Gördüğüm herkesten hoşlanıyorum

zehra231

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
441
107
123
Ankara
Merhabalar

Ben 17 yaşındayım. üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Aslında sorun falan değil ama son zamanlarda bu durum canımı sıkmaya başladı

Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Yani hiç öyle bir ihtiyaç duymadım. İstemedim falan. Ama son zamanlarda Gördüğüm her erkeğe potansiyel sevgili gözü ile bakıyorum. Sevgili olsak nasıl olurdu falan diye. Bunu karşı tarafa hiç belli etmiyorum. Ancak artık içten içe rahatsız olmaya başladım. Ayran gönüllü muyum? Bu arada babasız büyüdüm ilgi mi arıyorum. Bugüne kadar hiç istekler aramamistim.Sizce bu durum geçer mi?

Canim yasin 17 ve bu yaşta bunear çok normal..hoşlan ne var ki bunda?bu yaşlar geri gelmeyecek.
Yalnız biri ile bir ilişkiye başlayacak olursan senin yaşına uygun,kötü alışkanlıkları olmayan kültürlü ve sana saygılı davranan birini seç. aşk birgun bitse bile saygı ve sevgi varsa mutlu olursun.

gayet normal. ancak bunu tehlikeye donusturup mantik suzgecinden gecirmedigin durumlara sokma kendini.

Bu yaşa kadar sevgilin olmadığı için artık duygusal paylaşım yaşama ihtiyacın tavan yapmış galiba. Bugüne kadar neden olmadı?

Canim yasin 17 ve bu yaşta bunear çok normal..hoşlan ne var ki bunda?bu yaşlar geri gelmeyecek.
Yalnız biri ile bir ilişkiye başlayacak olursan senin yaşına uygun,kötü alışkanlıkları olmayan kültürlü ve sana saygılı davranan birini seç. aşk birgun bitse bile saygı ve sevgi varsa mutlu olursun.

Inşallah çok teşekkür ederim

Bu yaşa kadar sevgilin olmadığı için artık duygusal paylaşım yaşama ihtiyacın tavan yapmış galiba. Bugüne kadar neden olmadı?
Bugüne kadar hiç böyle bir ihtiyaç duymadım. Güven problemim vardı. Kendimi hiç böyle bir durumda düşünmemiştim. Ama son zamanlarda gerçekten tavan yaptı.

Normal o yaşta, üstelik bunu tetikleyecek bir şeyde olmuş hayatında.
Bende de olmuştu, sonra bir güzel canımı yaktı biri senin yaşındayken, güvensizleşince geçti... Hatta bu sefer daha zor olmaya başladı :)
Umarım sen üzülmezsin tabi, dikkatli davranmaya çalış.

Normal o yaşta, üstelik bunu tetikleyecek bir şeyde olmuş hayatında.
Bende de olmuştu, sonra bir güzel canımı yaktı biri senin yaşındayken, güvensizleşince geçti... Hatta bu sefer daha zor olmaya başladı :)
Umarım sen üzülmezsin tabi, dikkatli davranmaya çalış.
Çok teşekkür ederim :) umarım olmaz

ergenlik hormonlar falan etkili tabiki . Yanlis iliskilere baslama. Üniversiteyi beklemeni tavsiye edeim

Ya hormon mu? Bende çok galiba :KK70: utanıyorum ama
Yaşın gereği tavan yapmıştır kuzum. Hoşlanmak adı üstünde hoş birşey neden utanıyorsun ki? Ben de üniversiteye kadar kimse ile sevgili olmadım ve üniversiteye kadar gördüğüm eli yüzü düzgün olan her erkekten hoşlanırdım.Aşık ol bi geçer bu durum.

Belki bi erkek arkadasin olursa son bulur bu tutumun? umarim hayirli birisi cikar karsina canim

Gayet normal bende 17 yasimdayken hergun birine asik oldugumu saniyordum nerde yakisikli varsa ben ona asiktim isin kotusu sahipleniyodum da :) ergenlikten kaynaklaniyor tadini cikar

Walla garipserdim ama son sevgilimden ayrilip, bosta kalinca ayni seyleri yasadim. Herkese bununla nasil olurdu diye bakiyordum. O yuzden normal sanirsam :D

Back
X