevin hanımla randevum var bakalım neler diycek.eminönü şekerler için ucuz ve güzel ben önceden bakmıştım modellerine telefonlarını aldım eşim almaya gider artık.senin martın kaçında geliyor bebeğin?

hayırlısı canım.. o zaman ilk bebiş fotolarını senden bekliyoruz hatta hazırlıkların fotolarını koyarsan fikir olur bize.size kolay gelsin en güzel şekerleri alın gelin..

tamam canım hazırlıklar derken hepsini koymaya kalksam sayfalar yetmez tanışırsak eğer evime gelir bakarsınız herşeye kısmet olursa

Selam kızlar nasılsınız terazi canım senin bebişe kavuşmaya çok az kalmış maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..Bana hiç zaman geçmiyor 7 ay nasıl geçecek bilmem :))

tamamdır canım kabul ediyorum hazırlıkalrını paylaşman iyi olur bize fikir olur benim daha çok erken düşünmek için ama olsun :))aklımıza yazıp not alacağımız şeyler olsun opuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız terazi canım senin bebişe kavuşmaya çok az kalmış maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..Bana hiç zaman geçmiyor 7 ay nasıl geçecek bilmem :))
banada zaman hiç geçmiyor ama göz açıp kapayıncaya kadar geçicektir o yüzden bugünlerin kıymetini bilmek lazım boshayallersmile

iyi akşamlar kızlarr
burası kalabalıklaşmaya başlamış ne güzel
oğlum arkadaşsız kalcak derken bi sürü arkadaşı olcak gibi :))
hanife eğer şeker çikolata dışında bi şeçenek düşünürsen küçük kekler kurabiyeler yapan bi yer var
eve değil ama hastaneye gelenlere dağıtmak üzere ben onlardan sipariş edicem
internet adresi Bonnyfood Meyve Sepeti Meyve Çiçek Sepeti Meyve Sepetleri Meyve Çiçek ler i, Meyve Çiçeği Hediye lik Meyva Sepet Çiçeği Hediye Kurabiye Kek Brownie Sebze Çiçekleri Hediyesi

çok beğendim behiye ama aldım ben buğün ama eşimden çiçek yerine böyle bişey isteyebilirim hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5

kızlar ben doğurmadan şu tanışma gününü ayarlasak çalışan çalışmayan ne zaman müsait olursunuz bir yazarsanız iyi olur hayırlı akşamlar

evet ayarlayalım zaten sen akşama sabaha doğurcan artık :ecrin_bebek:
sonrasında çıkman uzun sürebilir ve senin peşindende doğumlar birer ay arayla başlıyo diye aklımda kalmış
ben çalışıyorum haftaiçi 8 gibi evde oluyorum c.tesileride 4 gibi

benim için fark etmez hafta içide olur hafta sonuda olur diğer kızlarda söylesinler bakalım ne dicekler sonuçta geç saatte olsa hepimiz birbirimize yakın oturuyoruz bir sorun olmaz sanırım haydi kızlar bekliyoruz :)))

güzel anneler bende evdeki gruptayım ama haftasonu eşimle geçiriyoruz onun dışında müsaitim.

İyi aksamlar kizlar ben calismiyorum ama hafta sonu nasil olur biLmiyorum esime sormam lazim ctesi pazar evde cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…